• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Yok abla en baştan biz de izin vermiyoruz geçmiş olsuna gelmek falan yok. Şimdi galiba görümcem alır bir süre dsha sonra bakarız ayrı oda olması lazim küçük odam var gelirim derse orayı yapicam kapıyı cekicem biz de böyle anlaştık. Ancak bende bu kadar yapabilirim.
evet ayrı oda şart ihtiyaçları ve yemek vermek için sadece yanına gidilecek , inşallah hızlıca iyileşir gülüm

2 hafta önce ilaçları bıraktım sinirlerim geriliyor bu ara demiştin ya gülüm ondan sordum
eskişehirde ki komşumun kızı daha 13 yaşındayken 60 yaşında ki birinin değerlerine sahipti kolestrol v.s. çok yüksekti kız resmen 15 yaşına kadar inadına yedi gülerek size ne yerim diyormuş annesine( ağır hakaret küfür bile ediyordu annesine) psikolog v.s. ne yaptılarsa işe yaramadı , kız çok kiloluydu sarışın renkli gözlü güzel bir kızdı ve güzelliğinin farkın da herkese tepeden bakan kişiliği vardı bir de zilli becerikliydi kek pasta makaron yapıyordu , 15-16 yaşlarına gelince bizim kıza ne olduysa (karşı cinsin de ilgisini çekmeye başladı tabi) kendi isteği ile daha sağlıklı yemekler yiyip bir de site etrafın da yürümeye başladı, obez sayılacak kilodan normale yakın bir hale geldi çok şükür
inşallah senin oğluşun da kendi isteyecek sağlıkla zayıflayacak ara öğün yapsın diye koy çantasına çerezi çıkarsın yesin ,tüm okulda olan çocukların acıkmasından doğal ne var ne bulurlarsa onu yiyorlar dışarıda :KK43:
Canim şaka yaptim ilaclarimi kesti doktor o lafi şakasina söylemistim😏
Valla cok zor hep yemek istiyolar,bende senin dedigin gibi yapiyorum yemiyomus sinir ediyor beni dedim yemekhaneye yazdirayim en azindan corba falan yersin oda yok

Sağol canım benim 🥰 hayır göğüs ameliyati gogusu alınacak canım kanser tedavisi görüyordu.
Ayy o da çok zor 😔 inşallah çabuk toparlar kötü dokular tamamen biter canım

Bizde iyiyiz şükürler olsun🥰
Yilbasi telasi desene benide çagarsana🙄
Aman düsman dolu sağım solum zaten yeterince batmışim onlara dışlamak icin ellerinden geleni yaptilar ki benim gibi insana
Gelin gelin beraber yiyelim 😍
Canım dışarıdan görünen olaylarla içerdekiler farklı oluyor demek , sen canını sıkma 😘 hayır vardır bunda da, ben seni daha rahat gördüm burda ☺

Al gene degistim
😍 renkli çiçekli oh mis 😘

Iyiyim şükür canım hamdolsun Rabbime🥰
Ben hep sakindimo_O
Oglana nedesem anlamiyor,acil zayiflamasi gerek ama okul var cok acikiyor 2ogun yapıyor ve doymuyor zayiflamazsa hastaliklari devam edicek ama anlamiyor
Ayy 😔 kaç yaşında canım? Bi de yeme dedikçe daha çok yiyordur ben de öyle 87ye çıkmıştım ,kendimi düşününce vermeye başladım cnm

Yok abla en baştan biz de izin vermiyoruz geçmiş olsuna gelmek falan yok. Şimdi galiba görümcem alır bir süre dsha sonra bakarız ayrı oda olması lazim küçük odam var gelirim derse orayı yapicam kapıyı cekicem biz de böyle anlaştık. Ancak bende bu kadar yapabilirim.
Daha napıcaksın canım 😘

Adımlar ne durumda 🤔 ben daha başlamadım çamaşırlar katlaninca yurucem detoks suyumu icicem şimdi 🙈
Benim islerim bitti 4bindeyim canim
Benim 500 olmadı daha kahvem yeni bitti 😂

Canım dışarıdan görünen olaylarla içerdekiler farklı oluyor demek , sen canını sıkma 😘 hayır vardır bunda da, ben seni daha rahat gördüm burda ☺

Ayy 😔 kaç yaşında canım? Bi de yeme dedikçe daha çok yiyordur ben de öyle 87ye çıkmıştım ,kendimi düşününce vermeye başladım cnm

Daha napıcaksın canım 😘

Şükür daha iyiyim canım napalim bundada vardir bir hayir🥰
15yasinda oglum canim
Bende anca islerimi bitirdim adim atayim erkenden dedim

Daha napıcaksın canım 😘

İnşallah canım evet ancak elimden bu kadarı gelir çocuklar aşağıya inmek istemiyor bazen 1 saat durunca kıyamet kopuyor eve gidelim diye küçükte öyle eve gidelim diyordaha şimdiden. Bende böyle çözüm buldum gelmek isterse iyi olsun da herşey olur.

Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz normal diyet ölçü burada da devam edecek mi yoksa sadece yitik şifa mı yapılacak 🤔
Yok canım yitiksifa hakkın rahmetine kavuştu herkes kendi diyetini yapiyor sohbet muhabbet diyet motivasyon günlüğü 😂 her telden var size ne lazım aplam😝

Şükür daha iyiyim canım napalim bundada vardir bir hayir🥰
15yasinda oglum canim
Bende anca islerimi bitirdim adim atayim erkenden dedim
İyi yapmışsın canım 😘
Hımm tam ergenlik asi dönemler, canım spora gönderseniz? Kendinden ince aktif arkadaşlarıyla vakit geçirince dikkat edebilir 🤗

İnşallah canım evet ancak elimden bu kadarı gelir çocuklar aşağıya inmek istemiyor bazen 1 saat durunca kıyamet kopuyor eve gidelim diye küçükte öyle eve gidelim diyordaha şimdiden. Bende böyle çözüm buldum gelmek isterse iyi olsun da herşey olur.
Aynen canım 😘

Canim şaka yaptim ilaclarimi kesti doktor o lafi şakasina söylemistim😏
Valla cok zor hep yemek istiyolar,bende senin dedigin gibi yapiyorum yemiyomus sinir ediyor beni dedim yemekhaneye yazdirayim en azindan corba falan yersin oda yok
ayyy iyi o zaman sen hep iyi olllll:KK19:

keşke derslerden zaman olsa, virüste bitse gitse seveceği bir aktivite spor bulunsa tek yemekle de olmuyor hareket lazım el kadar bebelerde kolestrol karaciğer yağlanması çıkıyor yaaav neden.. hep ya okulda ya evdeler onlarda sıkılıp bunaldıkça yemeye düşüyorlar yazık günah yaa bu çocuklara

Back