• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Bir çiçek ve şunu diyen bir yazı 'GÜNAYDIN Sohbet Harbi' görseli olabilir

kız bacınla karıştırdım seni :-) şükür yabancıyla olmadı en azından:))
ne yapan nasılsın filizimmmm
Abla kv hastaneye yatacak bugün yarın ameliyat nasipse❤️

Abla kv hastaneye yatacak bugün yarın ameliyat nasipse❤️
ayyy sen de nick değiştirdin :))
inşallah ameliyatı sorunsuz geçer zor ameliyat sonrası bakımı da zor allah yardımcısı olsun şimdiden geçmiş olsun gülüm

ayyy sen de nick değiştirdin :))
inşallah ameliyatı sorunsuz geçer zor ameliyat sonrası bakımı da zor allah yardımcısı olsun şimdiden geçmiş olsun gülüm
O iyi olsun da bir şekilde idare ederiz❤️

sen de durumlar nasıl az sakinledin mi , oğluşun hastane işleri bitti mi
Iyiyim şükür canım hamdolsun Rabbime🥰
Ben hep sakindimo_O
Oglana nedesem anlamiyor,acil zayiflamasi gerek ama okul var cok acikiyor 2ogun yapıyor ve doymuyor zayiflamazsa hastaliklari devam edicek ama anlamiyor

O iyi olsun da bir şekilde idare ederiz❤️
gülüm çocukları okula her gün gidip gelenleriz yanına yaklaşmayacak biliyorsun değil mi ne olur ne olmaz virüsten değil tek en ufak mikrop v.s. bulaşması riskli, doktoru söyler zaten öyle ameliyat oldu eve çıktı hadi geçmiş olsuna diyip yanına gidilmemesi lazım çok dikkat etmek lazım

gülüm çocukları okula her gün gidip gelenleriz yanına yaklaşmayacak biliyorsun değil mi ne olur ne olmaz virüsten değil tek en ufak mikrop v.s. bulaşması riskli, doktoru söyler zaten öyle ameliyat oldu eve çıktı hadi geçmiş olsuna diyip yanına gidilmemesi lazım çok dikkat etmek lazım
Yok abla en baştan biz de izin vermiyoruz geçmiş olsuna gelmek falan yok. Şimdi galiba görümcem alır bir süre dsha sonra bakarız ayrı oda olması lazim küçük odam var gelirim derse orayı yapicam kapıyı cekicem biz de böyle anlaştık. Ancak bende bu kadar yapabilirim.

Iyiyim şükür canım hamdolsun Rabbime🥰
Ben hep sakindimo_O
Oglana nedesem anlamiyor,acil zayiflamasi gerek ama okul var cok acikiyor 2ogun yapıyor ve doymuyor zayiflamazsa hastaliklari devam edicek ama anlamiyor
2 hafta önce ilaçları bıraktım sinirlerim geriliyor bu ara demiştin ya gülüm ondan sordum
eskişehirde ki komşumun kızı daha 13 yaşındayken 60 yaşında ki birinin değerlerine sahipti kolestrol v.s. çok yüksekti kız resmen 15 yaşına kadar inadına yedi gülerek size ne yerim diyormuş annesine( ağır hakaret küfür bile ediyordu annesine) psikolog v.s. ne yaptılarsa işe yaramadı , kız çok kiloluydu sarışın renkli gözlü güzel bir kızdı ve güzelliğinin farkın da herkese tepeden bakan kişiliği vardı bir de zilli becerikliydi kek pasta makaron yapıyordu , 15-16 yaşlarına gelince bizim kıza ne olduysa (karşı cinsin de ilgisini çekmeye başladı tabi) kendi isteği ile daha sağlıklı yemekler yiyip bir de site etrafın da yürümeye başladı, obez sayılacak kilodan normale yakın bir hale geldi çok şükür
inşallah senin oğluşun da kendi isteyecek sağlıkla zayıflayacak ara öğün yapsın diye koy çantasına çerezi çıkarsın yesin ,tüm okulda olan çocukların acıkmasından doğal ne var ne bulurlarsa onu yiyorlar dışarıda :(

Back