Tertemiz bir sayfa ❤

Uyuttum canım valla bu ara çok zor oluyor uyutmak

Helal olsun.
2 senedir yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum anca kilomu koruyabildim bir gram eksilmedi, 2 aydir iyi kötü oruc diyeti yapmaya calisiyorum anca bir kilo verdim ya çok beceriksiz ve tembelim oysaki beş kilo vermeye razıyım.

InsaAllah canım baya hırslandım ben hiç cektirmedim 3,5 3,5 modunda geziyorum esim cektirdi bugün o da diyor kan yutuyorum diye

Seytanlar çok bu ara kafamın içinde ağrı yapiyorlar hepsine yallah demek icin motivasyon mottom bu video

Aralıklı oruç mu.

Gelmek istersen motive ederiz birbirimizi canım üzülme belli bir noktada tıkanıyor insan belki farketmeden yanlış birsey yapmışsındır 5 kilo nedir ki hemen biter

Uyuttum canım valla bu ara çok zor oluyor uyutmak
Ay sevindim canım yarın erken uyur inşallah

Canım diyete uyarsın o kesin iyi tarafı hatta yoğurt karabuğday vs serbestse daha iyi verirsin cnm
Kov kov onları

Ay sevindim canım yarın erken uyur inşallah

Canım diyete uyarsın o kesin iyi tarafı hatta yoğurt karabuğday vs serbestse daha iyi verirsin cnm
Kov kov onları
İnşallah canım ya çok sıkıntılı gündüz de uyumuyor aslında bakalim hepsi çok zor cocuklarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…