- Konu Sahibi CallanPinckney
Nerde yapacaksın zumbayıyarın büyük gün :) bende zumbaya başlıyorum kızlar haftada 2 gün p.tesi ve çarşaba diğer günler yürüyş ve squat olarak devam etiricem .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde yapacaksın zumbayıyarın büyük gün :) bende zumbaya başlıyorum kızlar haftada 2 gün p.tesi ve çarşaba diğer günler yürüyş ve squat olarak devam etiricem .
Nerde yapacaksın zumbayı
Hımm ben çok seviyorum zumbayı bebeğim benim o:)))bi kursa yazılıcam yarın . dans kursu orada yapıcam .
Cardio dediğin ne şekerim?15 kasim spor yapanlar
1.selvos88= 1 saat(cardio+kas)+15 dakika(1 mil leslieexpres)=75 dakika
Simdi kuzum her kas hareketinin arasinda 50 ip 50 jumping jack benzeri hareketler tempolu hareketler ekliyorum onlar cardio oluoCardio dediğin ne şekerim?
aaa ben de pazartesi sanıyordum . yazmadım ondan. neyse bundan sonra yazalım bari gerçi yarın pazartesi zaten.Kızlar ben pazartesi başlıyoruz sanmıştım
Çoktan başlatılmış
bugun yaptıklrımızı yazalımmı yarınamı kalsın bılemedım şimdi15 kasim spor yapanlar
2.dişianka=20 dk bölgesel egzersiz
normalde yarın yazacaktım da yapmışken yazayım bari dedim. ama asıl başlangıç en azından benim için yarın olacak :)bugun yaptıklrımızı yazalımmı yarınamı kalsın bılemedım şimdi
yarın analız yaplıcak sanırım bu hafta trenı kacırdık yarına bısmıllah der baslarız
Anladım spontane takılıyorsun yani okSimdi kuzum her kas hareketinin arasinda 50 ip 50 jumping jack benzeri hareketler tempolu hareketler ekliyorum onlar cardio oluo
Hayir spontane takilmiyorum esim fitness egitmeni onun hazirladigi 1 saatlik programi uyguluyorum. Tum hareketlerin adinu bilmedigim icin yazamadim bildiklerimle ornek verdim. Kol bacak karin basen hepsini sirayla calisiyorum set aralarinda cardio hareketleri yapiorumAnladım spontane takılıyorsun yani ok
Anladım Can'ım... İyimişHayir spontane takilmiyorum esim fitness egitmeni onun hazirladigi 1 saatlik programi uyguluyorum. Tum hareketlerin adinu bilmedigim icin yazamadim bildiklerimle ornek verdim. Kol bacak karin basen hepsini sirayla calisiyorum set aralarinda cardio hareketleri yapiorum
Aslında tam 5 saat sürdü de aralarda 5 - 10 dakikalık mola verdik 3 tane o yüzden yarım saat kestim
tebrik ederim. kendimi maratonda hayal edeyim dedim ama bir gülme geldi, imkansız gibi bir şey benim için
Tabiki o kalabalıkta koşma imkanı olmadı ama çok hızlı yürüdük ve inan ben yürüdüysem herkes yürüyebilir ( 95.7 kg cıkmıştım bu cuma düşün yani )
15 kasim spor yapanlar
2.dişianka=20 dk bölgesel egzersiz
3. oynakbasi34 = İstanbul maratonunu fazlasıyla tamamladım ( 10 km ) = 4 .5 saat
4.Beliz 33=Focus T25 stretch 25 dk + 1 saat yürüyüş= 85 dk