- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Ben seviyorum arada sinir olsam daSinir hastası ediyor o oyun beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seviyorum arada sinir olsam daSinir hastası ediyor o oyun beni
Oyy canım beniim selamHedef60kgolmak nasılsın canım
Cookie jam ben deCandy crush a devam
Napalim bebeler yüklemiş bizi de sarıyorCookie jam ben de
Hoşgeldin canım geçen sayfaya yazdın ama girmedim ben daha kusura bakmaOyy canım beniim selam
İyiyim bayağı soğuk ankara annemle bi çıktık da
Sen nasılsın kuzum
O zaman benim meshur videoyu paylasmam lazım ilk sayfa daGitmez onlar
Ya güzel oyun mu canımCookie jam ben de
He diyecektim de demeyim dedimO zaman benim meshur videoyu paylasmam lazım ilk sayfa da
Tüh bi ip bulup bağlayaydık ayağından simdi nasıl yakalayacağızOkuyunca kendi uçtu
Aman en kolay oyunu gecemeyince bıraktımBen seviyorum arada sinir olsam da
Ay ip diyor yılbaşı geliyor bence de ip alalımTüh bi ip bulup bağlayaydık ayağından simdi nasıl yakalayacağız
Selam kuzum burada aynı canım demir gibi hava donuyor bi de dötüm ben iyiyim çok şükür diş ve baş ağrım vardı başım hafifledi de diş halen ağrıyorOyy canım beniim selam
İyiyim bayağı soğuk ankara annemle bi çıktık da
Sen nasılsın kuzum
Ciddi misinAma sen çok şey kaçırıyorsun
Ciddi misinAma sen çok şey kaçırıyorsun
Alalim ışıldaklı hem deAy ip diyor yılbaşı geliyor bence de ip alalım
Yok ben hem zilli hem isildakli olanını alayımCiddi misin
Alalim ışıldaklı hem de
İyiyim canim teşekkür ederim, sen nasilsin nasil geçiyor yitik şifaAijoo sen nasılsın kuzum
Ayy cnm benim ne kusuru ya çok yetişemedim de olaylara yine çağırayım dedim belki konuşmuşlardır özeldenHoşgeldin canım geçen sayfaya yazdın ama girmedim ben daha kusura bakma
Yok canım aynen hayırlısı olsunAyy cnm benim ne kusuru ya çok yetişemedim de olaylara yine çağırayım dedim belki konuşmuşlardır özelden
Hayırlısı böyleymiş diyelim o zaman canım
Hoşbuldum
O ney kııO zaman benim meshur videoyu paylasmam lazım ilk sayfa da
Güzel bırakıcam diyorum dayanamayıp yüklüyorum fb a bağlanıp kaldığım leveldenYa güzel oyun mu canım
Ay geçmiş olsun canım dolgu filan mıSelam kuzum burada aynı canım demir gibi hava donuyor bi de dötüm ben iyiyim çok şükür diş ve baş ağrım vardı başım hafifledi de diş halen ağrıyor