- 30 Mayıs 2015
- 339
- 299
- 47
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
sildim eklerken13 KASIM 2015 SPOR YAPANLAR LİSTESİ
1. M Merve = callanectics + jillian =40+30 = 70 dk
2. Metebatur = Leslie 4 mile power/just Walk+ 10 dk göbek egzersizi = 65 dk = 826 cal
3. SekerPancari71 = Focus t25 strech = 25 dk
4. oynakbasi34 = plates + 100 ip atlama = 45 dk
5. beliz33=Focus T25 Lower Focus + Ab Intervals +100 squat +60 üçgen +Tae bo = 90 dk
6. su321 = 100 sguat 1 saat yuruyus 30 dakika pilates 20 dakika leslie = toplam 120 dk
7. senik = koşu + 30 mekik + 30 squat = 30 dk
beliz33 canım baştaki ve sonraki QUOTE kelimeleri var ya onları silmen gerekiyor, ondan sonra adını ekleyip cevapla diyebilirsin.
2 ay olmuş ameliyatlısın...6ay çok dikkat etmelisin...hoplayıp zıplama derim...şimdilik yürüyüş :)Kızlar sizin de aranızda benim gibi sezeryanlı olan var mı? İki kez sezeryanlı doğum yaptım ilk oğlum 3,5 ikincisi henüz 2 aylık henüz... Spor esnasında hoplama zıplamazlarda göbeğim hoplayıp duruyor ya, hızımı kesiyor lap lapgöğüslerim için sporcu sütyeni kullanıyorum, çok çok faydası oldu ama bu göbeği ne yapıcam... Yarın korse takıp denicem bakalım Nasıl olucak
Kızlar sizin de aranızda benim gibi sezeryanlı olan var mı? İki kez sezeryanlı doğum yaptım ilk oğlum 3,5 ikincisi henüz 2 aylık henüz... Spor esnasında hoplama zıplamazlarda göbeğim hoplayıp duruyor ya, hızımı kesiyor lap lapgöğüslerim için sporcu sütyeni kullanıyorum, çok çok faydası oldu ama bu göbeği ne yapıcam... Yarın korse takıp denicem bakalım Nasıl olucak
Nerde yürüyecem dışarda yürüyemem evde leslie yapabilirim en fazla ama beni kesmiyor. Leslienin yavaş videolarından bile sıkılıyorum. Yaza kadar vermek istiyorum2 ay olmuş ameliyatlısın...6ay çok dikkat etmelisin...hoplayıp zıplama derim...şimdilik yürüyüş :)
Aminnnn Can'ım ya hepimizinkini inşallah... Kendimi böyle gördükçe daha çok sinir oluyorum. Memlekette doğum yapmıştım doktorum orda, ama sıkıntı olmadıkça sorun olmayacağını biliyorum sporun...Canım bencede daha çok yeni biraz dikkatli olkorse giymende sakınca varmı yokmu bir doktoruna danış istersen sonradan sıkıntı yaşama
Bu arada kuzularını Rabbim Analı babalı büyütsün
Aminnnnnnnn
Jessica Smith'in yürüyüş videolarına bi bakar mısın?onunkiler Leslie den daha hızlı...Leslie benide sıkıyordu yapmıyorum artık...Nerde yürüyecem dışarda yürüyemem evde leslie yapabilirim en fazla ama beni kesmiyor. Leslienin yavaş videolarından bile sıkılıyorum. Yaza kadar vermek istiyorum(
Onlar da var bende ben leslieyi seviyorum eski videolar sıkıcı yenilerden de var, enerjisi de hoşuma gidiyor bu kadının ama Zaman'la geçicem jessıcaya daJessica Smith'in yürüyüş videolarına bi bakar mısın?onunkiler Leslie den daha hızlı...Leslie benide sıkıyordu yapmıyorum artık...
Banucum sen hangi platesi yapıyosun cnmCanım bencede daha çok yeni biraz dikkatli olkorse giymende sakınca varmı yokmu bir doktoruna danış istersen sonradan sıkıntı yaşama
Bu arada kuzularını Rabbim Analı babalı büyütsün
Aminnnnnnnn
Ne okuyorsun callan? Bir de çocuk var...İyi aksamlar hanımlar
Kızım uyudu ben de cok yorgunum,ondan biraz ders calısıp uyuyacağım, eğer gözüm kapanmazsa
Yesa kızlar her şey için teskkürler
Ben olmadığımda takımla cok güzel ilgileniyorsunuz.güzel bir takım olduk biz : ))))
Nerde yürüyecem dışarda yürüyemem evde leslie yapabilirim en fazla ama beni kesmiyor. Leslienin yavaş videolarından bile sıkılıyorum. Yaza kadar vermek istiyorum([/QUOTE
canım 6 ay zıplayıp hoplamalı şeylerden uzak durmalısın gerçekten yürüyüş kesmiyor desende sağlığından önemli değil ki korse de giyme derim ayrıca bir kaç ay geç kilo verirsin ama sağlıklı olur