Tertemiz bir sayfa ❤

İyi yapmışsın canım
Hımm tam ergenlik asi dönemler, canım spora gönderseniz? Kendinden ince aktif arkadaşlarıyla vakit geçirince dikkat edebilir

Aynen canım
Yazin spora yolladik okul zamani saat aralıgi uymuyor sabah 7den aksam 5kadar okulda bizim evle okul arasi 2saat otobusle oyuzden gelip sporada gidemiyor köyde oturuyorum ben yani spora bile gitmesi merkeze yarim saat

Yok canım yitiksifa hakkın rahmetine kavuştu herkes kendi diyetini yapiyor sohbet muhabbet diyet motivasyon günlüğü her telden var size ne lazım aplam
Hepinize maşallah çok güzel enerjiniz var Allahım enerjinizi eksik etmesin

Canım jel verdi onun içinde ağrı kesici var mı bilmiyorum ama sıcak tut dedi bandaj al dedi ben başörtü sarıyorum fayda eder dimi
Canım internete yaz çıkar

Yazin spora yolladik okul zamani saat aralıgi uymuyor sabah 7den aksam 5kadar okulda bizim evle okul arasi 2saat otobusle oyuzden gelip sporada gidemiyor köyde oturuyorum ben yani spora bile gitmesi merkeze yarim saat
Hımm peki o zaman öğle arasında yarım saat yürüyüş yapsa? Yakın arkadaşı var mı ona destek olacak
Haftasonu 1 gün yüzme olur mu imkanlarınız izin veriyorsa cnm
Keşke evde yapsa tabi ama motive olması zor olabilir

Ayu googlemaya üşeniyorum burada bilen yorum yapiyor hemen ne ka güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…