- 6 Nisan 2023
- 949
- -44
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Mutluluklarımı paylaşmaya geleceğim inşallah o zamanda10 yıl sonra da kirazla uğraşacakmışız gibi hissettim şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutluluklarımı paylaşmaya geleceğim inşallah o zamanda10 yıl sonra da kirazla uğraşacakmışız gibi hissettim şu an
OkŞükür evliliğinin mükemmel olmadığını kabul ettin...Demin "Burda kocamla ilgili güzel şeyleri yazmıyorum " diyince bir an yine başa donucez zannettim....Ama asıl enteresan olan sensin ki şunu hala anlamiyorsun , senin evliliğin mükemmellikten çoook uzak, yıllar önce senin bitirmen gereken bir evlilikken, nihayet o işe yaramaz adam koyacak beş kurussuz seni kapının önüne...ok?
Evet tedaviye ihtiyacım var sanırımYa kırmak istemiyorum ama bu adam neden boşandıktan sonra pişman olup senin başına bela olsun ? Normalde boşanmayı kadınlar ister erkekler peşinden koşar . Düzenim bozulmasın diye yapışır kadına . Buradaki adamın gerçekten zerre umrunda değilsin . Adam sana karşı öyle sevgisiz ve merhametsizki evdeki çiçeğe daha çok ilgi gösterir çoğu insan .
Adam seni resmen köle gibi somurdu şimdi bir kenara atıyor . Sigorta yok , birikim yok , tazminat yok . Bak gerçekten maddi manevi seni her türlü somurdu. Umarım bu buz gibi gerçekleri bı anlarsın . Kardeşim falan olsan tokatlayarak anlatırdım herhalde bunları . Bir sarsil artık bu kadar sevgisizlige nasıl dayanır bir insan ? Git bir tedavi ol
siz şerh koydurursanız n.h satar devreder bunu gayet iyi bilip anlamak istemiyorsunuz benceBen sattırmıyorum ki o kendisi verdi bu kararı. Bu işi yapmak istemiyormuş artık
Adam sana bişey vermek istemiyor bence hakkını alKızlar iyice kafayı yemek üzereyim.. her şey o kadar normalmiş gibi ilerliyor ki endişeleniyorum.. Eşim iş yerini başkasına veriyor, kendisi ise 3-5 ay çalışmayacakmış. Ve herhangi bir geçim kaynağımız yok başka. Dükkanımız vardı birlikte çalışıyorduk onu da veriyor zaten.
Zaten boşanacağız sende çok mutlu ol bende hayatıma bakayım ben evlilik sorumluluğu almak istemiyorum boşanınca da bir daha evlenmem, çalışmam annemle babama yalakalık yaparım onlar bakar bana öyle böyle diyor. 1 sene sonra falan çalışacağım diyor. Bizde yakın zamanda boşanacağız yanii. Dükkanı belirli bir ücret karşılığında veriyoruz 400 bin civarında. Ve bu paradan elimizde yine hiçbir şey kalmayacak. Bir sürü borcu var hala onlara gidecek bu parada. Elimizde 100 bin falan kalacak bununla da anca 1-2 ay geçiniriz işte o da hemen boşanmaz isek. Ki o kadar beklemeyiz diye düşünüyorum boşanırız zaten.
Bende bosanmak istediğim için burada hem fikirim o da mutlu olsun yinede.. ama bilmiyorum gerçekten endişe içindeyim. Boşanan arkadaşlardan motivasyona ihtiyacım var
Esnaflar genelde öyle maalesefEnişte tam düzenbaz tam esnaf adam vesselam evliliği bitirirken bu kadar güzel kılıf uyduran başka insan görmedim.
Birde demişsiniz ya mutlu olsun. Ah kutlama bile yapabilir bunun üzerine
Şey de oluyor, karısı boşayacak diye evi arabayı anasının babasının üstüne yapıp, o da zamansız ölünce kardeşleri ile kendi malının kavgasına girenler.Esnaflar genelde öyle maalesef
Ama arada kurdukları tuzağa düştükleri olmuyor değil
Mesela benim bir akrabanın kocası boşanırken karısı bir şey alamasın diye evi barkı dükkani dağıttı birilerinin üstüne
Kendi sigortalı bir ise bile girmedi.
Ne oldu kadın beş kuruşsuz boşandı ama kendi malından oldu.o malını dağıttığı adamlar geri vermedi kanlı bıçaklı oldu çokta güzel oldu.
Mavinin her tonunaa Merhaba. "Toplanın kızlar yine ben" başlığını görünce daha önce yazdığın konuları merak ettim ve baktım.açılan konu harici eskilere pek bakmam.nadirdir okuduğum. Evet birkoç arkadaşı kızdırcak kadar aynı konular üzerinde durmuşsun :) onlarda haklı.. sana uzun uzadıya yazasım geldi. İlk konundan bugüne kadar tm konularını okudum. Ancak boşanmaktan neden korktuğunu hiç bir yerde yazmamışsın. Yani sen o süreçleri sormuşsun ama senin düşüncen ne?Kızlar iyice kafayı yemek üzereyim.. her şey o kadar normalmiş gibi ilerliyor ki endişeleniyorum.. Eşim iş yerini başkasına veriyor, kendisi ise 3-5 ay çalışmayacakmış. Ve herhangi bir geçim kaynağımız yok başka. Dükkanımız vardı birlikte çalışıyorduk onu da veriyor zaten.
Zaten boşanacağız sende çok mutlu ol bende hayatıma bakayım ben evlilik sorumluluğu almak istemiyorum boşanınca da bir daha evlenmem, çalışmam annemle babama yalakalık yaparım onlar bakar bana öyle böyle diyor. 1 sene sonra falan çalışacağım diyor. Bizde yakın zamanda boşanacağız yanii. Dükkanı belirli bir ücret karşılığında veriyoruz 400 bin civarında. Ve bu paradan elimizde yine hiçbir şey kalmayacak. Bir sürü borcu var hala onlara gidecek bu parada. Elimizde 100 bin falan kalacak bununla da anca 1-2 ay geçiniriz işte o da hemen boşanmaz isek. Ki o kadar beklemeyiz diye düşünüyorum boşanırız zaten.
Bende bosanmak istediğim için burada hem fikirim o da mutlu olsun yinede.. ama bilmiyorum gerçekten endişe içindeyim. Boşanan arkadaşlardan motivasyona ihtiyacım var