- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- Konu Sahibi CallanPinckney
Bende sporumu yaptim saat 1 gibi
Focus t25 strech 25 dk kaslari esnettim oohh miiss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sporumu yaptim saat 1 gibi
harikasın !!! maşallah
önemli olan zamanın yokken,spora zaman ayırabilmek
tebrik ederim !! : ))
günaydınnn :)))
canım 15 dakika da olsa leslie 1 mile yap
her adım bize,sağlığımıza kar
10bin adımı geçelim,aktif insanlar olalım inşallah
ev işleri de harika kalori yaktırıyor tabi ama önemli olan adım sayısı
aynen akrepcim
canım squat öyle bir şey ki yaptıkça kolaylaşıyor
aslında her egzersiz böyle
mağlesef kullanmadığımız çok fazla kas grubu var ama egzersizlerle bunları kullanıp daha da güçlendiriyoruz
spor harika! :)))))
Eki Görüntüle 1687661 İşte bu ayrıntılı bilgi için http://deryaninsporgunlugu.kadinlarkulubu.com.tr/?m=0#uds-search-results burayı oku
13 KASIM 2015 SPOR YAPANLAR LİSTESİ
1. M Merve = callanectics + jillian =40+30 = 70 dk
2. Metebatur = Leslie 4 mile power/just Walk+ 10 dk göbek egzersizi = 65 dk = 826 cal
3. SekerPancari71 = Focus t25 strech = 25 dk
4. oynakbasi34 = plates + 100 ip atlama = 45 dk
5. beliz33=Focus T25 Lower Focus + Ab Intervals +100 squat +60 üçgen +Tae bo = 90 dk
.açılmıyo sayfa
Ben de açılıyor ama sende niye açılmadı ki?açılmıyo sayfa
anlamadım ki :).
Ben de açılıyor ama sende niye açılmadı ki?
Birde canım koşu yapma hızı tempoda yürüyüş daha etkili kilo verme ve sıkılaşma adına ben sporsalonuna gidiyordum bir ara kesinlikle koşmamı söylüyordu hocam hem eylemlere Bira yük bindiriyormus koşmak hizli tempo yavaş tempo bir Hızlan bir yavaşla o şekilde yürüyordum hatta yürüyüş yaparken de o şekilde yürümemi önerisi aklında olsunMerhaba hanımlar öncelikle önerileriniz için çok teşekkür ediyorum çok tatlısınız yahu
Bugün koşu + 30 mekik + 30 squat yaptım. (30 dk) Bugün okul sebebiyle çok yorgundum elimden bu kadarı geldi ama yarın daha yoğun bir çalışmam olacak inşallah