- 25 Temmuz 2022
- 1.134
- 2.576
- 63
Yok canım ben medifemada emrah beyan a gidiyorumHayri aksüt e mi gidiyorsunuzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ben medifemada emrah beyan a gidiyorumHayri aksüt e mi gidiyorsunuzzz
Erkek olsam adım kerem olacakmış ashakdjsAy kerem ismine de bayilirim, tanidigim tum keremler dunya tatlisi seytan tuylu yakisikli keremler buyugunden kucuguneailemde olmasa kerem koyardim net. Ben de eksi hep tatli cok nadir cekerse canim o da limonlu dondurma filan yine eksi yani sjdjfjfj. Senin cok hakkin bu arada ya artik bir kiz cociki
azicik prensescilik oynamak herkesin hakki skdjfj
Ya bende o yüzden koydum , gördüğüm bütün keremler zıpırdı col tatlıydı birazda fazla gs lilikten koydum shdjdjfjf kerem aktürkoğlu filan diyee shskdjdkdjf inşallah sağlıkla gelsinler iki cinsiyet içinde isimleri hazırladmAy kerem ismine de bayilirim, tanidigim tum keremler dunya tatlisi seytan tuylu yakisikli keremler buyugunden kucuguneailemde olmasa kerem koyardim net. Ben de eksi hep tatli cok nadir cekerse canim o da limonlu dondurma filan yine eksi yani sjdjfjfj. Senin cok hakkin bu arada ya artik bir kiz cociki
azicik prensescilik oynamak herkesin hakki skdjfj
Aynısı oldu bende de canım hem 5.haftada hem 9.haftadaBana mı şiddetli geldi anlamadım bende,çok tarif edilemeyecek bir sızlaması olunca korkuyorum. Ağrı değil hiç ,sızı ve aşağıya çekme .Sanki regl olacakmış gibi.
Piyasa o civarlarda zaten ya. Bizimki Ankara’ya gidecekmiş yurtdışına göndermene gerek yok dedi doktor aynı teknoloji bizde de var artık dediBenim doktorun önerdiğini aradım şimdi 450 dolar ama baya güvenilir bi imaj verdi. 99.9 ve dünya üzerinde tek bir yanlış negatif sonuç yokmuş falan.
Harika bir isim harikaErkek olsam adım kerem olacakmış ashakdjs
Ay bizde de hazir gibi, malum yillarca cocuk olsun diye yapmadigimiz kalmadigi icin ajdjfjfYa bende o yüzden koydum , gördüğüm bütün keremler zıpırdı col tatlıydı birazda fazla gs lilikten koydum shdjdjfjf kerem aktürkoğlu filan diyee shskdjdkdjf inşallah sağlıkla gelsinler iki cinsiyet içinde isimleri hazırladm![]()
Yanlış hatırlamıyorsam Konyadaydınız. Hangi doktora gittiniz bana yazabilir misiniz özeldenO kadar kişi olumlu sonuç almıştı ki onın için aslında bu doktoru tercih ettim ama kalp atışı duyulursa bir mucize olursa tekrar devam etmen kendisiyle . Bana yaşattığı bu stres gerçekten unutulacak bir şey değil . Belki onun için çok basit ama ben senelerdir savaşıyorum bu bebek için![]()
2022 yazindan beri bekledik, olmadi tup bebek yaptik, sukur boylesi nasip olduBurada kaç senedir bekleyenler var acaba?ben tam bir senedir bekliyordum bu haberi
Canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah, sana hepimizeeAy bizde de hazir gibi, malum yillarca cocuk olsun diye yapmadigimiz kalmadigi icin ajdjfjf
İnsallah canim hepimiz bir sagsalim dogursaydik ahdjdjdjCanım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah, sana hepimizeeburda cok güzel konular konuşacağız hepberaber eminim
![]()
Aa bende yarın gidicemmİnsallah canim hepimiz bir sagsalim dogursaydik ahdjdjdjevhamlar hic bitmiyor, tedaviyle kaldigim icin ekstra korkuyorum bir de sanirim, hos benim karakterim de boyle biraz,dogal gebelik olsa da bu evham levelinde olurdum kuvvetle muhtemel
yarin bir goreyim insallah bebegimi bir oh cekicem iki haftadir gorememekten kudurdum oturdugum yerde
Evet ya arkadaşımla konuştum o da şiddetli de olur uykudan bile uyandırır korkma dedi normal dedi 6.hafta tam haftası şu anda dediBence normal benim de alt karnımda sürekli regl olacakmışım gibi bir ağrı kasıklarımda sürekli sızlama vardı
Gerçekten tarif edemediğim bir doluluk ve kasık sızısı var.Baya rahatsız edici.Ama normal dedi arkadaşım da.Aynısı oldu bende de canım hem 5.haftada hem 9.haftada
Uykudan uyanmıştım ben de çok korkmuştum ama bir problem olmadıGerçekten tarif edemediğim bir doluluk ve kasık sızısı var.Baya rahatsız edici.Ama normal dedi arkadaşım da.
Olani cok nadir gordum ama bu dunyada cenneti yasiyor o gamsiz gebeler yemin ederimAa bende yarın gidicemmhayırlı haberlerrrr
yaa ben doğal yolla kaldm ama evham hep verdı, suanda da var shdjdj analığın şanındandır. Ben cok rahatm kafam rahat diyen bi gamile bilemiyorm düşünemedm shdjdk
Kesinlikle ben terapi falan almalıyım diye düşünüyorum bazen djdjdj yemin ederimOlani cok nadir gordum ama bu dunyada cenneti yasiyor o gamsiz gebeler yemin ederimgelip bizim ekibe ders vermeleri lazim ajdjdjd
Genel olarak bu dünyada gamsızlar cenneti yaşıyor canım doğru shdjfjf ama hayatımın hiçbir konusunda olamadm yani heleki gebelikte hiç olamam hshd yarın haberleri bekliyormmmOlani cok nadir gordum ama bu dunyada cenneti yasiyor o gamsiz gebeler yemin ederimgelip bizim ekibe ders vermeleri lazim ajdjdjd
İlk denemeniz miydii2022 yazindan beri bekledik, olmadi tup bebek yaptik, sukur boylesi nasip oldu![]()