- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Tamam beybi pazara daha çok var o zaman kadar yediklerimi eriteyimYes babyşim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam beybi pazara daha çok var o zaman kadar yediklerimi eriteyimYes babyşim
Tamam anam da açmıyor zatenBulursan haber ver beni hiç görmüyor bu aralar
Ayıp ediyon dans benim işim
Salla sallaOhhhh iyi geldi anca kendime geldim hee
Uyuttum canım valla bu ara çok zor oluyor uyutmakİnşallah uyur biran önce
Allah kolaylık versn cnm inşallah sonuna kadar yap
Oy canım ya ama kurtulacaksın öyle düşün bir haftaya bayağı iyileşiyor zaten bişey yemek içinden gelmiyor çiğnesen kanıyor ben de 2021 11 ocakta çektirdim
Hıı hatırladım tmm öbür sayfaya atmıştın haha şeytan kovduran cinsten
Yansın yağlarBugün yeterince yanaklarım acidi ay karnım
Burası benim sayfam bana ait kendimle gurur duyuyorum neden? çünkü yitikşifa sayesinde 38 gün de 10.8 kilo vererek rekor kırdım tabi benim en büyük problemim verdiğim kiloyu koruyamamak ailevi yaşadığım bir takım sağlık problemlerim sebebiyle yitikşifayi terkedip eski yeme problemime geri dönmüştüm ta ki bu güne kadar yedim içtim doymadım yine yedim içtim ama yeter da bugün akşam öğünümle tekrar niyet edeceğim Rabbim kolaylaştırsın
Yansın tabi yaglarin işi ne az yiyince hemen çıkıyor keratalarYansın yağlar
InsaAllah canım baya hırslandım ben hiç cektirmedim 3,5 3,5 modunda geziyorum esim cektirdi bugün o da diyor kan yutuyorum diyeİnşallah uyur biran önce
Allah kolaylık versn cnm inşallah sonuna kadar yap
Oy canım ya ama kurtulacaksın öyle düşün bir haftaya bayağı iyileşiyor zaten bişey yemek içinden gelmiyor çiğnesen kanıyor ben de 2021 11 ocakta çektirdim
Hıı hatırladım tmm öbür sayfaya atmıştın haha şeytan kovduran cinsten
Nereyi dötümü sallamasam olur mu sonra olaylar olaylarSalla salla
Aralıklı oruç mu.Helal olsun.
2 senedir yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum anca kilomu koruyabildim bir gram eksilmedi, 2 aydir iyi kötü oruc diyeti yapmaya calisiyorum anca bir kilo verdim ya çok beceriksiz ve tembelim oysaki beş kilo vermeye razıyım.
Ahahahha sende haklısın dönmeye gelmiyorNereyi dötümü sallamasam olur mu sonra olaylar olaylar
Gelmek istersen motive ederiz birbirimizi canım üzülme belli bir noktada tıkanıyor insan belki farketmeden yanlış birsey yapmışsındır 5 kilo nedir ki hemen biterHelal olsun.
2 senedir yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum anca kilomu koruyabildim bir gram eksilmedi, 2 aydir iyi kötü oruc diyeti yapmaya calisiyorum anca bir kilo verdim ya çok beceriksiz ve tembelim oysaki beş kilo vermeye razıyım.
Ay sevindim canım yarın erken uyur inşallahUyuttum canım valla bu ara çok zor oluyor uyutmak
Canım diyete uyarsın o kesin iyi tarafı hatta yoğurt karabuğday vs serbestse daha iyi verirsin cnmInsaAllah canım baya hırslandım ben hiç cektirmedim 3,5 3,5 modunda geziyorum esim cektirdi bugün o da diyor kan yutuyorum diye
Seytanlar çok bu ara kafamın içinde ağrı yapiyorlar hepsine yallah demek icin motivasyon mottom bu video
EvetAhahahha sende haklısın dönmeye gelmiyor
Yarın son Allaha şükür olsun cok mutluyum@Li_zigi bitti mi karantina naptiniz
İnşallah canım ya çok sıkıntılı gündüz de uyumuyor aslında bakalim hepsi çok zor cocuklarin.Ay sevindim canım yarın erken uyur inşallah
Canım diyete uyarsın o kesin iyi tarafı hatta yoğurt karabuğday vs serbestse daha iyi verirsin cnm
Kov kov onları
Ay şükür bitti sonundaYarın son Allaha şükür olsun cok mutluyum