- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nehire elim komik attı
Benim adam olucak herifte diyorki halı yayma birak parke kalsin dedim nasil olcak sen haliyı taaa ayaginin altina ceken adamsin olsun para vermektense yikamaya çıplak dursun yer diyo
Biraz buruk biraz iyiyim abla sen nasılsınIron Butterfly nasılsın canım
Canım Rabbim hayırlısını nasip etsin yakında güzel haberler almayı nasip etsin kuzum hiç üzme canını iyiyim çok şükür Rabbim bu günlerimizi de aratmasın inşallahBiraz buruk biraz iyiyim abla sen nasılsın
Ben de ben deeKısa zamanda tanıdim seni ama iyki tanımışım teşekkür ederim
Günaydın
Güünaydııın
21 aralıkta gelmiş :)
Bugün 01.45 :)
Yaa kıyamam çarşafa üzülmedin eminim anne yüreğiBenim kiz 1aydir rahatsız dün gece tam uyuttum kucagima geldi ve şarrrr diye kustu sırf balgam ama sonra rahatladi yavrum çıkartamiyordu yeni degismistim çarsaflari falan
Hee deli iste benim kocaYok artık daha neler ya kış günü halımı kaldırılır. Halıya vermese ilaca verecek parayı
Heee iste bir diyet bir yeme şeklinde devam ediyoruzSizler nasılsınız neler yapıyorsunuz normal diyet ölçü burada da devam edecek mi yoksa sadece yitik şifa mı yapılacak
Günaydın canımGünaydın bebeğim
Sagol canimAfiyet olsun canım
Gunaydin canim nasilsinGüünaydııın
21 aralıkta gelmiş :)
Bugün 01.45 :)
Haydi gelin kızlaarr
Yaa kıyamam çarşafa üzülmedin eminim anne yüreği
Afiyet olsuuunKahvaltıda menemem kaşar ve beyaz peynir zeytin havuç 1 dilim ekmek var
Ayy kedi gibiler nerde hassasan en temiz nereyse orayıAbla bu benim başıma da geldi ta mutfak halısını 2 hafta içinde 3 defa yıkamaya vermiştim benim kızlar dönüşümlü olarak kusmuşlardı halıya esim artık isyan ediyordu yeter diye halici da bu hali biz de kadın 4 gün de bir bize geliyor diyordu
Olsun canıım vericeksiinAbla çok iyi ben 65.5 çıktım ☹
Hee ayağı donsun da görsünBenim adam olucak herifte diyorki halı yayma birak parke kalsin dedim nasil olcak sen haliyı taaa ayaginin altina ceken adamsin olsun para vermektense yikamaya çıplak dursun yer diyo
Biraz sabır canımHamd olsun halimize inşallah geçip gidiyor zaman cumayı bekliyorum hayırlı haber almak umuduyla sizler nasılsınız gelmişsin çok sevindim alışmıştım sizlere bende
Şifa olsun canım günaydınElma kabuk tarçın biraz maydanoz limon yeşil çay zencefil bugün soda eklicem
Ona da Allah şifalar versin cnm kalp miydiBen bugün başladım kayınvalidemin ameliyat stresi derken biraz modum düştü eşlik ediyorum diyete
Günaydıın iyilik cnm bizimkiler de planlara başladı şu mezeler bu yemekler diye napalım yılda 1 böyle siz nasılsınızGunaydin canim nasilsin
Napalim carsaf halı bizim icin önemi yok
Diğer sayfaya yazmasam da çok baktım okudum hepinizi sonra baktım herkes gitmiş şimdi ligi burayı açınca hemen geleyim dedim inşallah hayırla geçer günlerimiz çok geçmiş olsun bu aradaHee deli iste benim koca
Heee iste bir diyet bir yeme şeklinde devam ediyoruz
Ben 3hafta oldu telefonu elimden biraktim biraz dinlendim evde cocuklarla ve hastaliklarla ugrastim ama yeniden basladik bakalim canim
Günaydın canım
Sagol canim
Sağol canım benim hayır göğüs ameliyati gogusu alınacak canım kanser tedavisi görüyordu.Afiyet olsuuun
Ayy kedi gibiler nerde hassasan en temiz nereyse orayı
Olsun canıım vericeksiin
Hee ayağı donsun da görsün
Biraz sabır canım
Şifa olsun canım günaydın
Ona da Allah şifalar versin cnm kalp miydi
Günaydıın iyilik cnm bizimkiler de planlara başladı şu mezeler bu yemekler diye napalım yılda 1 böyle siz nasılsınız
Sen yine siyah yapmışın resmi cnm düşman çatlatan renkli bişey olsa
Bizde iyiyiz şükürler olsunAfiyet olsuuun
Ayy kedi gibiler nerde hassasan en temiz nereyse orayı
Olsun canıım vericeksiin
Hee ayağı donsun da görsün
Biraz sabır canım
Şifa olsun canım günaydın
Ona da Allah şifalar versin cnm kalp miydi
Günaydıın iyilik cnm bizimkiler de planlara başladı şu mezeler bu yemekler diye napalım yılda 1 böyle siz nasılsınız
Sen yine siyah yapmışın resmi cnm düşman çatlatan renkli bişey olsa
Sagol canımDiğer sayfaya yazmasam da çok baktım okudum hepinizi sonra baktım herkes gitmiş şimdi ligi burayı açınca hemen geleyim dedim inşallah hayırla geçer günlerimiz çok geçmiş olsun bu arada
Allah'ım yine değişmiş fotoyuBizde iyiyiz şükürler olsun
Yilbasi telasi desene benide çagarsana
Aman düsman dolu sağım solum zaten yeterince batmışim onlara dışlamak icin ellerinden geleni yaptilar ki benim gibi insana
Al gene degistimAllah'ım yine değişmiş fotoyu
Al gene degistim
Sagol canım
Iyi etmissin gelmissin muhabbete diyte herseye varız
Tam ben yazacaktımAllah'ım yine değişmiş fotoyu