Tertemiz bir sayfa ❤

İnşallah uyur biran önce :dua:

Allah kolaylık versn cnm inşallah sonuna kadar yap :KK66:

Oy canım ya :KK43: ama kurtulacaksın öyle düşün bir haftaya bayağı iyileşiyor zaten bişey yemek içinden gelmiyor çiğnesen kanıyor 😢 ben de 2021 11 ocakta çektirdim :110:

Hıı hatırladım tmm öbür sayfaya atmıştın haha :KK70: şeytan kovduran cinsten :KK70:
Uyuttum canım valla bu ara çok zor oluyor uyutmak🥺

Burası benim sayfam bana ait 😊 kendimle gurur duyuyorum neden? çünkü yitikşifa sayesinde 38 gün de 10.8 kilo vererek rekor kırdım :sampiyon: tabi benim en büyük problemim verdiğim kiloyu koruyamamak :olamaz: ailevi yaşadığım bir takım sağlık problemlerim sebebiyle yitikşifayi terkedip eski yeme problemime geri dönmüştüm ta ki bu güne kadar :kahve: yedim içtim doymadım yine yedim içtim ama yeter da :kızgın: bugün akşam öğünümle tekrar niyet edeceğim Rabbim kolaylaştırsın 🤲🏻

👏🏻👏🏻 Helal olsun.
2 senedir yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum anca kilomu koruyabildim bir gram eksilmedi, 2 aydir iyi kötü oruc diyeti yapmaya calisiyorum anca bir kilo verdim ya :cry:çok beceriksiz ve tembelim:KK42: oysaki beş kilo vermeye razıyım.

İnşallah uyur biran önce :dua:

Allah kolaylık versn cnm inşallah sonuna kadar yap :KK66:

Oy canım ya :KK43: ama kurtulacaksın öyle düşün bir haftaya bayağı iyileşiyor zaten bişey yemek içinden gelmiyor çiğnesen kanıyor 😢 ben de 2021 11 ocakta çektirdim :110:

Hıı hatırladım tmm öbür sayfaya atmıştın haha :KK70: şeytan kovduran cinsten :KK70:
InsaAllah canım baya hırslandım 🤗 ben hiç cektirmedim 3,5 3,5 modunda geziyorum😭 esim cektirdi bugün o da diyor kan yutuyorum diye😢

Seytanlar çok bu ara kafamın içinde ağrı yapiyorlar hepsine yallah demek icin motivasyon mottom bu video🤣🤣

👏🏻👏🏻 Helal olsun.
2 senedir yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum anca kilomu koruyabildim bir gram eksilmedi, 2 aydir iyi kötü oruc diyeti yapmaya calisiyorum anca bir kilo verdim ya :cry:çok beceriksiz ve tembelim:KK42: oysaki beş kilo vermeye razıyım.
Aralıklı oruç mu.

👏🏻👏🏻 Helal olsun.
Gelmek istersen motive ederiz birbirimizi canım üzülme belli bir noktada tıkanıyor insan belki farketmeden yanlış birsey yapmışsındır 😔 5 kilo nedir ki hemen biter 🤗

Uyuttum canım valla bu ara çok zor oluyor uyutmak🥺
Ay sevindim canım 😘 yarın erken uyur inşallah 😍

InsaAllah canım baya hırslandım 🤗 ben hiç cektirmedim 3,5 3,5 modunda geziyorum😭 esim cektirdi bugün o da diyor kan yutuyorum diye😢

Seytanlar çok bu ara kafamın içinde ağrı yapiyorlar hepsine yallah demek icin motivasyon mottom bu video🤣🤣
Canım diyete uyarsın o kesin :KK66: iyi tarafı hatta yoğurt karabuğday vs serbestse daha iyi verirsin cnm
Kov kov onları

Ay sevindim canım 😘 yarın erken uyur inşallah 😍

Canım diyete uyarsın o kesin :KK66: iyi tarafı hatta yoğurt karabuğday vs serbestse daha iyi verirsin cnm
Kov kov onları
İnşallah canım ya çok sıkıntılı gündüz de uyumuyor aslında 🙄 bakalim hepsi çok zor cocuklarin.

X