Tükenmek

Ben eşimden yarın saat önce işten gelirim duş alırım güzel şeyler giyerim , o da gelince hop kucağına alıp Yatağa atar , günün stresini atar bi kıble muhabbet ettikten sonra yemek işine gireriz en kısa yoldan güle oynaya şakalaşarak öpüşerek , yemekte iş imizi gümümüzü anlatır yorum yapar birbirimizi över gaza getiririz iş hayatı namına , sofrayı birlikte toplarız kim daha Dinçer’de bulaşıklarla çayla o ilgilenir , çay çekirdek muhabbet tv derken yapışık şekilde eşim der yürüyüşe çıkalım, spora gidelim ya da sinemaya , çoğu zaman da çıkarız , el ele gönül gönüle yürürüz ya da diğerleri .... geliriz evimize sarmal dolaş koklaş uyu sabah da birbirimiz e kahvalı hazırlayıp uyandırmak için yarışırız , daha dinç olan kalkar hazırlar öper koklar kaldırır, bazen sabah ben ütü yaparken onun gireceğini de ütülerim bazen o benim, birlikte çıkarız ayrılırken adeta sevgili gibi zor ayrılırız akşamı zor ederiz , bazen öğle arasında bi bakmışım gelmiş koklayarak öperiz birbirimizi , bazen yemeğe çıkalım der gekrş beni alır bazen benim iş yerimde Yemen yeriz bazen avm ye geçeriz bazen de herkes kendi iş arkadaşları ile yer, akşamları gelirken bana genellikler bi tek Gül ya da bi adet çikolata vs getirir, artık rutinimiz oldu bugün ne getirecek diye merak ederim :) haftada bi gün bi film seçer tv den büyük ekranda izleriz ve organizasyonu tamamen eşime aittir , Ayda bi mutlaka yakın yerlere kaçamak yaparız genelde eşim düşünür organize eder , bazı akşamlar o tek gider spora ben yorgun olurum yürüyüşe çıkmak istemem, o günlerde de herkes kendine kalır , cumartesi ya da paZar genellikle iki saatimizi yoğun hızlı bi şekilde ev temizliğine ayrırız , BaEn bi saat yeter iki elden olunca böyl e böyle gider ... BÜtün bunlar hayallerdi HAyatlar kısmına geçmeyeceğim

Eşiniz gerçekten çalışıp yoruluyor olabilir mi? Siz çalışmıyorsanız enerjik olup onun çalıştığı için enerjik olmaması normal.Çalışmak insanı gerçekten yoruyor , insan kendini bir an önce eve ayıp dinlenmek ve evden çıkmamak istiyor bazen.

Bir de bebekten sonra erkeklerin çoğunda "Misyonunu tamamladım." düşüncesi oluşuyor.Belki de buna bağlıdır.

Sana inanmıyorum bende esime okuyorum bak nasıl erkekler var diye hadi ordan oyle erkek olmaz demisti.
Taaaki sonu okuyana kadar yaaaaa gördün mü demistim sana demez mi.
Bende aman demene gerek yok hepiniz aynısınız dedim.

Çocuklar büyüyene kadar sosyal hayat sıfır. Bi kere önce bunu kabullenin hanımlar :) uyku saati, yemek saati, bayo saati.
Çözüm ne diye sormuş kimisi. Bence zaman. Yeni evliyken ben de dumur olmuştum. 1 sene herşey canım cicim sonrası fos,sırf mücadele. İşten güçteb, çocuktan insanın konuşası kalmıyor. Ama zaman ilerledikçe yaşlanma korkusu mu oluyor, hayat kısa bilinci mi yerleşiyor bilmem ama insan kendine daha çok zaman ayırıyor. Hayırlar net çıkıyor ağzından. Buna zaman harcayamam, hayır gibi.

Önceki gece saat 2 gibi falan, dürttüm adamı kalk dedim gezelim. Nereye? Canımız nereye isterse dedik bindik motora. Sabah başka bi ilçedeydik
Şimdi düşünüyorum bunu 10 yıl önce yapalım deseydim deli muamelesi görürdüm.

Artıları eksilerinden fazlaysa boşanmayı düşünme, mükemmel adam yok denecek kadar az. Maceraya gerek yok.

Bu gerçekten iyiydi. :))

Böyle biteceğini tahmin etmiştim okurken

Sana inanmıyorum bende esime okuyorum bak nasıl erkekler var diye hadi ordan oyle erkek olmaz demisti.
Taaaki sonu okuyana kadar yaaaaa gördün mü demistim sana demez mi.
Bende aman demene gerek yok hepiniz aynısınız dedim.
Ne güzel hayaller ama demi :) daha sı da vardı ama şimdilik yeter bu kadar dedim

Biliyorsun benim eşmimde aynı.aynı şeyleri yaşıyoruz seninle.ben en son sıkıntıdan bunalimdan deoresyona girmiştim.benim evlilikteki isteğim hep planlar yapalim gezelim eğlenelim izin günlerinde.tatillere cikalim sosyal olalim çocuksuz 2miz hayatimizi yaşiyalimdı.ama adam elinde telefon evde pinekleyen ve enerjimi yok eden yaşama istegi birakmayan biri olunca depresyona girdim ve bu hayat böyle yalnız geçmez diyip hiç çocuk istemiyen ben çocuk yapmaya karar verdim onunla vakit gecirir eglenirim diye.hayatıma renk geldi bebeğimle.o arabalara ve telefonuna bağlı yaşasın napim kendi bilir

Bence gayet de mutlu bir evliliğiniz var..bazen eldekilerle mutlu olmak gerekir beklentiyi az tutmak bircok kisinin imrenecegi bi evliliginiz var bence..

Şimdi sana koy totosuna madem ne yapsan olmadı diycem ama
eğer bir daha evlilik düşünmüyorum kesinlikle bir başıma yaşar giderim dersen mantıklı o..

Çünkü bir kaç yıl içinde hepsi birbirinin kopyası oluyor adeta..
Monoton bir ev düzeni, işten gelince telefona gömülen kafalar..

Telefondan kafasını çıkarıp hayatı doyasıya yaşayan kaç erkek var diye sorsak kadınlara,
ağlama duvarına döner orası eminim..

Tek başına plan yap, kendince gez eğlen diycem onda da bir zaman sonra
''Niye evliyim ki o zaman ben?'' sorularına yöneliyorsun..

Terapi işe yaramıştı sizde mutlu olmuştum.
Bu konun üzdü beni yaa..

Konuyu okurken acaba ben mi yazdım hissine kapıldım gangsta. Annenin uyarı tadında konuşmasına kadar birebir aynı yaşadıklarımız. Bende artık tükenmişlikten ziyade boşanma hayalleri başladı. Adam değişmeyecek çünkü kabullendim artık. Tek umudum çalışmaya başladığımda eskisine göre daha az umursayacak olmam. Belki daha az batar gözüme diyorum.

Sesimi çıkarmasam yıllarca ev ve iş arasında mekik dokuyabilir. Aklına bile gelmez tatil yapmak. Münasip bir yerine monte etmek istediğim telefonu, dış dünya ile tek bağlantısı. Bazen anne düşkünü, aile düşkünü adamlara bile özeniyorum. En azından ailesiyle sosyalleşsin istiyorum. O bile yok. Benim dürtmemle gidiyor ailesine. Gelecekle ilgili planı yok. Gezmeyi sevmez. Sosyalleşmeyi sevmez. Geçen ite ite sinemaya götürdüm her şeye kulp taktı. Çocuk gibi söylendi. Ağzına çakmak şöyle dursun, kafasını mısır patlatma makinesine sokup burun deliklerinden mısır çıkarmak istedim.

Valla arkadaşım seni bilmem ama benim bu adamla ilgili umudum bitti. Oğlum biraz daha büyüsün kendi başıma yapacağım tüm planları. O kadar değişiklikten haz etmiyor ki, maddi olarak bizi mağdur eden işini bile değiştirmeye mecali yok.

Bunun sonu ne biliyor musun? En azından bende olan, artık cinsel olarak bile ilgimi çekmiyor adam. Yataktan kaçıyorum. Çünkü hayatın genelinde hiçbir konuda uyum sağlamıyoruz. Bir müddet sonra da tüm çekiciliği kayboluyor her anlamda. Daha da kötüsü "dırdırcı kadın" oluyorsun. Tepkisiz ve nötr bir adam karşısında.

He millete sorsan çok olumlu yanı var. Geçen gün eltim "nankörlük yapma oğluyla çok ilgili akşamları parka götürüyor" dedi kan beynime sıçradı. Ulan ben baba evinden mi getirdim çocuğu. Lütuf mu sayacağım kendi öz oğluna ilgisini. Zaten yapmak zorunda olduğu şeyi yapıyor.

Çok dertliymişim. Konunu okuyunca depreşti öfkem. Çözüm ne inan ben de bilmiyorum. Sanırım en başında aşktan kaynaklı kör olduk. Göremedik büyük uyumsuzluğu. Kendi adıma aşk da bitti. Geriye ölü bir evlilik kaldı elimde.

Son düzenleme:

Çatlatmak için mi yazdın diyecektim
Oyy oyy

Evde çay içmekte keyif verir tabiiki ama sorun bizim adamların evde o çayı içerken bizimle sohbet etmeyip telefona bakmaları.biz birşey anlatırsak yorum yapmadan kafa sallayıp geçmeleri.yani muhabbet yok

Flort doneminde nasildi bu adam? Nisanlilikta vs? Cinsellik var mi?

Başını okuyunca kocişini öven kadın öfff diye düşünürken sonu iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…