- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Muhtesemsim tatlım sen de kendi yöntemimle başlarsın bir yerden❤Yok ben yapamam bebem ama seni yalnız bırakmayım
Teşekkür ederim kuzum beklerim gelmek istersen her daim❤Eeeeeee bir hayırlı uğurlu olsun sunu da benden olsun o zaman
hoş buldum gülümHoşgeldin abla
Yarından sonra başlarım arada ara veririmMuhtesemsim tatlım sen de kendi yöntemimle başlarsın bir yerden❤
Sohbetlere dahil olmaya geldim inşallah malum transfer oldumTeşekkür ederim kuzum beklerim gelmek istersen her daim❤
sen niyetini inanarak ederek zaten yolladın o enerjiyi rabbim sonuna kadar niyetine bağlı kalıp başarmayı da nasip edecek , niyet sağlamsa sonuç mutlaktırHoş geldin anlam❤ aminnnn insaAllah abla şöyle evrene bizim için güzel enerjiler yolla da gözümüz gönlümüz açılsın ferahlayalım
Nasılsın abla görüşmeyelihoş buldum gülüm
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallahSohbetlere dahil olmaya geldim inşallah malum transfer oldum
çok şükür gülüm iyiyim sen nasılsın , durumun keyfin nasıl iyi miNasılsın abla görüşmeyeli
Tamam canımYarından sonra başlarım arada ara veririm
Yaaa ciddi misin çok mutlu oldum Rabbim hayırlı haberlerini yazmayı da nasip etsin dua edeceğim senin için ❤Sohbetlere dahil olmaya geldim inşallah malum transfer oldum
Niyetim bu kez sağlam ablam eski sağlık sorunlarım baş göstermeye başladı ne güzel hersey yolundaydı oysa ki sağlığım için yeniden başlıyorum güzel niyetin için çok teşekkür ederim ablamsen niyetini inanarak ederek zaten yolladın o enerjiyi rabbim sonuna kadar niyetine bağlı kalıp başarmayı da nasip edecek , niyet sağlamsa sonuç mutlaktır
Ne diyeyim kuzum üzüldüm ben de ama yapacak birsey yok hayırlısı olsunSimdi konuştum canım burası iyi gelmedi ona maglum
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallahen kısa zamanda bebisini kucağına alırsın inşallah
Allah razı olsun inşallahTamam canım
Yaaa ciddi misin çok mutlu oldum Rabbim hayırlı haberlerini yazmayı da nasip etsin dua edeceğim senin için ❤kaç gün oldu kuzum
Niyetim bu kez sağlam ablam eski sağlık sorunlarım baş göstermeye başladı ne güzel hersey yolundaydı oysa ki sağlığım için yeniden başlıyorum güzel niyetin için çok teşekkür ederim ablam
Yaaaa çok mutlu oldum o minnak kuzunun rahmine sımsıkı tutunup sana mujdeler vermesini sabırsızlıkla bekleyeceğim Rabbim tamamına erdirsinAllah razı olsun inşallah
Pazartesi 1buçukta oldum 2.ci günüm bugün
Amin amin hemde çok aminYaaaa çok mutlu oldum o minnak kuzunun rahmine sımsıkı tutunup sana mujdeler vermesini sabırsızlıkla bekleyeceğim Rabbim tamamına erdirsin
Yaaa 4Amin amin hemde çok amin31 Aralık test günüm inşallah sizler nasılsınız
Ayyyyy ne mutlu sana da ilerlemen çok güzel olmuş unuttum yazmayı maşallah şimdi kendi açtığın topik'te kendi adina daha güzel ilerleme sağlarsın inşallahYaaa 4le bekliyorum hayırlı haberlerini ben iyiyim canim çok şükür diyetimi toplamaya çalışıyorum kuzum moral motivasyonun beni de heyecanlandırdı güzel enerjiyle basliyorum sayenizde
Canım benim ❤ insaAllah kuzumAyyyyy ne mutlu sana da ilerlemen çok güzel olmuş unuttum yazmayı maşallah şimdi kendi açtığın topik'te kendi adina daha güzel ilerleme sağlarsın inşallah
İyi diyelim iyi olsun abla çok şükürçok şükür gülüm iyiyim sen nasılsın , durumun keyfin nasıl iyi mi