Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kesinlikle ben terapi falan almalıyım diye düşünüyorum bazen djdjdj yemin ederim
Ben de daha bugun esime dedim, sabah aglamakli uyandim niye bilmiyorum dun agrim vardi diye huzursuz uyumustum. Dedim yani bu boyle gitmez, terapiye mi baslasam. Zaten tedavi surecinde baslamamam hataydi bence, altindan kalkarim sandim 😬
Annem de diyor ki o evham o endise dogurunca bitiyor mu saniyorsun, sabah seni servise bindirirdim sagsalim okula vardi mi diye dusunurdum diyor🤣 evlendin gittin anne olucaksin hala sabah gozumu acip iyi mi kizim acaba diye senin yazmani bekliyorum diyor 🥲 ah analik

Genel olarak bu dünyada gamsızlar cenneti yaşıyor canım doğru shdjfjf ama hayatımın hiçbir konusunda olamadm yani heleki gebelikte hiç olamam hshd yarın haberleri bekliyormmm🥹♥️ ben devlete gidicem özele 2 hafta sonra gidicem cunlu shdjfj makine iyi değil ama iyi oldugunu bileyim die gidiyom sndkf
Ay amin amin insallah artik koluyla bacagiyla cok net bir bebis videosu gormek istiyorum ekranda 🥰🥰 hayirli guzel haberler alalim insallah canim azcik olsun sakinleselim andjjd. Devlette hic muayene olmadim ama cok da giden var iyidir illa ki cihazlari ☺️

Gerçekten tarif edemediğim bir doluluk ve kasık sızısı var.Baya rahatsız edici.Ama normal dedi arkadaşım da.

Canım benimde özellikle geceleri oluyor böyle tarif de edemiyorum. Doluluk mı diyim sızlama mı diyim. Adet gibi desen değil. Birde idrar gelince daha fazla ağrıyor sanki. Bence rahim büyüyor. Banada birkaç gündür böyle

Kızlar bu kesede bebişin yerine göre cinsiyet tahminine ne diyorsunuz doğruluk payı var mıdır

Kızlar merhaba yeni katıldım ben acaba uygulama vs var mı yoksa hep burdan mı yazıyoruz nasıl oluyo bide 2025 kasım anneleri grubuna nasıl katılırım

Kızlar merhaba yeni katıldım ben acaba uygulama vs var mı yoksa hep burdan mı yazıyoruz nasıl oluyo bide 2025 kasım anneleri grubuna nasıl katılırım
Merhaba. Paylaşımın ilk sayfasında bir tablo var. Ona göre bilgilerinizi yazın. Kayıt ederler. Ben de dün yazdım. Müsait olunca listeye ekleyeceklermiş ☺️

Merhaba. Paylaşımın ilk sayfasında bir tablo var. Ona göre bilgilerinizi yazın. Kayıt ederler. Ben de dün yazdım. Müsait olunca listeye ekleyeceklermiş ☺️
Canım seni ekledim ama tahmini doğum yazmamışsın onu da yaz düzenleyim

İyice yakınız bende Urla canım🥰🥰 bizim gibi uzak ilçelerde oturan uzun yollara alışkın. Benim evimle ofis 40 km, benım için yakın mesafe bunlar, herkes şaşırıyor ama🤭🤭
Hahaha benim işyerim de evime 45km 🤣🤣 bir de akşam trafiğinde İstanbul’u hayal edin KAOS 🤣🤣

Yorumlarınızı şimdi gördüm ben de Acıbadem de mi doğum yapacaksınız Erdal hoca orada yaptırıyor sanırım . Hastane işleyişi nasıl acaba
Ilk doğumumu Acibadem de yapmıştım erdal beyle. Yine orada olur herhalde. Henuz zaman var diye herhangi bi görüşme yapmadık hastane ve ücret üzerine. Ama doktorumdan cok memnunum. Muayene ücreti de özel hastane ücretlerinden uygun doğumda da umarım şaşırmayız:)

Anlamadımki🙈😁mesaj bölümünden link ekleye tıkladım, birde böyle göndereyim bakalım🤭
Hahahaha bu tam biziz işte 🤣🤣🤣🤣🤣

Bu sene erkek senesi yazmışlar ben nie hep erkek senesinde hamile kalıyorum ya sjdkfjfk töbe yarabbm sağlıkla gelsin tabiki ama evde cinsiyet eşitlensin 2 ye 2 oluruz inşallahs sjdnjf
Benden 1ay önce transfer olan arkadaşımın kızı olacak yine aynı şekilde bizim grupta da bir arkadaşa doktor cinsiyeti söyledi o da kız erkek senesi kız senesi olayına çok inanmıyorum ben ya

Back
X