- 30 Ağustos 2009
- 614
- 432
- 333
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Ahahaah ilahi gul ve cikolataya gelene kadar gercek sandim icten ice kiziyodum yazilirmi bunlar diye hergun gul alma kismini okuyunca hadi ordan dedimBen eşimden yarın saat önce işten gelirim duş alırım güzel şeyler giyerim , o da gelince hop kucağına alıp Yatağa atar , günün stresini atar bi kıble muhabbet ettikten sonra yemek işine gireriz en kısa yoldan güle oynaya şakalaşarak öpüşerek , yemekte iş imizi gümümüzü anlatır yorum yapar birbirimizi över gaza getiririz iş hayatı namına , sofrayı birlikte toplarız kim daha Dinçer’de bulaşıklarla çayla o ilgilenir , çay çekirdek muhabbet tv derken yapışık şekilde eşim der yürüyüşe çıkalım, spora gidelim ya da sinemaya , çoğu zaman da çıkarız , el ele gönül gönüle yürürüz ya da diğerleri .... geliriz evimize sarmal dolaş koklaş uyu sabah da birbirimiz e kahvalı hazırlayıp uyandırmak için yarışırız , daha dinç olan kalkar hazırlar öper koklar kaldırır, bazen sabah ben ütü yaparken onun gireceğini de ütülerim bazen o benim, birlikte çıkarız ayrılırken adeta sevgili gibi zor ayrılırız akşamı zor ederiz , bazen öğle arasında bi bakmışım gelmiş koklayarak öperiz birbirimizi , bazen yemeğe çıkalım der gekrş beni alır bazen benim iş yerimde Yemen yeriz bazen avm ye geçeriz bazen de herkes kendi iş arkadaşları ile yer, akşamları gelirken bana genellikler bi tek Gül ya da bi adet çikolata vs getirir, artık rutinimiz oldu bugün ne getirecek diye merak ederim :) haftada bi gün bi film seçer tv den büyük ekranda izleriz ve organizasyonu tamamen eşime aittir , Ayda bi mutlaka yakın yerlere kaçamak yaparız genelde eşim düşünür organize eder , bazı akşamlar o tek gider spora ben yorgun olurum yürüyüşe çıkmak istemem, o günlerde de herkes kendine kalır , cumartesi ya da paZar genellikle iki saatimizi yoğun hızlı bi şekilde ev temizliğine ayrırız , BaEn bi saat yeter iki elden olunca böyl e böyle gider ... BÜtün bunlar hayallerdiHAyatlar kısmına geçmeyeceğim
O kadar uzak ki gerçeğeGerçekten mi
Aklımıza gelen şey aslında çok ütopik değildir bence , insanın aklına geliyorsa yaşanılası bi durum durO kadar uzak ki gerçeğe
Bir gün gerçeğini yaşamanın hayali bile çok güzeldi benim için :)Başını okuyunca kocişini öven kadın öfff diye düşünürken sonu iyiydi.
Çok hoşsunuz yaaaaBen eşimden yarın saat önce işten gelirim duş alırım güzel şeyler giyerim , o da gelince hop kucağına alıp Yatağa atar , günün stresini atar bi kıble muhabbet ettikten sonra yemek işine gireriz en kısa yoldan güle oynaya şakalaşarak öpüşerek , yemekte iş imizi gümümüzü anlatır yorum yapar birbirimizi över gaza getiririz iş hayatı namına , sofrayı birlikte toplarız kim daha Dinçer’de bulaşıklarla çayla o ilgilenir , çay çekirdek muhabbet tv derken yapışık şekilde eşim der yürüyüşe çıkalım, spora gidelim ya da sinemaya , çoğu zaman da çıkarız , el ele gönül gönüle yürürüz ya da diğerleri .... geliriz evimize sarmal dolaş koklaş uyu sabah da birbirimiz e kahvalı hazırlayıp uyandırmak için yarışırız , daha dinç olan kalkar hazırlar öper koklar kaldırır, bazen sabah ben ütü yaparken onun gireceğini de ütülerim bazen o benim, birlikte çıkarız ayrılırken adeta sevgili gibi zor ayrılırız akşamı zor ederiz , bazen öğle arasında bi bakmışım gelmiş koklayarak öperiz birbirimizi , bazen yemeğe çıkalım der gekrş beni alır bazen benim iş yerimde Yemen yeriz bazen avm ye geçeriz bazen de herkes kendi iş arkadaşları ile yer, akşamları gelirken bana genellikler bi tek Gül ya da bi adet çikolata vs getirir, artık rutinimiz oldu bugün ne getirecek diye merak ederim :) haftada bi gün bi film seçer tv den büyük ekranda izleriz ve organizasyonu tamamen eşime aittir , Ayda bi mutlaka yakın yerlere kaçamak yaparız genelde eşim düşünür organize eder , bazı akşamlar o tek gider spora ben yorgun olurum yürüyüşe çıkmak istemem, o günlerde de herkes kendine kalır , cumartesi ya da paZar genellikle iki saatimizi yoğun hızlı bi şekilde ev temizliğine ayrırız , BaEn bi saat yeter iki elden olunca böyl e böyle gider ... BÜtün bunlar hayallerdiHAyatlar kısmına geçmeyeceğim
+++Eşlerden birinin bir konuda daha önde ya da geride olmasını, denge gereği öyle diye düşünüyorum. Katılıyorum size. Çoğu zaman özellikle kadınlar ben böyleyim ama eşim tam tersi diye üzülüyor ama ben de hep “ben bu yönden daha ön plandayım o yüzden eşim geri planda ya da tam tersi” diye düşünüyorum.Bu konuda hiçbir düşüncesi yok mu? En ufak fikri yok mu merak ettim. Yani beceremiyor, bu belli. Ama niyeti var da mı beceremiyor.. Ne bileyim..
Belli ki sıkıcı bir adam. Ama onda neyi sevdiysen ve o şey hala yerinde duruyorsa devam edilebilir diye düşünüyorum.
Benim eşimde senin eşine benziyor. Bazen bazı delilikleri oluyor ama genel anlamda bütün o heyecanlı fikirler benden çıkıyor. Yaşadığımızı anlamamızı sağlayacak bütün fikirler benden cıkıyor yani. Eşim iş-ev olsun, yeter kafasında yaşıyor genel olarak.
Ama ben mutluyum. Yani onu hala seviyorum içimde bir şeyleri alıp götürmedi bu özelliği. Varsın ben hareketli neşeli olayım, ben daha hevesli olayım her şey için, bu benim için sorun olmuyor. Çünkü çıkınca o da eğleniyor. Ama işin aslı bunların hepsinin ötesinde, birbirimize karşı güler yüzlüyüz. Akşamları beraber film seyrederken mutlu olabiliyoruz. Muhabbet edebiliyoruz. Bunlar + saygı olduğu zaman monotonluk sorun olmuyor.
Sizde ki tek eksiklik bu değil diye düşünüyorum. Muhabbet edebiliyor musunuz? Yani en ufak ortak noktanz yok mu? Sariliyor musunuz? O yapmiyorsa bile sen sarilip oper misin? Ya da oper miydin.. Romantik anlariniz hic olmaz mi.. Birbirinizde neyi sevdiyseniz artik yok mu? Yoksa hala var, ama siz ikinizde birbirinize kizmaktan adim atmayi mi unutuyorsunuz
Tek tek yorum yapasım yok kızlar kusura bakmayın, iç dökme gibi oldu. Çözümü yok, hastalık ya da herhangi bir şey değil. Evlendikten sonra değişti adam tamamen, arada bi eski enerjik haline döndürüyor kendini uyarılarımla, sonra yine aynı tas aynı hamama bağlıyoruz yeni bir delirme seansıma kadar ve artık pek delirdiğim de söylenemez. Düşünüyorum sadece, boşansak ne olurdu diye... "Uyumsuzuz, enerjimiz birbirini tutmuyor, birbirimizle ilgilenme biçimlerimiz/beklentilerimiz taban tabana zıt" diye boşanılsa... Ne bileyim. Boşansam ne olacak sanki...
Annemin müdahil olma konusuna gelince, kadın gözlemini söyledi, tuhaf bir uyumsuzluk-uzaklık olduğunu fark etti işte sonunda, napsın? Çocuğuyum, bilir tanır, hareketlerimden çözüyor, mutsuz olmamı da istemiyor soruyor, anlamaya çalışıyor durumu, kendince azarlayıp yola getirmeye çalışıyor ikimizi, klasik anne işte.
Kv de oğluna söylenir bir aradayken bazı değişen huylarına, "Babasının oğlu olmuş çıkmış iyice Allah sabır versin kızım sana" diye. Bizim aile böyle yani size farklı geliyor olabilir de büyükleri ilgili bir geniş aileyiz biz, canımızın sıkkın olduğunu, sorun olduğunu düşünür-fark ederlerse (Anlatmama huyumuzu da bildiklerinden) ağız yoklayıp, kendilerince büyüklük yapmaya çalışırlar. Buna mı takıldınız yani taka taka konu içinde? Neyse zaten canım sıkkın.
Belli etmezdim, belli oluyormuş artık işte...
Para imkan vb. mevzu da değil, imkan var, adamda hayat yok, fikir yok.
Artık kavga bile edesim yok...
Anlatımıniza göre kocanız bana tam ideal aradığım koca tipinden geldi :) demek ki ben de biraz sıkıcı bir insanim:) ben daha çok sakin bir hayatı severim macere çılgınlık tarzı şeyler bana göre değil ondan sanırim bana tam ideal geldi:)seninle daha önce de konuşmuştuk aynı konuyu
benım eşim de senın eşine benzer baya benzer hatta
eşime göre her aksam eve duzenlı gelmemız
yemek hazırlamamız bırlıkte aynı sofrada yememiz
gece uyumamız
tv karsısında birlikte pineklememiz
her aksam beni arayıp eve ne lazım demesi mutlulukların en büyüğü
bana göre ise çok sıradan
işin garibi benim eşim nişanlılık ve evliliğin ilk yıllarında beni havalara uçuran insandı
eşime göre bazen ben nankör bile oluyorum
evin içinde dolaşarak minnoşummmm diye beni kendi kendine sevmesi,
akşam eve gelince seni çok özledim demesi
gün içinde 3-4 kere araması
senede ıkı kere klasık iyi otellere tatile gitmemiz birlikte ev kredimizi ödememiz mutluluk sebebi
Benim eşim de çok düz bu beni sıkar mesela
çok iyi bir adam çok iyi bir eş ama bazen gerçekten sıkıyor
kendisi işi icabı çok sosyal bir adam ve tüm gün enerjisini dışarıda yediğini söylüyor
eve geldiğinde istediği tek şey yanında oturmam , dizinde yatmam ve sakinlikmiş.
her aksam eve geliriz aynı saatte
mutfakta birlikte yemek hazırlarız ama sohbet sıfır
bu arada beni kendi kendine konuşarak sever
minnoşum napmış bugün, çok güzelsin sen bebişim
ben seni çok seviyom biliyon mu minnoşum der
bana iyice sinir gelir
sonra bana kızar neden hiç konuşmuyorsun diye
sen konuşuyor musun ki derim
e konusyorum ya der
eve papağan alsam aynı dakika aralığı ıle bu kelımelerı o da söyler zaten
Klasık yemegımızı yeriz
o çay koyar getir götür yapar
evde hep aynı koltuğun aynı minderine aynı pozisyonda oturur tv açar
öylle tv bakar arada yine bana sevgi sözcükleri söyler.
bu arada bazen karsımızdakı koca ekran tv de kamyon kazalarını açar, dalgalarla boğuşan gemi videoları açar
ben tam sıkılırım bir adım atıp kalkmak üzereyken nereye minnoşum der
işlerim var içerde derim , gitme der mesela.
yanında olayım ister
eŞim çok mutlu bu şekilde.
ben de sakin durgun bir insan olmama rağmen bu durgunluk beni sıkıyor arada
ben aşk kadınıyım heba mı oluyorum acaba diyorum
istiyorum ki eve geldiğimizde yanaktan öpüşmek yerine benı soysun yatağa atsın :)
bir gün değişik birsey olsun yani
soyun gel çıplak film izleyelim desin
gece 12 de sahile gidelim desin ama yok
yapmıyor
yaptığı tek sevimli şey
şimdi havalar ısındı balkonumuzda çay içerken metal mumluklarımıza mum koyup yakmak ve hava ne güzel dimi karıcım demek
valla bence bu durum baya urkutucu.. dusunsene evdekini bosadin diyelim.. karsina cikacak olan herifinde bundan asagi kalir yani olmayacak muhtemelen.Nekadar cogaldi bu tip adamlar. Onceden burdaki konulari okurken benim evliligim ne kadar bos, yaslandim sanki diyordum.
Fakat artik cok fazla okur oldum, bitkisel hayata gecis yapmis kocalari.
Size bir faydam olmayacak cunku cok farkli durumda degiliz. Sadece bunu duyarsaniz belki bir nebze rahatlarsiniz diye yaziyorum cunku tek olmadigimi bilmek beni biraz rahatlatiyor.
okurken yok canım böyle koca var mı derken sonunda herhalde yutkunmakta zorlanacaktim ki oh be dedim. .inandık mi Hayır ..ama süperdi. Böyle koca var mı acabaBen eşimden yarın saat önce işten gelirim duş alırım güzel şeyler giyerim , o da gelince hop kucağına alıp Yatağa atar , günün stresini atar bi kıble muhabbet ettikten sonra yemek işine gireriz en kısa yoldan güle oynaya şakalaşarak öpüşerek , yemekte iş imizi gümümüzü anlatır yorum yapar birbirimizi över gaza getiririz iş hayatı namına , sofrayı birlikte toplarız kim daha Dinçer’de bulaşıklarla çayla o ilgilenir , çay çekirdek muhabbet tv derken yapışık şekilde eşim der yürüyüşe çıkalım, spora gidelim ya da sinemaya , çoğu zaman da çıkarız , el ele gönül gönüle yürürüz ya da diğerleri .... geliriz evimize sarmal dolaş koklaş uyu sabah da birbirimiz e kahvalı hazırlayıp uyandırmak için yarışırız , daha dinç olan kalkar hazırlar öper koklar kaldırır, bazen sabah ben ütü yaparken onun gireceğini de ütülerim bazen o benim, birlikte çıkarız ayrılırken adeta sevgili gibi zor ayrılırız akşamı zor ederiz , bazen öğle arasında bi bakmışım gelmiş koklayarak öperiz birbirimizi , bazen yemeğe çıkalım der gekrş beni alır bazen benim iş yerimde Yemen yeriz bazen avm ye geçeriz bazen de herkes kendi iş arkadaşları ile yer, akşamları gelirken bana genellikler bi tek Gül ya da bi adet çikolata vs getirir, artık rutinimiz oldu bugün ne getirecek diye merak ederim :) haftada bi gün bi film seçer tv den büyük ekranda izleriz ve organizasyonu tamamen eşime aittir , Ayda bi mutlaka yakın yerlere kaçamak yaparız genelde eşim düşünür organize eder , bazı akşamlar o tek gider spora ben yorgun olurum yürüyüşe çıkmak istemem, o günlerde de herkes kendine kalır , cumartesi ya da paZar genellikle iki saatimizi yoğun hızlı bi şekilde ev temizliğine ayrırız , BaEn bi saat yeter iki elden olunca böyl e böyle gider ... BÜtün bunlar hayallerdiHAyatlar kısmına geçmeyeceğim
Aynen. Hatta gelen gideni aratabilir, bu kadar umursamazligin yaninda siddette uygulayabilir o yuzden sabredip elimdekiyle yetinmekte fayda var diyorum ben bazenvalla bence bu durum baya urkutucu.. dusunsene evdekini bosadin diyelim.. karsina cikacak olan herifinde bundan asagi kalir yani olmayacak muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?