- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- 598
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Günaydın ablam sana da hayırlı bereketli huzurlu Cumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ablam sana da hayırlı bereketli huzurlu Cumalar
Aaa niye abla rahatsız mısın yoksaakşam 6: 45 de yatıp gece 4 buçukta kalkıp mutfak toplayıp geri yattım :))
ondan önceki gece uyumadım sabah 7 den sonra 2 saat uyumuştum gülüm ondandır :)Aaa niye abla rahatsız mısın yoksa
Yaa çok şükür abla ben bugün daha iyiyim çok şükür başım ağrımıyor azcık dişim ağrıyor bugün diyetin 2. Günü daha adapteyim☺ondan önceki gece uyumadım sabah 7 den sonra 2 saat uyumuştum gülüm ondandır :)
şükür turp gibiyim sen nasılsın
ayy senin de mi diş baş ağrın var geçmiş olsun gülüm benim de ağrıyor bu aralar doktor yolu görünüyorYaa çok şükür abla ben bugün daha iyiyim çok şükür başım ağrımıyor azcık dişim ağrıyor bugün diyetin 2. Günü daha adapteyim☺
Gunaydin abla hayırlı cumalar
GeldimmmmmGe burası günlük güneşlik soğuğu boşver
Selam canim sagol iyiyim.Aijoo günaydın canım nasılsın bugün tartın nasıl
Sana da geçmiş olsun ablaayy senin de mi diş baş ağrın var geçmiş olsun gülüm benim de ağrıyor bu aralar doktor yolu görünüyor
Maşallah canım çok güzel kilo verdin umarım koruman da güzel geçerSelam canim sagol iyiyim.
66.3 ile korumaya geciyorum artik :)
sağ ol gülümSana da geçmiş olsun abla
Dün gittim ben abla alt cenem dişlerimde baya sorun varmış ocak 7 de çekilecek dislerim var of ihmal etme abla hemen gitayy senin de mi diş baş ağrın var geçmiş olsun gülüm benim de ağrıyor bu aralar doktor yolu görünüyor