Tertemiz bir sayfa ❤

evet ayrı oda şart ihtiyaçları ve yemek vermek için sadece yanına gidilecek , inşallah hızlıca iyileşir gülüm

Canim şaka yaptim ilaclarimi kesti doktor o lafi şakasina söylemistim
Valla cok zor hep yemek istiyolar,bende senin dedigin gibi yapiyorum yemiyomus sinir ediyor beni dedim yemekhaneye yazdirayim en azindan corba falan yersin oda yok

Sağol canım benim hayır göğüs ameliyati gogusu alınacak canım kanser tedavisi görüyordu.
Ayy o da çok zor inşallah çabuk toparlar kötü dokular tamamen biter canım

Bizde iyiyiz şükürler olsun
Yilbasi telasi desene benide çagarsana
Aman düsman dolu sağım solum zaten yeterince batmışim onlara dışlamak icin ellerinden geleni yaptilar ki benim gibi insana
Gelin gelin beraber yiyelim
Canım dışarıdan görünen olaylarla içerdekiler farklı oluyor demek , sen canını sıkma hayır vardır bunda da, ben seni daha rahat gördüm burda ☺

Al gene degistim
renkli çiçekli oh mis

Iyiyim şükür canım hamdolsun Rabbime
Ben hep sakindim
Oglana nedesem anlamiyor,acil zayiflamasi gerek ama okul var cok acikiyor 2ogun yapıyor ve doymuyor zayiflamazsa hastaliklari devam edicek ama anlamiyor
Ayy kaç yaşında canım? Bi de yeme dedikçe daha çok yiyordur ben de öyle 87ye çıkmıştım ,kendimi düşününce vermeye başladım cnm

Daha napıcaksın canım

Adımlar ne durumda ben daha başlamadım çamaşırlar katlaninca yurucem detoks suyumu icicem şimdi
Benim islerim bitti 4bindeyim canim
Benim 500 olmadı daha kahvem yeni bitti

Şükür daha iyiyim canım napalim bundada vardir bir hayir
15yasinda oglum canim
Bende anca islerimi bitirdim adim atayim erkenden dedim

İnşallah canım evet ancak elimden bu kadarı gelir çocuklar aşağıya inmek istemiyor bazen 1 saat durunca kıyamet kopuyor eve gidelim diye küçükte öyle eve gidelim diyordaha şimdiden. Bende böyle çözüm buldum gelmek isterse iyi olsun da herşey olur.

Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz normal diyet ölçü burada da devam edecek mi yoksa sadece yitik şifa mı yapılacak
Yok canım yitiksifa hakkın rahmetine kavuştu herkes kendi diyetini yapiyor sohbet muhabbet diyet motivasyon günlüğü her telden var size ne lazım aplam

Şükür daha iyiyim canım napalim bundada vardir bir hayir
15yasinda oglum canim
Bende anca islerimi bitirdim adim atayim erkenden dedim
İyi yapmışsın canım
Hımm tam ergenlik asi dönemler, canım spora gönderseniz? Kendinden ince aktif arkadaşlarıyla vakit geçirince dikkat edebilir

Aynen canım

Canim şaka yaptim ilaclarimi kesti doktor o lafi şakasina söylemistim
Valla cok zor hep yemek istiyolar,bende senin dedigin gibi yapiyorum yemiyomus sinir ediyor beni dedim yemekhaneye yazdirayim en azindan corba falan yersin oda yok
ayyy iyi o zaman sen hep iyi olllll

keşke derslerden zaman olsa, virüste bitse gitse seveceği bir aktivite spor bulunsa tek yemekle de olmuyor hareket lazım el kadar bebelerde kolestrol karaciğer yağlanması çıkıyor yaaav neden.. hep ya okulda ya evdeler onlarda sıkılıp bunaldıkça yemeye düşüyorlar yazık günah yaa bu çocuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…