• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Benim adam olucak herifte diyorki halı yayma birak parke kalsin dedim nasil olcak sen haliyı taaa ayaginin altina ceken adamsin olsun para vermektense yikamaya çıplak dursun yer diyo🙄
😶😶😶🤐

Biraz buruk biraz iyiyim abla sen nasılsın 🌹
Canım Rabbim hayırlısını nasip etsin yakında güzel haberler almayı nasip etsin kuzum hiç üzme canını 🥰🥰 iyiyim çok şükür Rabbim bu günlerimizi de aratmasın inşallah 🤲🏻

Kısa zamanda tanıdim seni ama iyki tanımışım teşekkür ederim :KK74:
Ben de ben dee 😍😘

Güünaydııın 😍

21 aralıkta gelmiş :)
Bugün 01.45 :)

Haydi gelin kızlaarr

Benim kiz 1aydir rahatsız dün gece tam uyuttum kucagima geldi ve şarrrr diye kustu sırf balgam ama sonra rahatladi yavrum çıkartamiyordu yeni degismistim çarsaflari falan😒
Yaa kıyamam 😔 çarşafa üzülmedin eminim anne yüreği :KK74:

Yok artık daha neler ya kış günü halımı kaldırılır. Halıya vermese ilaca verecek parayı 🤦🏻‍♀️
Hee deli iste benim koca
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz normal diyet ölçü burada da devam edecek mi yoksa sadece yitik şifa mı yapılacak 🤔
Heee iste bir diyet bir yeme şeklinde devam ediyoruz😂😂😂
Ben 3hafta oldu telefonu elimden biraktim biraz dinlendim evde cocuklarla ve hastaliklarla ugrastim ama yeniden basladik bakalim canim
Günaydın bebeğim :KK60::KK60::KK60::KK68::KK68:
Günaydın canım :KK60:
Afiyet olsun canım 💞
Sagol canim 🥰

Kahvaltıda menemem kaşar ve beyaz peynir zeytin havuç 1 dilim ekmek var🤗
Afiyet olsuuun 😍
Abla bu benim başıma da geldi ta mutfak halısını 2 hafta içinde 3 defa yıkamaya vermiştim benim kızlar dönüşümlü olarak kusmuşlardı halıya 🤢 esim artık isyan ediyordu yeter diye halici da bu hali biz de kadın 4 gün de bir bize geliyor diyordu😅
Ayy kedi gibiler nerde hassasan en temiz nereyse orayı :bicak:
Abla çok iyi ben 65.5 çıktım ☹
Olsun canıım vericeksiin
Benim adam olucak herifte diyorki halı yayma birak parke kalsin dedim nasil olcak sen haliyı taaa ayaginin altina ceken adamsin olsun para vermektense yikamaya çıplak dursun yer diyo🙄
Hee ayağı donsun da görsün 😀
Hamd olsun halimize inşallah geçip gidiyor zaman cumayı bekliyorum hayırlı haber almak umuduyla sizler nasılsınız gelmişsin çok sevindim alışmıştım sizlere bende 🤩🤩🤩🤩
Biraz sabır canım 😘
Elma kabuk tarçın biraz maydanoz limon yeşil çay zencefil bugün soda eklicem😶
Şifa olsun canım günaydın 😘

Ben bugün başladım kayınvalidemin ameliyat stresi derken biraz modum düştü eşlik ediyorum diyete 😶
Ona da Allah şifalar versin cnm kalp miydi 😔

Gunaydin canim nasilsin:KK60:
Napalim carsaf halı bizim icin önemi yok
Günaydıın 😍iyilik cnm bizimkiler de planlara başladı şu mezeler bu yemekler diye 😘napalım yılda 1 böyle 🤗 siz nasılsınız
Sen yine siyah yapmışın resmi cnm düşman çatlatan renkli bişey olsa 😀

Hee deli iste benim koca

Heee iste bir diyet bir yeme şeklinde devam ediyoruz😂😂😂
Ben 3hafta oldu telefonu elimden biraktim biraz dinlendim evde cocuklarla ve hastaliklarla ugrastim ama yeniden basladik bakalim canim

Günaydın canım :KK60:

Sagol canim 🥰
Diğer sayfaya yazmasam da çok baktım okudum hepinizi sonra baktım herkes gitmiş 😂😂😂😂 şimdi ligi burayı açınca hemen geleyim dedim inşallah hayırla geçer günlerimiz çok geçmiş olsun bu arada

Afiyet olsuuun 😍

Olsun canıım vericeksiin

Biraz sabır canım 😘

Günaydıın 😍iyilik cnm bizimkiler de planlara başladı şu mezeler bu yemekler diye 😘napalım yılda 1 böyle 🤗 siz nasılsınız
Sağol canım benim 🥰 hayır göğüs ameliyati gogusu alınacak canım kanser tedavisi görüyordu.

Afiyet olsuuun 😍

Olsun canıım vericeksiin

Biraz sabır canım 😘

Bizde iyiyiz şükürler olsun🥰
Yilbasi telasi desene benide çagarsana🙄
Aman düsman dolu sağım solum zaten yeterince batmışim onlara dışlamak icin ellerinden geleni yaptilar ki benim gibi insana

Diğer sayfaya yazmasam da çok baktım okudum hepinizi sonra baktım herkes gitmiş 😂😂😂😂 şimdi ligi burayı açınca hemen geleyim dedim inşallah hayırla geçer günlerimiz çok geçmiş olsun bu arada
Sagol canım🥰
Iyi etmissin gelmissin muhabbete diyte herseye varız

Bizde iyiyiz şükürler olsun🥰
Yilbasi telasi desene benide çagarsana🙄
Aman düsman dolu sağım solum zaten yeterince batmışim onlara dışlamak icin ellerinden geleni yaptilar ki benim gibi insana
Allah'ım yine değişmiş fotoyu 🤣

Back