- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Süper kız bakayim benim 8000kusurCanım spor neyse de diyete dikkat etmeye çalış zaten islerden toto koltuk yüzü görmüyor kibak sporsuz gün icinde 7000 adım atmışım sabah 9.30 da uyandığım halde
Burada yeni kural koydum bizim tartımız pazar günü olsun ne dersin kocalarda ev de ben yiyemem ama sen o güne kacamak yapabilirsin meselaOlmaz diyete pazartesi başlanır salı son bulur
Tamam pazar günü başlıyoruzBurada yeni kural koydum bizim tartımız pazar günü olsun ne dersin kocalarda ev de ben yiyemem ama sen o güne kacamak yapabilirsin mesela
Ya sen verirsin istersen maasAllah çıtır kadınsın 1 aylık işin var ne ka güzelBende yaparım pazartesi günü sonra tartilayimsonra ölçü alayım bu sefer 1 ay bakicam bakalım ne oldum
Hadi ya baya hızlısın senin oğlanın dötünde dönsen yeterSüper kız bakayim benim 8000kusur
Kuzu kilo ile bitmiyor ki yaş gidiyor eee ölçü de güzel olmali sporsuz olmaz bu saatten sonra taş gibi olmak lazımYa sen verirsin istersen maasAllah çıtır kadınsın 1 aylık işin var ne ka güzel
Valla bak sevindim he yersen de söylemeYok yemem canım bende sana ayak uydurayim olmaz böyle
Valla sorma afacan tüm gün beni yiyorHadi ya baya hızlısın senin oğlanın dötünde dönsen yeter
Kız sen zaten taşsın Allahtan kork beKuzu kilo ile bitmiyor ki yaş gidiyor eee ölçü de güzel olmali sporsuz olmaz bu saatten sonra taş gibi olmak lazım
Iyi iyi maasAllah onaValla sorma afacan tüm gün beni yiyor
Yok bu ara kaya gibi olmaya mehilliyimKız sen zaten taşsın Allahtan kork be
Ne yapcan onu yaYok bu ara kaya gibi olmaya mehilliyim
Kız taş olsak ne olacak dereye atarlar da aaa görmedim derlerNe yapcan onu yataş daha iyi hem yerinde ağırdır der büyükler
He ya bi de sekmeyince söverler oysa taşın ne suçu var dimi atan eline sok lafıKız taş olsak ne olacak dereye atarlar da aaa görmedim derler
Nerde o eski taşlarHe ya bi de sekmeyince söverler oysa taşın ne suçu var dimi atan eline sok lafı