- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
-
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Tarcın ve kahve olur canım yitik sifada meyve yağı yasak maalesefCanım tarçınlı hindist yağlı kahve oluyor mu?
Yasak kısHurna ye var mı menü de
O zaman tarçınlı su iç üstüneTarcın ve kahve olur canım yitik sifada meyve yağı yasak maalesef
Yasak kıs
O kadar yan yan yanaydik hiç alıcı gözle bakmadın mı mönülerimeYitik sifadan birhaberim ben
Iyyyy o ne beO zaman tarçınlı su iç üstüne
Yok kız valla bakmadım ne yalan soyleyim menüye bakma işini ben çoktan bırakmıştım kendi menulerim süper oluncaO kadar yan yan yanaydik hiç alıcı gözle bakmadın mı mönülerime
Aklıma toz tarçın geldi beÇubuk tarçınhe tarçını sevmiyorsan o ayrı
Yine o süper mönülerle gelirsin demi diyet yalnız çekilmiyor ben yaniyorsam sen de yanYok kız valla bakmadım ne yalan soyleyim menüye bakma işini ben çoktan bırakmıştım kendi menulerim süper olunca
Kız toz ne çubuk her yerde kullanılırAklıma toz tarçın geldi becubuk tarcın alırım ama o güzel oluyor
Gelirim tabiYine o süper mönülerle gelirsin demi diyet yalnız çekilmiyor ben yaniyorsam sen de yan
Ben dr aynı müthiş hamlardım hava da soğuk ya spor yapmaya üşeniyorumO değilde ben spor yapmayı unuttum uzun zaman oldu matim bana bakıyor ben ona
Hadi ya niye pazartesi pazar olsun nolcekGelirim tabipazartesi başlıyorum
Of bizim ev bu hafta karışık haftaya daha da karışık olacağızBen dr aynı müthiş hamlardım hava da soğuk ya spor yapmaya üşeniyorum
Evet canım ödem çayı da yapmam lazım onada güzel gidiyorKız toz ne çubuk her yerde kullanılır
Olmaz diyete pazartesi başlanır salı son bulurHadi ya niye pazartesi pazar olsun nolcek
Of bizim ev bu hafta karışık haftaya daha da karışık olacağız
Bende yaparım pazartesi günü sonra tartilayimEvet canım ödem çayı da yapmam lazım onada güzel gidiyor