- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Video kem göz duasıO ney kıı
Güzel bırakıcam diyorum dayanamayıp yüklüyorum fb a bağlanıp kaldığım levelden
Ay geçmiş olsun canım dolgu filan mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Video kem göz duasıO ney kıı
Uyuyacak mısın cnm
Bebe uyursa inşallah canım benim uykular zor oluyorUyuyacak mısın cnm
Kız deliYok ben hem zilli hem isildakli olanını alayım
Ilk gün ağır geciyor canım alışacağım ama ben de iyiyim çok şükür kuzum❤ iyi olmana sevindimİyiyim canim teşekkür ederim, sen nasilsin nasil geçiyor yitik şifa
Gündüz psikologa gittim. Sen randevu bulabildin mi tekrar?Ilk gün ağır geciyor canım alışacağım ama ben de iyiyim çok şükür kuzum❤ iyi olmana sevindim
Paylaşınca seni etiket yaparım görürsün canım dolgu degil canım vardı önceden de düştü 3 tanesi çekilecekmiş 7 ocaktaO ney kıı
Unutulur mu oAy yine aklıma geldi
Almadım canım daha bakmadım hiç dislerimle problemim var onları bi halledeyim bir de kızları bırakacak yer yok annemi biliyorsun zaten kv de bakamam diyor nasıl senin iyi gidiyor mu canım hayatında olumlu değişimler olmuştur insaAllahGündüz psikologa gittim. Sen randevu bulabildin mi tekrar?
Geçmiş olsunPaylaşınca seni etiket yaparım görürsün canım dolgu degil canım vardı önceden de düştü 3 tanesi çekilecekmiş 7 ocakta
Bugün anlatmak iyi geldi. İnşallah daha iyi olucam. Araligin ilk haftasi berbattim. Hatirlamak bile istemiyorumAlmadım canım daha bakmadım hiç dislerimle problemim var onları bi halledeyim bir de kızları bırakacak yer yok annemi biliyorsun zaten kv de bakamam diyor nasıl senin iyi gidiyor mu canım hayatında olumlu değişimler olmuştur insaAllah
EfemKız deli
Yok o gözlerUnutulur mu o
Sağol kuzumGeçmiş olsun
İnşallah daha iyi güzel saglkli günlerin olurBugün anlatmak iyi geldi. İnşallah daha iyi olucam. Araligin ilk haftasi berbattim. Hatirlamak bile istemiyorum
Ya noldu kuzum çok üzüldüm şu an iyi olmana çok sevindim ama sen iyi ol canım anneler hep iyi olsun güçlü olsunBugün anlatmak iyi geldi. İnşallah daha iyi olucam. Araligin ilk haftasi berbattim. Hatirlamak bile istemiyorum