- 25 Nisan 2018
- 3.947
- 7.836
Sabredin bitince çok rahat edersiniz. Boşanmak fikrini unutunHayır araba aldık bEbek olucak diye o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabredin bitince çok rahat edersiniz. Boşanmak fikrini unutunHayır araba aldık bEbek olucak diye o
Yorumlar beni bağlamaz. Ayrıca azarlama yok fazlaca gerçekçi yazınca zoruna gitmiş.Doğru yorum yaptığımı düşünüyorum. Gerçek bu. Ah vah ah vah. Otur bir düşün. Yolun açık olsun.Yorumlara bak bakalım kim sizin gibi azarlar tarzda konuşmuş
Teşekkür ederimSabredin bitince çok rahat edersiniz. Boşanmak fikrini unutun
Yahu nerde yaşıyorsun çat kapı gelesim geldi :)
Gelenim yok konuşanım yok..
Aşırı sosyal insan duygu durumu bu, bilirim. Ben de yaşadım.
Tek başıma markete gitmekten bile zevk almazdım ben.
Insan yaş aldıkça kendi kendine kalmaktan keyif almayı da öğreniyor.
Bakıyorsun herkes bir değişik..
Ohh diyorsun bir başıma iyiyim.
Eşin bile fazlalık geliyo o zaman.
Rica ederim canım üzme kendiniTeşekkür ederim
Ya ben iletişim kalabalık seven insanım.. Gelip gidelim istiyorum ama aile bağları çok zayıf.. Bebeğim de 3 aylık daha, insan görünce ağlıyor öyle Bi huyu var yabancı seçiyor evde durmak istiyor.. Ben de bunaldım artık.. Önceden de çalıştığım için sürekli evde durmak eziyet gibi geliyor.. O yüzden aklıma türlü türlü şeyler geliyor bazen herşeyi bırakıp gitmek istiyorum..Deli misiniz kayın aile gelmiyor gitmiyor iletişim minimum insan daha ne ister ki şaka bir yana ben de ailemden uzak sayılırım bebemin uyku saatine yakın termosw çayımı kuruyemişimi aşıp parka iniyorum. Biraz salıncak kaydırak yapınca uykusu geliyor zaten uyuyor arabasında ben de biraz yürüyüş yapıp çayımı kahvemi içiyorum. Günde 1-2 saatimiz dışarda hava çok soğuk olmazsa. Bebişleri yakın yaşlarda olan birkaç anne ile de tanıştık parkta ben öyle kolay samimi olamam ama selamlaşıp havadan sudan konuşuyoruz.
Aslında çok araştırdım ama bulamadım. Var mı bildiğiniz evden yapılan iş...Evden calisabilceginiz bir is bulsaniz ? Hem eve katkiniz olur hem sıkılmazsiniz