- Konu Sahibi mayala katar
- #9.941
Ederim canım teşekkür ederim. Sen Hangi aşamadasın canımAmin inşallah canım bizi de haberdar edersin transfer tarihi alınca inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederim canım teşekkür ederim. Sen Hangi aşamadasın canımAmin inşallah canım bizi de haberdar edersin transfer tarihi alınca inşallah![]()
Ederim canım teşekkür ederim. Sen Hangi aşamadasın canım
Çok şükür transfer oldum 10 gün sonra kanda öğrenicez sonucu sandığımdan kolay gecti sonrasında 2 saat hiç kaldırmadan düz sedyede yattımKızlar çalıştığım için pek bakamıyorum takip edemiyorum.
Şimdi tabloya baktımmorceylan ve
Glsmnnnn bugün transfer günüymüş.
Nasılsınız kızlar? Doktorunuz ne bilgiler verdi sizlere
Ay yarında M Maralim2019 ve @canmay transfer günü, heyecan var mı![]()
Çok şükür transfer oldum 10 gün sonra kanda öğrenicez sonucu sandığımdan kolay gecti sonrasında 2 saat hiç kaldırmadan düz sedyede yattım![]()
Oy hadi al bebişini gel btnm su gibi aksın geçsin inş Rabbim kolaylaştırsın pozitif haberlerle gel inşAllah canım benmKızlar klinikten aradılar yarın sabah 8 de orda olucam, anestezili olacağı için sabaha karşı 5 den sonra yeme içme yok. Ağızdan alinan ilaclar haric fitil ve iğne yasak değil. Transfer öncesi intralipid serum ve sonrasinda Allah izin verirse de öğlen 1 de transferim varşimdiden heyecan bastı
![]()
Canım benim hadi sende al gel bebisini de beraber başka heyecanlara doğru yola çıkalımKızlar klinikten aradılar yarın sabah 8 de orda olucam, anestezili olacağı için sabaha karşı 5 den sonra yeme içme yok. Ağızdan alinan ilaclar haric fitil ve iğne yasak değil. Transfer öncesi intralipid serum ve sonrasinda Allah izin verirse de öğlen 1 de transferim varşimdiden heyecan bastı
![]()
Pazari merakla bekleyenlerdenimCanım hoşgeldin![]()
Bizde buralarda dolanıyoruz
Glsmnnnn zaten transfer olmuş aşko test gününü bekliyor transfer olan @Paradisee
![]()
Ah canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum bendeBenim de yumurtalartoplanıp döllenmeye bırakılacak
ama bir türlü toplanmıyor sürekli erteleniyor yarın tekrar randevum var dilerim bir aksilik çıkmazsa Cuma günü yumurta toplama olacak inşallah bakalım
![]()
Amin inşallah doktor 18 nisan dedi 10 gün sonra yaniMaşallahhayırlı olsun çok şükür canım dilerim sonunda güzel haberler almak nasip olsun test tarihin ne zaman ?
![]()
Kız sorma, 8-17 çalışıyorum vaktim olmuyor buraya bakmaya.Canim benim arada bir varlığını hissettir özletme kendinibende heyecan tavan
@canmay Sende nasil bacim
![]()
Hahah ayyy pardonCanım hoşgeldin
Bizde buralarda dolanıyoruz
Glsmnnnn zaten transfer olmuş aşko test gününü bekliyor transfer olan @Paradisee
![]()
Çok şükür canım, bir iki gün dikkat et kendine sonra normal hayatına döne bilirsin zaten fazla abartmayacak şekilde.Çok şükür transfer oldum 10 gün sonra kanda öğrenicez sonucu sandığımdan kolay gecti sonrasında 2 saat hiç kaldırmadan düz sedyede yattım![]()
Ayy inşalllah kuzumAmin canım benim bir daha hastanelere ancak kardeşleri için gidelim inşallah
Canım ben acaba tatilde saatlerini tam tutturamadım ondan mı az çıktı diyorum tam bilemedim, tatilde mesela sabah 8 akşam 12-1.00 koyuyordum fitili, ama iğnemi tam zamanında aldım her gün, bünyeylede alakalı olabilir. Birde kalçadan vurulan 50 mg göbekten olan 25 mg. Yani kalçadan olan daha güçlü o yüzden bana 3 günde bir vurul dedi. Cuma günü progesteron için tekrar test verecem ona göre devam edip etmeyeceğime karar verilecek
2 saat sedyedeÇok şükür canım, bir iki gün dikkat et kendine sonra normal hayatına döne bilirsin zaten fazla abartmayacak şekilde.
Tabii doktorun farklı bir şey demediyse. Her doktor farklı söylüyor biraz hastasına göre sanırım.
sepide ile benim doktor aynı kafada
![]()
İnşallah canım benim, eğer göbekten iki defa oluyorsa sorayımda bende öyle yapayım ya, kalça beni geriyorAyy inşalllah kuzumBen göbekten sabah akşam vuruyorum canım şuanda 50mg ı öyle tamamlatıyor bana inşallah etkili oluyordur
İnşallah cuma günü sonuçların çok iyi çıkar canım kavuşursun miniğine
![]()
Sor kuzum bakalım ben günde 2 prolutex oluyorumİnşallah canım benim, eğer göbekten iki defa oluyorsa sorayımda bende öyle yapayım ya, kalça beni geriyor![]()
Bana direk progestan dex yazdı aşkım o kolay bulunuyor, iyi yapmışsın aşkım bende öyle yapıyorumSor kuzum bakalım ben günde 2 prolutex oluyorumBulması biraz zor diye depoladım bitince mecbur kalçaya döncem
![]()
Estrofem 10.haftaya kadar bendeBiz bu ilaçları kaçıncı haftaya kadar kullancaz kızlar ya![]()