Tarcın ve kahve olur canım yitik sifada meyve yağı yasak maalesefCanım tarçınlı hindist yağlı kahve oluyor mu?

Yasak kısHurna ye var mı menü de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarcın ve kahve olur canım yitik sifada meyve yağı yasak maalesefCanım tarçınlı hindist yağlı kahve oluyor mu?
Yasak kısHurna ye var mı menü de![]()
O zaman tarçınlı su iç üstüneTarcın ve kahve olur canım yitik sifada meyve yağı yasak maalesef
Yasak kıs![]()
O kadar yan yan yanaydik hiç alıcı gözle bakmadın mı mönülerimeYitik sifadan birhaberim ben![]()
Iyyyy o ne beO zaman tarçınlı su iç üstüne![]()
Yok kız valla bakmadım ne yalan soyleyim menüye bakma işini ben çoktan bırakmıştım kendi menulerim süper oluncaO kadar yan yan yanaydik hiç alıcı gözle bakmadın mı mönülerime![]()
Aklıma toz tarçın geldi beÇubuk tarçınhe tarçını sevmiyorsan o ayrı
![]()
Yine o süper mönülerle gelirsin demi diyet yalnız çekilmiyor ben yaniyorsam sen de yanYok kız valla bakmadım ne yalan soyleyim menüye bakma işini ben çoktan bırakmıştım kendi menulerim süper olunca![]()
Kız toz ne çubuk her yerde kullanılırAklıma toz tarçın geldi becubuk tarcın alırım ama o güzel oluyor
![]()
Gelirim tabiYine o süper mönülerle gelirsin demi diyet yalnız çekilmiyor ben yaniyorsam sen de yan![]()
Ben dr aynı müthiş hamlardım hava da soğuk ya spor yapmaya üşeniyorumO değilde ben spor yapmayı unuttum uzun zaman oldu matim bana bakıyor ben ona![]()
![]()
Hadi ya niye pazartesi pazar olsun nolcekGelirim tabipazartesi başlıyorum
![]()
Of bizim ev bu hafta karışık haftaya daha da karışık olacağızBen dr aynı müthiş hamlardım hava da soğuk ya spor yapmaya üşeniyorum![]()
Evet canım ödem çayı da yapmam lazım onada güzel gidiyorKız toz ne çubuk her yerde kullanılır![]()
Olmaz diyete pazartesi başlanır salı son bulurHadi ya niye pazartesi pazar olsun nolcek![]()
Of bizim ev bu hafta karışık haftaya daha da karışık olacağız![]()
Bende yaparım pazartesi günü sonra tartilayimEvet canım ödem çayı da yapmam lazım onada güzel gidiyor![]()