- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- 598
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun abla elim iyi çok şükür şişlik duruyor ama ağrı azaldı kahvaltı hazırlıyorum ben deKahvalti yapiyore tuğba sen ne yapiyosun elin nasil oldu
Sagol canımAfiyet olsun abla elim iyi çok şükür şişlik duruyor ama ağrı azaldı kahvaltı hazırlıyorum ben de
Yaaaa abla çok kötü olmuş gercekten çok üzüldüm geçmiş olsun ilaç kullanmıyor muydu kuzu benim büyük kızım da aynı hasta olunca kusarak atıyor balgamıBenim kiz 1aydir rahatsız dün gece tam uyuttum kucagima geldi ve şarrrr diye kustu sırf balgam ama sonra rahatladi yavrum çıkartamiyordu yeni degismistim çarsaflari falan
Bittiki canim kac sise şurup bitirdim burun akintisi gecti balgama ve öksürüge cevirdi hep dedim bir kussa rahatlicakta ama batti ya heryerYaaaa abla çok kötü olmuş gercekten çok üzüldüm geçmiş olsun ilaç kullanmıyor muydu kuzu benim büyük kızım da aynı hasta olunca kusarak atıyor balgamı
Afiyet olsun canım dünkü kilomu koruyorum wcyede ciktim,bakalim yarin ne olucakKahvaltıda menemem kaşar ve beyaz peynir zeytin havuç 1 dilim ekmek var
Abla bu benim başıma da geldi ta mutfak halısını 2 hafta içinde 3 defa yıkamaya vermiştim benim kızlar dönüşümlü olarak kusmuşlardı halıya esim artık isyan ediyordu yeter diye halici da bu hali biz de kadın 4 gün de bir bize geliyor diyorduBittiki canim kac sise şurup bitirdim burun akintisi gecti balgama ve öksürüge cevirdi hep dedim bir kussa rahatlicakta ama batti ya heryer
Dunde haliyi yeni koydum tertemiz sonra bu yemek yerken sandalyeyi ileri geri yaparken düş ayran yuzune kadar yer mercimek yemegi halı pert
Halicıda kapiyi çalışıyor yikadiklarını getirmis al bunu da al dedim adam gülüyor
Abla çok iyi ben 65.5 çıktım ☹Afiyet olsun canım dünkü kilomu koruyorum wcyede ciktim,bakalim yarin ne olucak
Benim adam olucak herifte diyorki halı yayma birak parke kalsin dedim nasil olcak sen haliyı taaa ayaginin altina ceken adamsin olsun para vermektense yikamaya çıplak dursun yer diyoAbla bu benim başıma da geldi ta mutfak halısını 2 hafta içinde 3 defa yıkamaya vermiştim benim kızlar dönüşümlü olarak kusmuşlardı halıya esim artık isyan ediyordu yeter diye halici da bu hali biz de kadın 4 gün de bir bize geliyor diyordu
Dün yedinmi yoksaAbla çok iyi ben 65.5 çıktım ☹
Hamd olsun halimize inşallah geçip gidiyor zaman cumayı bekliyorum hayırlı haber almak umuduyla sizler nasılsınız gelmişsin çok sevindim alışmıştım sizlere bendeIron Butterfly canim nasilsın nasıl oldun
Biliyorum bende bekliyorum guzel haberleriniHamd olsun halimize inşallah geçip gidiyor zaman cumayı bekliyorum hayırlı haber almak umuduyla sizler nasılsınız gelmişsin çok sevindim alışmıştım sizlere bende
9.cu gün bugün şimdi test yaptım ama tek çizgiBiliyorum bende bekliyorum guzel haberlerini
Rabbim ilk karnina sonra kucagina vermeyi nasip etsin dua edicem senjn adina