- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Tam ben yazacaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam ben yazacaktım
Günaydın canım
Günaydın abla
ooo gelmişsin gülümGünaydın canım
Ben filiz 16ooo gelmişsin gülüm
nasılsın kv nin ameliyatı oldu mu
Günaydın hoşgeldin abla
kız bacınla karıştırdım seni şükür yabancıyla olmadı en azından:))Ben filiz 16
Abla kv hastaneye yatacak bugün yarın ameliyat nasipsekız bacınla karıştırdım seni şükür yabancıyla olmadı en azından:))
ne yapan nasılsın filizimmmm
hoş buldum gülümGünaydın hoşgeldin abla
Sorun degil canım iyiyim seni sormalıkız bacınla karıştırdım seni şükür yabancıyla olmadı en azından:))
ne yapan nasılsın filizimmmm
ayyy sen de nick değiştirdin :))Abla kv hastaneye yatacak bugün yarın ameliyat nasipse
iyiyim şükür, gel gitliyim bu ara sağım solum belli olmuyor :))))Sorun degil canım iyiyim seni sormalı
Rabbim sağlık versin gerisi önemli degil canimiyiyim şükür, gel gitliyim bu ara sağım solum belli olmuyor :))))
sen de durumlar nasıl az sakinledin mi , oğluşun hastane işleri bitti miRabbim sağlık versin gerisi önemli degil canim
O iyi olsun da bir şekilde idare ederizayyy sen de nick değiştirdin :))
inşallah ameliyatı sorunsuz geçer zor ameliyat sonrası bakımı da zor allah yardımcısı olsun şimdiden geçmiş olsun gülüm
Iyiyim şükür canım hamdolsun Rabbimesen de durumlar nasıl az sakinledin mi , oğluşun hastane işleri bitti mi
gülüm çocukları okula her gün gidip gelenleriz yanına yaklaşmayacak biliyorsun değil mi ne olur ne olmaz virüsten değil tek en ufak mikrop v.s. bulaşması riskli, doktoru söyler zaten öyle ameliyat oldu eve çıktı hadi geçmiş olsuna diyip yanına gidilmemesi lazım çok dikkat etmek lazımO iyi olsun da bir şekilde idare ederiz
Yok abla en baştan biz de izin vermiyoruz geçmiş olsuna gelmek falan yok. Şimdi galiba görümcem alır bir süre dsha sonra bakarız ayrı oda olması lazim küçük odam var gelirim derse orayı yapicam kapıyı cekicem biz de böyle anlaştık. Ancak bende bu kadar yapabilirim.gülüm çocukları okula her gün gidip gelenleriz yanına yaklaşmayacak biliyorsun değil mi ne olur ne olmaz virüsten değil tek en ufak mikrop v.s. bulaşması riskli, doktoru söyler zaten öyle ameliyat oldu eve çıktı hadi geçmiş olsuna diyip yanına gidilmemesi lazım çok dikkat etmek lazım
2 hafta önce ilaçları bıraktım sinirlerim geriliyor bu ara demiştin ya gülüm ondan sordumIyiyim şükür canım hamdolsun Rabbime
Ben hep sakindim
Oglana nedesem anlamiyor,acil zayiflamasi gerek ama okul var cok acikiyor 2ogun yapıyor ve doymuyor zayiflamazsa hastaliklari devam edicek ama anlamiyor