- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Video kem göz duasıO ney kıı
Güzelbırakıcam diyorum dayanamayıp yüklüyorum fb a bağlanıp kaldığım levelden
Ay geçmiş olsun canım dolgu filan mı
Uyuyacak mısın cnm
Bebe uyursa inşallah canım benim uykular zor oluyorUyuyacak mısın cnm
Kız deliYok ben hem zilli hem isildakli olanını alayım
Ilk gün ağır geciyor canım alışacağım ama ben de iyiyim çok şükür kuzum❤ iyi olmana sevindimİyiyim canim teşekkür ederim, sen nasilsinnasil geçiyor yitik şifa
Gündüz psikologa gittim. Sen randevu bulabildin mi tekrar?Ilk gün ağır geciyor canım alışacağım ama ben de iyiyim çok şükür kuzum❤ iyi olmana sevindim
Paylaşınca seni etiket yaparım görürsün canımO ney kıı
Güzelbırakıcam diyorum dayanamayıp yüklüyorum fb a bağlanıp kaldığım levelden
Ay geçmiş olsun canım dolgu filan mı
Almadım canım daha bakmadım hiç dislerimle problemim var onları bi halledeyim bir de kızları bırakacak yer yok annemi biliyorsun zaten kv de bakamam diyorGündüz psikologa gittim. Sen randevu bulabildin mi tekrar?
Geçmiş olsunPaylaşınca seni etiket yaparım görürsün canımdolgu degil canım vardı önceden de düştü 3 tanesi çekilecekmiş 7 ocakta
Bugün anlatmak iyi geldi. İnşallah daha iyi olucam. Araligin ilk haftasi berbattim. Hatirlamak bile istemiyorumAlmadım canım daha bakmadım hiç dislerimle problemim var onları bi halledeyim bir de kızları bırakacak yer yok annemi biliyorsun zaten kv de bakamam diyornasıl senin iyi gidiyor mu canım hayatında olumlu değişimler olmuştur insaAllah
EfemKız deli
Sağol kuzumGeçmiş olsun
İnşallah daha iyi güzel saglkli günlerin olurBugün anlatmak iyi geldi. İnşallah daha iyi olucam. Araligin ilk haftasi berbattim. Hatirlamak bile istemiyorum
Ya noldu kuzum çok üzüldümBugün anlatmak iyi geldi. İnşallah daha iyi olucam. Araligin ilk haftasi berbattim. Hatirlamak bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?