- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- 598
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #1.161
Ben de iyiyim canım benim he sorma duyduğuma göre heryer kilit olmuşSagol canim
iyiyim çok şükür sen nasilsin
Kizlarda yoldadir geliyordur malum trafik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iyiyim canım benim he sorma duyduğuma göre heryer kilit olmuşSagol canim
iyiyim çok şükür sen nasilsin
Kizlarda yoldadir geliyordur malum trafik
Bir süre belirlemedim aslında benim sıkıntım verdigimi koruyamıyorum onu bi başarsam kilo vermektdn çok onu düşünüyorumNe kadar süre belirledin kendine canım??
Canım zaten korumak vermekten çok daha zor. Ben iki kere şahane kilo verip hepsini kısa zamanda geri aldımBir süre belirlemedim aslında benim sıkıntım verdigimi koruyamıyorum onu bi başarsam kilo vermektdn çok onu düşünüyorum
InsaAllah Allah'ım insaAllahCanım zaten korumak vermekten çok daha zor. Ben iki kere şahane kilo verip hepsini kısa zamanda geri aldım
Senin istediğin kilo aralığı çok güzel inşallah hepimiz istediğimiz kiloya inip orada kalabiliriz
Aminnnnnnnn canımInsaAllah Allah'ım insaAllah
2023 e hepimiz istedigimiz kiloda ve çok mutlu girmek dileğiyle ❤
Ye kız bende yicemMenüm de belli değil ama yicem diye şartlandırdım kendimi yicem
İyi canım doktor iyi demiş normal odaya aldılar kaç gün yatacağı belli değil bekliyoruz çıkmasını.M MissHayaLet kuzum kv denden haber var mı?
Ohhh bugün yemicez de ne zaman yicezYe kız bende yicem
Yerinde duramıyor bahar gelmiş diye
Yiyelim gitsin sonra yine aç kalmalarOhhh bugün yemicez de ne zaman yicez
Ve çılgın adımlarYiyelim gitsin sonra yine aç kalmalar
Amannn simdi aldim elime telefonu bugun temizlik yaptım heryeri cicek aldim ektim
Bende 2dilim ince kek,1kucuk kase cips,1minik kase cerez,1bardak cola ictim yemegimi oglen 2bucukta yemistimOhhh bugün yemicez de ne zaman yicez
Adımda kurtarmayacak canım biziVe çılgın adımlar
Bende yaptım 00,01 e kalmadı ama yarın devamAmannn simdi aldim elime telefonu bugun temizlik yaptım heryeri cicek aldim ektim
Ben adım atamıyorum bu aralar anca pazartesi ya da bebe masaya oturduğunda atarımBende 2dilim ince kek,1kucuk kase cips,1minik kase cerez,1bardak cola ictim yemegimi oglen 2bucukta yemistim
20 adımim var