Tertemiz bir sayfa ❤

Hoş geldin anlam❤ aminnnn insaAllah abla şöyle evrene bizim için güzel enerjiler yolla da gözümüz gönlümüz açılsın ferahlayalım
sen niyetini inanarak ederek zaten yolladın o enerjiyi rabbim sonuna kadar niyetine bağlı kalıp başarmayı da nasip edecek , niyet sağlamsa sonuç mutlaktır

Yarından sonra başlarım arada ara veririm
Tamam canım
Sohbetlere dahil olmaya geldim inşallah malum transfer oldum
Yaaa ciddi misin çok mutlu oldum Rabbim hayırlı haberlerini yazmayı da nasip etsin dua edeceğim senin için ❤ kaç gün oldu kuzum
sen niyetini inanarak ederek zaten yolladın o enerjiyi rabbim sonuna kadar niyetine bağlı kalıp başarmayı da nasip edecek , niyet sağlamsa sonuç mutlaktır
Niyetim bu kez sağlam ablam eski sağlık sorunlarım baş göstermeye başladı ne güzel hersey yolundaydı oysa ki sağlığım için yeniden başlıyorum güzel niyetin için çok teşekkür ederim ablam

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bebisini kucağına alırsın inşallah
Allah razı olsun inşallah

Pazartesi 1buçukta oldum 2.ci günüm bugün

Yaaa 4le bekliyorum hayırlı haberlerini ben iyiyim canim çok şükür diyetimi toplamaya çalışıyorum kuzum moral motivasyonun beni de heyecanlandırdı güzel enerjiyle basliyorum sayenizde
Ayyyyy ne mutlu sana da ilerlemen çok güzel olmuş unuttum yazmayı maşallah şimdi kendi açtığın topik'te kendi adina daha güzel ilerleme sağlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…