- 20 Mart 2018
- 1.039
- 1.466
- Konu Sahibi beste sena
Elimden geleni yaptım, bazen gözden çıkarmak en iyisiymiş onu anladım. Gelinler her türlü kötü nasıl olsa :)
Ah öyle mi, benim de çok çok sevdiğim çok duygulandığım bir kitaptır. Daha bugün paylaştım hatta :) kızımın adını da o kitaptan seçtim. Bende yeri çok ayrı, güzel tesadüf oldu
Canımsın ya ben de hamileyim ve kız olursa adını Ada koymak istiyorum.
Öyle başa böyle tarak davranışların sonuçları vardır. İletişimi tamamen kesmek gerek.
Anneye saygı ve sevgi duymak ile sağlıksız hastalıklı bir şekilde bağımlı olmanın farkını anlayamıyor bazı erkekler.
Tecrübelerden yararlanmak , fikir almak ayrı konu , her konuda sorgusuz sualsiz bağımlılık her konuda uzmanlık beklemek ayrı konu.
Alınacak her kararda erkeklerin annelerine danışması, haftada birkaç gün erkeklerin annesine gitmeye zorlamaları, kalan günlerde de eve getirmeleri ve evdeki düzene karışmaları v.s hepsi boşanma davalarında kusur sayılıyor.
Hayatının odak noktasına eşini koyan erkek evlenmesin bi zahmet. Erkekler her nedense çocuk bakımı ve evlilik konusunda tek uzman tek karar mercii anneleri olduğu yanılgısında. Bu zorbalığa dur demek de bizim elimizde .
Müşterek evimizin düzenine, iş ve sosyal ilişkilerimize, karı-koca hayatımıza sürekli müdahale eden, '' sen yokken ben vardım o benim ilk aşkım anne bir eş çok '' diyen ve birlikte sarılıp uyuyan , kayınvalidemin hastalıklı tavırlarına karşı tepkisiz kalan ex eşim bana güzel bir tazminat ödemek zorunda kaldı.
Günün sonunda kazanan ben oldum her açıdan. O yapayalnız içkiye vurdu kendini, ben ona inat yeniden evlendim. Çok ama çok pişman oldu da çok geç kaldı.