- Konu Sahibi CallanPinckney
Bugunluk 1 saat acikhavada yuruyus yaptim 100 de yarim mekik cektim dogumdan sonra kalan gobegim icin.darisi yarina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim canim.Bak canım en son listeyi paylaşan arkadaşlar cevapla ya basacaksin ya sonra su başta [ bu parantez ve içindeki quote yazılarını sileceksin ve sondaki quoteyı de sileceksin listeye de kendini ekleyip paylasacaksin yine de eklwyecegim zaman etiketle beni başlarda kontrol ederim canim
Oldu canımOldu mu yapabildim mi yaa
Teşekkür ederim cok cokOldu canım
Ben gordum silinmemis sadece alinti icinde kalmisbenim yazdığım bildirim silinmiş
3 bildirim vardı 4. ekledim yeni ekleyen arkadaşlarda 3 lü olandan devam etmişlerBen gordum silinmemis sadece alinti icinde kalmis
Senin yazin oynakbasinin alintisi icinde kalmis canim ondan gorunmuyor :) onceki sayfaya bak gorursun tekrar yapmaya calis3 bildirim vardı 4. ekledim yeni ekleyen arkadaşlarda 3 lü olandan devam etmişler
Ben ekledim canım baştakı sonraki quoteleri ve parantezleri silmedigin için öyle cikmis3 bildirim vardı 4. ekledim yeni ekleyen arkadaşlarda 3 lü olandan devam etmişler
3 bildirim vardı 4. ekledim yeni ekleyen arkadaşlarda 3 lü olandan devam etmişler