Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ay kerem ismine de bayilirim, tanidigim tum keremler dunya tatlisi seytan tuylu yakisikli keremler buyugunden kucugune😍 ailemde olmasa kerem koyardim net. Ben de eksi hep tatli cok nadir cekerse canim o da limonlu dondurma filan yine eksi yani sjdjfjfj. Senin cok hakkin bu arada ya artik bir kiz cociki 🌸 azicik prensescilik oynamak herkesin hakki skdjfj
Erkek olsam adım kerem olacakmış ashakdjs

Ay kerem ismine de bayilirim, tanidigim tum keremler dunya tatlisi seytan tuylu yakisikli keremler buyugunden kucugune😍 ailemde olmasa kerem koyardim net. Ben de eksi hep tatli cok nadir cekerse canim o da limonlu dondurma filan yine eksi yani sjdjfjfj. Senin cok hakkin bu arada ya artik bir kiz cociki 🌸 azicik prensescilik oynamak herkesin hakki skdjfj
Ya bende o yüzden koydum , gördüğüm bütün keremler zıpırdı col tatlıydı birazda fazla gs lilikten koydum shdjdjfjf kerem aktürkoğlu filan diyee shskdjdkdjf inşallah sağlıkla gelsinler iki cinsiyet içinde isimleri hazırladm🥰🤩♥️

Benim doktorun önerdiğini aradım şimdi 450 dolar ama baya güvenilir bi imaj verdi. 99.9 ve dünya üzerinde tek bir yanlış negatif sonuç yokmuş falan.
Piyasa o civarlarda zaten ya. Bizimki Ankara’ya gidecekmiş yurtdışına göndermene gerek yok dedi doktor aynı teknoloji bizde de var artık dedi

Ya bende o yüzden koydum , gördüğüm bütün keremler zıpırdı col tatlıydı birazda fazla gs lilikten koydum shdjdjfjf kerem aktürkoğlu filan diyee shskdjdkdjf inşallah sağlıkla gelsinler iki cinsiyet içinde isimleri hazırladm🥰🤩♥️
Ay bizde de hazir gibi, malum yillarca cocuk olsun diye yapmadigimiz kalmadigi icin ajdjfjf

Burada kaç senedir bekleyenler var acaba?ben tam bir senedir bekliyordum bu haberi

O kadar kişi olumlu sonuç almıştı ki onın için aslında bu doktoru tercih ettim ama kalp atışı duyulursa bir mucize olursa tekrar devam etmen kendisiyle . Bana yaşattığı bu stres gerçekten unutulacak bir şey değil . Belki onun için çok basit ama ben senelerdir savaşıyorum bu bebek için 😔
Yanlış hatırlamıyorsam Konyadaydınız. Hangi doktora gittiniz bana yazabilir misiniz özelden

Canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah, sana hepimizee 🥹♥️ burda cok güzel konular konuşacağız hepberaber eminim🥹♥️🙏🏻
İnsallah canim hepimiz bir sagsalim dogursaydik ahdjdjdj🥰🙈 evhamlar hic bitmiyor, tedaviyle kaldigim icin ekstra korkuyorum bir de sanirim, hos benim karakterim de boyle biraz,dogal gebelik olsa da bu evham levelinde olurdum kuvvetle muhtemel 🤣 yarin bir goreyim insallah bebegimi bir oh cekicem iki haftadir gorememekten kudurdum oturdugum yerde

İnsallah canim hepimiz bir sagsalim dogursaydik ahdjdjdj🥰🙈 evhamlar hic bitmiyor, tedaviyle kaldigim icin ekstra korkuyorum bir de sanirim, hos benim karakterim de boyle biraz,dogal gebelik olsa da bu evham levelinde olurdum kuvvetle muhtemel 🤣 yarin bir goreyim insallah bebegimi bir oh cekicem iki haftadir gorememekten kudurdum oturdugum yerde
Aa bende yarın gidicemm🥹♥️♥️ hayırlı haberlerrrr 🥹♥️ yaa ben doğal yolla kaldm ama evham hep verdı, suanda da var shdjdj analığın şanındandır. Ben cok rahatm kafam rahat diyen bi gamile bilemiyorm düşünemedm shdjdk

Bence normal benim de alt karnımda sürekli regl olacakmışım gibi bir ağrı kasıklarımda sürekli sızlama vardı
Evet ya arkadaşımla konuştum o da şiddetli de olur uykudan bile uyandırır korkma dedi normal dedi 6.hafta tam haftası şu anda dedi

Aa bende yarın gidicemm🥹♥️♥️ hayırlı haberlerrrr 🥹♥️ yaa ben doğal yolla kaldm ama evham hep verdı, suanda da var shdjdj analığın şanındandır. Ben cok rahatm kafam rahat diyen bi gamile bilemiyorm düşünemedm shdjdk
Olani cok nadir gordum ama bu dunyada cenneti yasiyor o gamsiz gebeler yemin ederim🌸🩷gelip bizim ekibe ders vermeleri lazim ajdjdjd

Olani cok nadir gordum ama bu dunyada cenneti yasiyor o gamsiz gebeler yemin ederim🌸🩷gelip bizim ekibe ders vermeleri lazim ajdjdjd
Genel olarak bu dünyada gamsızlar cenneti yaşıyor canım doğru shdjfjf ama hayatımın hiçbir konusunda olamadm yani heleki gebelikte hiç olamam hshd yarın haberleri bekliyormmm🥹♥️ ben devlete gidicem özele 2 hafta sonra gidicem cunlu shdjfj makine iyi değil ama iyi oldugunu bileyim die gidiyom sndkf

Back
X