- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.541
İndirecektin işte, hemen kaldırıyorlar yoksaOnceden vardi silindi nettede buoamiyorum sagol canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İndirecektin işte, hemen kaldırıyorlar yoksaOnceden vardi silindi nettede buoamiyorum sagol canim
Geçmiş olsun Can'ımvalla bilmiyorum canım bende anlamadım, 3 kere ben olctum aynı mezura yani en son esime ölçturdum 74 umarm yine sismem bu hafta regl sisim var
C CallanPinckney tatlım bu hafta midemde ülser cıktı ondan spor yapamadım hastaneydi acildi derken ancak kendime geldim, bugun hemen ekleyim sporumu normal duzenime donuyorum bu hafta
Can'ım ekmek yerine yumurta ye yada bol yeşillik turp ve kuruyemiş ceviz ,fındık,badem ben ekmeği öyle bıraktımçok ekmek yiyorum özellikle kahvaltıda bazlama içine tereyağı köy peyniri
36beden gelinlikler çok daha güzel duruyo halbuki
Canım tarçınlı limonlu su iç tatlıdan tiksinirsinasıl fit sensin ben daha tombikimBenim o az kaldı beş Kilo giderse eskisi gibi Fit olacağım Son bir ay şeker yemiyecegim yaza fit girmem lazim miyav_su gibi
sagolasın canım :)Cnm cokkk geçmiş olsun
tesekkurler canım :)Geçmiş olsun Can'ım
Senin yerinde olmak isterdim maşallah Can'ımsagolasın canım :)
tesekkurler canım :)
Canım mükemmel fark var sıkılaşma olduğu özellikle çok çok belli pes etme kesinlikleKızlar aradaki farkı daha iyi görmek için şunu ekliyorum Eki Görüntüle 1731092 İlk fotoğraf doğumdan yaklaşık 10 gün sonra ikinci bir ay sonra son ikisi de bu hafta çektim zaten:) bu arada ilk iki aynı bluz fark var mı diye bakmak için çekmiştim:)
Hosbuldum=) Amerika'da oldugum icin bildirim saatlerim size gore biraz gec olacak ama, sorun olmaz umarim.hoşgeldin :))
eğer önümüzdeki 7 günün 4 günü 30dakikadan fazla spor yaparsan listeye kabul edilirsin:))
hoşgeldin aramıza :))
Evet ya tartıda her ne kadar az veriyor görünsem de böyle bir araya getirince daha iyi belli oldu:) durmak yok yola devamCanım mükemmel fark var sıkılaşma olduğu özellikle çok çok belli pes etme kesinlikle
Cnm kilo nasıl yaslı gösteriyor insanıKızlar aradaki farkı daha iyi görmek için şunu ekliyorum Eki Görüntüle 1731092 İlk fotoğraf doğumdan yaklaşık 10 gün sonra ikinci bir ay sonra son ikisi de bu hafta çektim zaten:) bu arada ilk iki aynı bluz fark var mı diye bakmak için çekmiştim:)