Hayatım çok kötü gidiyor

Bütün 2.el uygulamalara üyeyim. İhtiyacım olmayan hatta bazen olan şeyleri bile satıyorum ama bilmiyorum. Ben çok uğraştım çevrem olsun diye çalışıyodum çok zor bulantılı ağrılı Bi hamilelik geçirdim bırakmak zorunda kaldım çevrem vardı işi bırakınca çevrem bitmesin diye arkadaşlarımı hep aradım arkadaşlığımız bitmesin bağlar kopmasın diye ama Bi şekilde kopup gitti sıkılınca şuraya gideyim diyebileceğim biri yok
Inanın zamnala gecıyor. Cıkarcı ınsanları hayatımdan bır cıkardım 3 kısı kaldı dusunun. Bos ınsan olucana hıc olmasın. Bunalmıssınız anlıyorum. Eslerde daha ılk yıllr acemı oluyorlar anlamayabılıyorlar. Konusun dertlesın orta yolu bulabılırınsız. Sızınkı suan bır buhran ruhunuz daralmış. Bebek bakımı da zor ama gecıyor

Yani bu kadar akraba arkadas düşkünü insan kalkip baska şehre, ülkeye gitmeseydi zaten. Bu kadar daraltacak borc varken cocuk yapmayip calisip esinizle borcu bitirmeye calişsaydiniz birlikte rahat etseydiniz.

Butun alakasiz secimleri yapip sonra cocukla boşanmak istemek gercekten hayatinizi duzeltecek mi?

Yani bu kadar akraba arkadas düşkünü insan kalkip baska şehre, ülkeye gitmeseydi zaten. Bu kadar daraltacak borc varken cocuk yapmayip calisip esinizle borcu bitirmeye calişsaydiniz birlikte rahat etseydiniz.

Butun alakasiz secimleri yapip sonra cocukla boşanmak istemek gercekten hayatinizi duzeltecek mi?
Ne kadar da ön yargılısınız.. bebeğim isteyerek olmadı. Ve ben başka şehre gittiğimde anladım bişeylerin değerini böyle olacağını bilemezdim. Bilsem gitmezdim

Merhaba arkadaşlar. Ben 2 yıllık evliyim Bi tane de bebeğim var. Bütün gün evdeyim gurbete gelin geldim hiçbir akrabam arkadaşım yok. Eşimin ailesi de sık gelip gitmiyor çok az görüşüyoruz. Binada yaşıyorum komşuluk 0. Kimse kapını çalmaz nasılsın demez gelmez gitmez. Ben Bi iki kere komşularımı aradım çağırdım ama karşılık gelmeyince daha da arayamadım. Resmen hayatım iğrenç Bi rutine bindi gezmiyorum, insan görmüyorum, bütün gün evdeyim duvarlarla konuşucam artık. eşim zaten sabah gidip akşam geliyor hiçbi şeyden zevk almıyorum. Emziriyorum yemek bile yemek istemiyorum içimden hiçbişey yapmak gelmiyor Maddi olarak da sıkıntıdayız ne maddi ne manevi mutlu değilim. Çok sık boşanmayı düşünüyorum. Eşimi seviyorum ama bazen sevmek yetmiyor. Boşansam çocukla aile evine de yük olucam napıcam bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Hayatımı böyle sürdürmeli miyim?
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 yıllık evliyim Bi tane de bebeğim var. Bütün gün evdeyim gurbete gelin geldim hiçbir akrabam arkadaşım yok. Eşimin ailesi de sık gelip gitmiyor çok az görüşüyoruz. Binada yaşıyorum komşuluk 0. Kimse kapını çalmaz nasılsın demez gelmez gitmez. Ben Bi iki kere komşularımı aradım çağırdım ama karşılık gelmeyince daha da arayamadım. Resmen hayatım iğrenç Bi rutine bindi gezmiyorum, insan görmüyorum, bütün gün evdeyim duvarlarla konuşucam artık. eşim zaten sabah gidip akşam geliyor hiçbi şeyden zevk almıyorum. Emziriyorum yemek bile yemek istemiyorum içimden hiçbişey yapmak gelmiyor Maddi olarak da sıkıntıdayız ne maddi ne manevi mutlu değilim. Çok sık boşanmayı düşünüyorum. Eşimi seviyorum ama bazen sevmek yetmiyor. Boşansam çocukla aile evine de yük olucam napıcam bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Hayatımı böyle sürdürmeli m

Merhaba arkadaşlar. Ben 2 yıllık evliyim Bi tane de bebeğim var. Bütün gün evdeyim gurbete gelin geldim hiçbir akrabam arkadaşım yok. Eşimin ailesi de sık gelip gitmiyor çok az görüşüyoruz. Binada yaşıyorum komşuluk 0. Kimse kapını çalmaz nasılsın demez gelmez gitmez. Ben Bi iki kere komşularımı aradım çağırdım ama karşılık gelmeyince daha da arayamadım. Resmen hayatım iğrenç Bi rutine bindi gezmiyorum, insan görmüyorum, bütün gün evdeyim duvarlarla konuşucam artık. eşim zaten sabah gidip akşam geliyor hiçbi şeyden zevk almıyorum. Emziriyorum yemek bile yemek istemiyorum içimden hiçbişey yapmak gelmiyor Maddi olarak da sıkıntıdayız ne maddi ne manevi mutlu değilim. Çok sık boşanmayı düşünüyorum. Eşimi seviyorum ama bazen sevmek yetmiyor. Boşansam çocukla aile evine de yük olucam napıcam bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Hayatımı böyle sürdürmeli miyim?
Bende sizin gibiyim maalesef kimsede sorun yok bu sizin ic dünyanızla ailen bile gelse yine iyi hisetmiceksin bence en kısa zamanda psikiyatri ye bas vurun üstünüze artmadan depresyon gibi ama onlar tesihisi daha iyi yapar

Çocuğunuz kreş yaşına gelene kadar , evde onunla " kaliteli " zaman geçirin .

Ona kitaplar okuyun , hamur yapın , dans edin.

Çocuğunuz kreş yaşına gelince ;
1. İşe girin . İş arkadaşlarınız ve çevreniz olur .

2. Çocuğunuzu kreşe verin , onun da kreş arkadaşları olur .

Geçici bir dönem ♥, sabredin ♥️

Ne kadar da ön yargılısınız.. bebeğim isteyerek olmadı. Ve ben başka şehre gittiğimde anladım bişeylerin değerini böyle olacağını bilemezdim. Bilsem gitmezdim
Bu nasıl oldu 😳 doğum kontrol yöntemlerini biliyorsunuz dimi. Bebek 3 aylık tekrar hamile kalmayın.

İkinci bebek arabası ile gezin. İlla satın almanız gerekmiyor. Kucakta dursun arabada durmuyorsa. Evden çıkın sadece.

Yahu nerde yaşıyorsun çat kapı gelesim geldi :)

Gelenim yok konuşanım yok..

Aşırı sosyal insan duygu durumu bu, bilirim. Ben de yaşadım.
Tek başıma markete gitmekten bile zevk almazdım ben.

Insan yaş aldıkça kendi kendine kalmaktan keyif almayı da öğreniyor.

Bakıyorsun herkes bir değişik..
Ohh diyorsun bir başıma iyiyim.
Eşin bile fazlalık geliyo o zaman.

Yahu nerde yaşıyorsun çat kapı gelesim geldi :)

Gelenim yok konuşanım yok..

Aşırı sosyal insan duygu durumu bu, bilirim. Ben de yaşadım.
Tek başıma markete gitmekten bile zevk almazdım ben.

Insan yaş aldıkça kendi kendine kalmaktan keyif almayı da öğreniyor.

Bakıyorsun herkes bir değişik..
Ohh diyorsun bir başıma iyiyim.
Eşin bile fazlalık geliyo o zaman.
Yalova dayım çıkın çıkın gelin 😅😅bilmiyorum daha 25 yaşındayım belki de erken evlendim erken bebeğim oldu eve kapanmak bana hiç iyi gelmedi dışarı çıkmak için hazırlanmak bile eziyet gibi gelmeye başladı.. Bilemiyorum sonum ne olucak

İnanın bzn yalnızlık daha iyidir bu sebeblerden dolayı boşanmayı düşünmeniz yanlış bence hangi ulkedesiniz o ülkenin dilini öğrenin bebeğinizi alıp dışarı çıkın parklara gidin her gün evde durmak zorunda değilsiniz kendinize ugrasicak biseyler bulun bence

Konu asıl bu. Gurbette olman ya da yalnız olman değil. Mutlu olan insan evinde olsa da komşusu olmasa da hiçbir şeyi takmaz. Üstelik evladın var. Onla zaman akar gider. Bence asıl problem kocan ile. Hem maddi hem manevi mutsuzluğun bundan kaynaklanıyor. Kimse durduk yere boşanmayı düşünmez. Asıl sorun ne ? Neden bu evlilik bitsin istiyorsunuz? Önce onu bir cevaplayın.
Aynen dışarı çıkamıyorum,kimse evime gelmiyor diye boşanılmaz, hoş ekonomik sıkıntı geçim derdi varken çocukta yapılmaz.Bence konu sahibinin başka sıkıntıları var kendine bile yalan söylüyor.....

Aynen dışarı çıkamıyorum,kimse evime gelmiyor diye boşanılmaz, hoş ekonomik sıkıntı geçim derdi varken çocukta yapılmaz.Bence konu sahibinin başka sıkıntıları var kendine bile yalan söylüyor.....
Aynı fikirdeyim. Kocasından memnun olan hiçbir kadın bu sebeplerden boşanmaz. Çünkü bunlar geçici sebepler. Koşullar değişir. Geçim sıkıntısı ciddi derecede ki dert edinmiş. İtiraf edemediği şeyler var.

Ben 22 yaşında evlenip 23 yaşında anne olmuş ve şuan 2 çocuğu olan biriyim. Evliliği bende hiç sevmedim. Ama geçen sene kızımın başına sağlıkla ilgili bir sorun ortaya çıktı ve 1 sene ağladım. Şuan çok iyi çok şükür ama hayat bana öğretti. Hiçbir şey için şikayet etme. Sağlık olsun 💚

En güzeli yalnızlık boşver bebeğini seve seve büyüt yap kahveni çayını otur iç insandan zarar gelir yalnızlık bence çok daha güzel

Kardeşim sen de o yok bu yok diyorsun. Maddi sıkıntı dediğin şey iki kişi ele ele verir çalışılır giderilir. Bebeğim var diyorsan ona göre yol alacaktın. Neyin borcu bu? Düşünmeden yol alınmaz. Bence kocan para falan vermiyor. Eve de bakmıyor. Bu söylediklerinden bu çıkıyor. Kimse önyargıli değil. Sana fikir sunuyorlar sen ahlar vahlar içerisindesin. Allah aşkına evimin içi dururken neyleyim ben komşuyu. Komşudan banane. Sızlanmayı bırak ve çözüm üretmeye bak.

Boşanmak:Ben ne alaka 😁 yani yalnızlık sıkmış sizi biraz bende o durumdayım, çalıştığım halde

Kardeşim sen de o yok bu yok diyorsun. Maddi sıkıntı dediğin şey iki kişi ele ele verir çalışılır giderilir. Bebeğim var diyorsan ona göre yol alacaktın. Neyin borcu bu? Düşünmeden yol alınmaz. Bence kocan para falan vermiyor. Eve de bakmıyor. Bu söylediklerinden bu çıkıyor. Kimse önyargıli değil. Sana fikir sunuyorlar sen ahlar vahlar içerisindesin. Allah aşkına evimin içi dururken neyleyim ben komşuyu. Komşudan banane. Sızlanmayı bırak ve çözüm üretmeye bak.
Yorumlara bak bakalım kim sizin gibi azarlar tarzda konuşmuş

X