- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
-
Yazin spora yolladik okul zamani saat aralıgi uymuyor sabah 7den aksam 5kadar okulda bizim evle okul arasi 2saat otobusle oyuzden gelip sporada gidemiyor köyde oturuyorum ben yani spora bile gitmesi merkeze yarim saatİyi yapmışsın canım
Hımm tam ergenlik asi dönemler, canım spora gönderseniz? Kendinden ince aktif arkadaşlarıyla vakit geçirince dikkat edebilir
Aynen canım
5000 adımlardayımAdımlar ne durumdaben daha başlamadım çamaşırlar katlaninca yurucem detoks suyumu icicem şimdi
Yeter5000 adımlardayım
Sen de kardeşmişsin yaTemizlik sayfası yaptık zaten
Evet o benim kardesimSen de kardeşmişsin yatakip edemiyorum sizi
Bu günlük bir kişiye ait değil ablam burası gercekten benimseyen herkesin günlüğüAsk olsun tospigim ☹
Sayfa benim degilki ben burda misafirim
Sen nasilsin
Tamam tamam ya şakadamı yapmayakBu günlük bir kişiye ait değil ablam burası gercekten benimseyen herkesin günlüğü
Akşama 10.000 olsa anca yeter
Ben hiç şakadan anlamıyorum şapşik miyim neyinTamam tamam ya şakadamı yapmayak
Sargı pamuklu değil mi ya pamuklu sıcak tutan yumuşak birşeyle sardın mi tamamdır canım.Canım jel verdi onun içinde ağrı kesici var mı bilmiyorum ama sıcak tut dedi bandaj al dedi ben başörtü sarıyorum fayda eder dimi
Oooo ben daha o kadar atmadım bile5000 adımlardayım
Hepinize maşallahYok canım yitiksifa hakkın rahmetine kavuştu herkes kendi diyetini yapiyor sohbet muhabbet diyet motivasyon günlüğüher telden var size ne lazım aplam
Yani hemen hemen aynı sayılır canım kışlık kalın sardımSargı pamuklu değil mi ya pamuklu sıcak tutan yumuşak birşeyle sardın mi tamamdır canım.
Oooo ben daha o kadar atmadım bile
Ayyy çok sağol kuzucum aminnnn❤Hepinize maşallahçok güzel enerjiniz var Allahım enerjinizi eksik etmesin
Canım internete yaz çıkarCanım jel verdi onun içinde ağrı kesici var mı bilmiyorum ama sıcak tut dedi bandaj al dedi ben başörtü sarıyorum fayda eder dimi
Hımm peki o zaman öğle arasında yarım saat yürüyüş yapsa? Yakın arkadaşı var mı ona destek olacakYazin spora yolladik okul zamani saat aralıgi uymuyor sabah 7den aksam 5kadar okulda bizim evle okul arasi 2saat otobusle oyuzden gelip sporada gidemiyor köyde oturuyorum ben yani spora bile gitmesi merkeze yarim saat
Ben de seni yeyim yaaa
Ayu googlemaya üşeniyorumCanım internete yaz çıkar
Hımm peki o zaman öğle arasında yarım saat yürüyüş yapsa? Yakın arkadaşı var mı ona destek olacak
Haftasonu 1 gün yüzme olur muimkanlarınız izin veriyorsa cnm
Keşke evde yapsa tabi ama motive olması zor olabilir
Aaa güvecim çok iyi olur ama biraz yağlı ve bıngıl bıngılımBen de seni yeyim yaaaafiyet olsun canım meyve+kuruyemiş hakkına saydın di mi
AhahaAaa güvecim çok iyi olur ama biraz yağlı ve bıngıl bıngılımevet canım Trabzon hurması yiyecektim vazcaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?