- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Tamam beybi pazara daha çok var o zaman kadar yediklerimi eriteyimYes babyşim
Tamam anam da açmıyor zatenBulursan haber ver beni hiç görmüyor bu aralar
Ohhhh iyi geldi anca kendime geldim heeAyıp ediyon dans benim işim
Uyuttum canım valla bu ara çok zor oluyor uyutmakİnşallah uyur biran önce
Allah kolaylık versn cnm inşallah sonuna kadar yap
Oy canım yaama kurtulacaksın öyle düşün bir haftaya bayağı iyileşiyor zaten bişey yemek içinden gelmiyor çiğnesen kanıyor ben de 2021 11 ocakta çektirdim
Hıı hatırladım tmm öbür sayfaya atmıştın hahaşeytan kovduran cinsten
Yansın yağlarBugün yeterince yanaklarım acidiay karnım
Burası benim sayfam bana aitkendimle gurur duyuyorum neden? çünkü yitikşifa sayesinde 38 gün de 10.8 kilo vererek rekor kırdım tabi benim en büyük problemim verdiğim kiloyu koruyamamak ailevi yaşadığım bir takım sağlık problemlerim sebebiyle yitikşifayi terkedip eski yeme problemime geri dönmüştüm ta ki bu güne kadar yedim içtim doymadım yine yedim içtim ama yeter da bugün akşam öğünümle tekrar niyet edeceğim Rabbim kolaylaştırsın
Yansın tabi yaglarin işi neYansın yağlar
InsaAllah canım baya hırslandımİnşallah uyur biran önce
Allah kolaylık versn cnm inşallah sonuna kadar yap
Oy canım yaama kurtulacaksın öyle düşün bir haftaya bayağı iyileşiyor zaten bişey yemek içinden gelmiyor çiğnesen kanıyor ben de 2021 11 ocakta çektirdim
Hıı hatırladım tmm öbür sayfaya atmıştın hahaşeytan kovduran cinsten
Nereyi dötümü sallamasam olur mu sonra olaylar olaylarSalla salla
Aralıklı oruç mu.Helal olsun.
2 senedir yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum anca kilomu koruyabildim bir gram eksilmedi, 2 aydir iyi kötü oruc diyeti yapmaya calisiyorum anca bir kilo verdim yaçok beceriksiz ve tembelim oysaki beş kilo vermeye razıyım.
AhahahhaNereyi dötümü sallamasam olur mu sonra olaylar olaylar
Gelmek istersen motive ederiz birbirimizi canım üzülme belli bir noktada tıkanıyor insan belki farketmeden yanlış birsey yapmışsındırHelal olsun.
2 senedir yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum anca kilomu koruyabildim bir gram eksilmedi, 2 aydir iyi kötü oruc diyeti yapmaya calisiyorum anca bir kilo verdim yaçok beceriksiz ve tembelim oysaki beş kilo vermeye razıyım.
Ay sevindim canımUyuttum canım valla bu ara çok zor oluyor uyutmak
Canım diyete uyarsın o kesinInsaAllah canım baya hırslandımben hiç cektirmedim 3,5 3,5 modunda geziyorum esim cektirdi bugün o da diyor kan yutuyorum diye
Seytanlar çok bu ara kafamın içinde ağrı yapiyorlar hepsine yallah demek icin motivasyon mottom bu video
EvetAhahahhasende haklısın dönmeye gelmiyor
Yarın son Allaha şükür olsun cok mutluyum@Li_zigi bitti mi karantina naptiniz
İnşallah canım ya çok sıkıntılı gündüz de uyumuyor aslındaAy sevindim canımyarın erken uyur inşallah
Canım diyete uyarsın o kesiniyi tarafı hatta yoğurt karabuğday vs serbestse daha iyi verirsin cnm
Kov kov onları
Ay şükür bitti sonundaYarın son Allaha şükür olsun cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?