- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #1.181
Yarin bende devam ama belim agridi yaa bugun hic oturmadimBende yaptım 00,01 e kalmadı ama yarın devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin bende devam ama belim agridi yaa bugun hic oturmadimBende yaptım 00,01 e kalmadı ama yarın devam
Kız otur canına yazıkYarin bende devam ama belim agridi yaa bugun hic oturmadim
Olsun canım amelyatta bitti şükür gerisi onemli degilBen adım atamıyorum bu aralar anca pazartesi ya da bebe masaya oturduğunda atarım
Valla kız agrıttım sanırimKız otur canına yazık
Evet canim şükür iyi geçtiOlsun canım amelyatta bitti şükür gerisi onemli degil
Bende simdi yataktayımBende duş alayım yoruldum bebe uyudu kızlar oyun hamuru oynuyor şimdi onlara da uyku saati yapicam yeter bugünlük bu kadar.
Aferin sana otur diyoz yeter temizlesek ne olacak ertesi gün aynıValla kız agrıttım sanırim
Sanki bugun 4kere süpürge açtım eminim bundanAferin sana otur diyoz yeter temizlesek ne olacak ertesi gün aynı
Kız 20 adım niye zahmet ettin ne gerek vardıafiyet olsun kuzumBende 2dilim ince kek,1kucuk kase cips,1minik kase cerez,1bardak cola ictim yemegimi oglen 2bucukta yemistim
20 adımim var
Ayyyy adımlara güveniyorum yoksa yuvarlanicam yiye yiyeAdımda kurtarmayacak canım bizi
Yaaa 20bin adim ama yanlis yazmisimKız 20 adım niye zahmet ettin ne gerek vardıafiyet olsun kuzum
Ayyyy adımlara güveniyorum yoksa yuvarlanicam yiye yiye
Hahahahha kıyamam sanaaaaYaaa 20bin adim ama yanlis yazmisim
He ne demezsin özlemişYerinde duramıyor bahar gelmiş diye
Ablam canım benim amin çok amin Rabbim her daim yar ve yardımcımız olsun ❤
Ozleyenler de bugünHe ne demezsin özlemiş
Amin ablacım inşallah Rabbim gonlumuzden geçenleri kabul etsin inşallah
Amin canim inşaAllah hepbirlikte
Günaydın canimGünaydın kızlarrrr