- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Biraz daha kudur hatta kudurmak isteyenleri alalım öneAz kudurdum bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha kudur hatta kudurmak isteyenleri alalım öneAz kudurdum bugün
Ay aman yeterBiraz daha kudur hatta kudurmak isteyenleri alalım öne
Ay dötümBugün yeterince yanaklarım acidi ay karnım
Sagol canim inşallahİnşallah daha iyi güzel saglkli günlerin olur
Teşekkür ederim inşallah herkes iyi olsunYa noldu kuzum çok üzüldüm şu an iyi olmana çok sevindim ama sen iyi ol canım anneler hep iyi olsun güçlü olsun
hatirlatma popo o bir kere kizim öyle diyorAy dötüm
Sagol canim inşallah
Teşekkür ederim inşallah herkes iyi olsun
CixxxxAblanı buldun mu bir yerlerde
He yakalayamadım ama aramaya devamNiye şaşırıyon kıs az önce uçtu dedin ya
Benim kızın dötüne kızınca iki saplak atıyorum beni babasina şikayet ediyor annem dötüme vurdu baba kız ona diyorhatirlatma popo o bir kere kizim öyle diyor
Uyucan mı sen yoksa dans dans dans mı burdaAy bebeler anca uyudu
Yerim onu sıpa bizimkiler popo diye geziyorBenim kızın dötüne kızınca iki saplak atıyorum beni babasina şikayet ediyor annem dötüme vurdu baba kız ona diyor
Yes babyşimPazar günü mü tartilcaz
Ayıp ediyon dans benim işimUyucan mı sen yoksa dans dans dans mı burda
Bulursan haber ver beni hiç görmüyor bu aralarHe yakalayamadım ama aramaya devam
İnşallah uyur biran önceBebe uyursa inşallah canım benim uykular zor oluyor
Allah kolaylık versn cnm inşallah sonuna kadar yapIlk gün ağır geciyor canım alışacağım ama ben de iyiyim çok şükür kuzum❤ iyi olmana sevindim
Oy canım ya ama kurtulacaksın öyle düşün bir haftaya bayağı iyileşiyor zaten bişey yemek içinden gelmiyor çiğnesen kanıyor ben de 2021 11 ocakta çektirdimPaylaşınca seni etiket yaparım görürsün canım dolgu degil canım vardı önceden de düştü 3 tanesi çekilecekmiş 7 ocakta