Terkedildim acım geçmiyor

Bir şey sorabilir miyim farklı bir hesapla farklı konu açan kişi siz misiniz acaba ? Evlenir miydiniz yoksa vaz mı geçerdiniz ? Bu soruyu farklı üyelikten sizin sorduğunuzu düşünüyorum nedense bilemedim
Yok benim guncel sorularım burda. Daha önce sorular sordum evet

Bence de öyle. Baştaki kararliligimi surdursem boyle olmazdı belki. Ama dedim ya başta da mantıklı bir karar mı aldım emin degilim hala keske ayrılma kelimesini soylemeseydim diyorum

Evlilik başka ilişki başka. Sakal okşamakla gögsüne yatırmakla bu tarz sorunlar cozulmez.
Evlilik maddi olarak sorumluluk getiren bir sey bunu yapamiyorsa, yapacak istegi yoksa uzatmayin siz de.
İşe girseydi filan bunu kendisi de düşünebilir pekala ama planlari arasinda şimdilik bu yokmuş.
28 yasinda bir erkek sizin gibi hemen 2 seneye cocuk yapmaliyim kafasiyla hareket etmez.

Tamam ama o süreçte planlar yapmıştık sonrasında ayrilinca ben pişman oldum tamam evlilik düşünmeyelim sen kendini toparla ben baskı yaptım farkındayım dedim. Ama bana ben sevgililik yapacak durumda değilim dedi. Cebimde para yok dedi ama bunlar bahaneydi. Çok üzgünüm onsuz bir hayat nasıl geçer bilmiyorum acim asla geçmiyor

Iyi de 2 sene sonraya da kesin mi diye söz almak istemişsiniz adam da kesin diyemiyor ki ve siz kesinlik bekliyordunuz. 2 sene sonra da olmadi dese zamanimi çaldın cocuk yapacaktim diye ortaya cikmayacak misiniz? Bence en temizi bitirmesi olur şu durumda.

Onu da artık istemedim ayrilinca hatta ona da dedim ben evlenmek degul seninle evlenmek istiyormusum. Senle olmmadiktsn sonra anlamı yok yanında olmak istiyorum baskı da yapmayacağım dedim. O da hala bu bataklığa düşmeye gerek yok benim ne olacağım belirsiz önüm belirsiz dedi

Bu arada evet o gün kesin mi dedim çünkü bu konuşmalar haziran aralik arasında hep yapıldı bana ekime kkadsr işlerimin iyi gidiyor bir sorun yok kesin dedi heveslendirdi. Yaklaşınca battık ciktik dedi

Bu arada evet o gün kesin mi dedim çünkü bu konuşmalar haziran aralik arasında hep yapıldı bana ekime kkadsr işlerimin iyi gidiyor bir sorun yok kesin dedi heveslendirdi. Yaklaşınca battık ciktik dedi

Adam daha mantikli bakiyor bence durumlara. Siz sirf duygusal boslukla başa cikamadiginiz icin bu kadar sariyorsunuz şuan adama.

Ben sadece ask acisi cekiyorum. Bitsin istiyorum inanın ben de mutlu olmak istiyorum. Eski gyzel günler aklıma gelmesin istiyorum bir kıyafet gitmişim mesela onunla aldığımız elbise bir tokam var kırmızı kurdela ayrılmadan önce almıştım çok sevmişti onu fotoğrafını çekmişti aylardir o tokaya elim gitmiyor. Gerçekten çok canım acıyor Allah kimseye yaşatmasın geçsin bitsin istiyorum geçmiyor geçmiyorsa allahim kavuştur diyorum o da olmuyor
Adam daha mantikli bakiyor bence durumlara. Siz sirf duygusal boslukla başa cikamadiginiz icin bu kadar sariyorsunuz şuan adama.

Mantıklı dediği ne isterse cabalardi bu kız beni sevdi ben de onu önüne bak yerine birlikte bir gelecek hayal ederdi. Beni cok sevdiğini sanmistim hep yanında olacağım derdi ama olmadı bu hayal kırıklığı nasıl atlatilir bilmiyorum. Doğum günümde onsuz gireceğim diye girmek bile istemiyorum

Yasadiginiz şeyi dünyada bir cok insan yaşadi zaten. Size özel bir durum değil biraz sakin sabirli ve kendinize dönerseniz gececektir. Baska ugraslariniz olsun size ne iyi gelecekse yeni insanlarla tanisin vs.
Herkes ilk bulduguyla evlenmiyor neticede bir cok insanin mazisinde aşkı, kalp kirikligi oldu zaten.

Başlarda şu herkesin ağzında olan Love Bombing şeysinden uygulayıp sizi kendine bağımlı hale getirmiş.
Sonra da öylesine bir bahane öne sürerek ayrılıp işlerin ciddiyet kısmını bıçak gibi ortadan kaldırmış.
Bir ayrı bir barışık halleriniz de onun isteği üzerine devam ediyordu zaten. Şimdi temelli bırakmışsa başkasını bulmuş olabilir. Ama merak etmeyin sizin nasılsa cepte onu beklediğinizi biliyor. Birileriyle olup anlaşamazsa döneceği yer var nasılsa rahattır.
Bir de okurken acayip kıl oldum. Siz 29 yaşındaysanız karşınızda ki de en az o kadar vardır herhalde. O yaşta adam evlenirsen çocuğuna benim adımı koy gibi çocukça arabesk cümleler kurmuş. Eskiden bu tarz ilişkileri lise çağlarında insanlar yaşardı. Yaş skalası büyümüş üzdü açıkçası.
Siz de hiç gurur yok anlaşılan kaç defa istenmediğiniz belli edilmiş. Önünüzü görmek istiyorsanız eğer evlilik yolunda ilerleyebileceğiniz bir aday bulun. Bu adamla o istediğiniz evlilik hayal.

allah askina ilk actigin konuya da yorum yazdik, diger uyeliginle yazdigin ayrilmali miyiz konusunu da meseleyi de biliyoruz.
hayatin blöf gibi geliyor uzaktan bakinca - senin exe de öyle gelmis heralde
1) ayrilmak istemiyorsun ama burnu sürtsün diye adamı terkediyorsun.
tamam diyor, adamin gittigini görünce cark edip yalvar yakar oluyorsun
2) adam nihayet seni ariyor - kıskanmasini isteyip bir erkekle kahve icmeye cikacagini söylüyorsun. kiskanmak yerine sinirleniyor, "hayir kanitlarim var normal arkadas" falan diye sacmaliyorsun.
3) evde aglayip yazsin diye bekliyorsun ama kıskansın - elinden kacirmaktan korksun diye söyle sacma mesajlar atiyorsun;

elli kisi yazıyor birine yüz vermedim ne demek? yirmi gunde elli kisi nereden haber aldi da bir de sana yazdi, demek ki herkese yesil isigin vardi diye düşünmüştür.

çok ucuz, avam cümleler.

bir de kizlar söyle diyor böyle diyor. o kadar uydum akilli biriyle kim niye hayat kurmak istesin zaten?
bunlarin hepsi seni adamin gözünde küçük düşürecek seyler.
bir de ağlamissin, "senin ziriltini çekemem" demis. hala askin icin(!) mucadele ediyorsun. "unuttum seni artık umrumda degilsin" yaziyorsun. "iyi ne guzel yazma o zaman daha" diyor hala paragraflar döşüyorsun.
ayrilik surecini berbat yürütmüşsün. hele ki kıskandirmaya calismalarin falan gercekten rezalet . sonradan cark etsen inkar etsen de kim olsa rahatsiz olur .
bir de adam soyle iyiydi, daha gecen ay boyle diyordu sariliyordu falan filan demissin. iyi de olaylar sen adami terkettikten sonra başlamış. Adam iyi bir sevgiliymis. sen bitti diyince kötü bir eski sevgiliye dönüşmüş. bu da gayet normal.

ha son olarak cok asik cok asik dedigin adam basit seyler icin seni terkedip durmus. hala daha "hersey guzeldi" diyorsun. adamin korunmadan sevismesini bile aşkina baglamissin - umit verdi demissin. bu kafayi da bir KKda gördüm. adam keyfine bakmis, neden igrenc lateks bir plastige sarinmak istesin ki ya da doruk noktasinda cikmak. kabul eden kadin varken firsattan istifade etmis. bunun askla vs bir ilgili yok. "hamile kalsan bile bakarim, seni seviyorum" falan, bunlar bos laf. hamile kalmanin dusuk bir ihtimal oldugunu, oyle bir sey olsa da aile - is - toplum baskisiyla dogurmak istemeyecegibi zaten biliyordur.

Aslında konu evlilik değil ben acim geçsin istiyorum eski neşem gelmiyor asla üç aydır ölü gibiyim

Mesele evlilik değil artık ben onunla olmak istiyorum sadece onu özlüyorum. Başkası yok bence olmadığını söyledi ama aynı zamanda kaldığımızda telefonu da ortadaydı. Bana başkasını tanıyacak enerjim kalmadı dedi para meselesi de var tabi yani yeni biri olmama ihtimali daha yüksek geliyor bana. İsmimi koyarsan kısmı sacmalik ben ona beni başkalarına mecbur bırakma dedim başkasıyla evlensem çocuğum olsa mutlu mu olacaksın dedim böyle söyledi. Gurur diyince evet gururum yok keske içimden söküp atabilsem

Midem bulandı sizin bu acıtasyonlu hallerinizden lütfen beni engelleyin sizin saçma sapan konularınızı daha fazla okumak istemiyorum yeter ya!

Yengeç kaçırdığın bazı noktalar var. Birincisi blöf için ayrilmadim gerçekten karsr vererek ayrildim ama ayrilmak istemiyorum diye de o gün ağladım o da ben de istemiyorum dedi sonra ne oldu biliyor musunuz gel dedi sarıldı bana sonra bana s.... yapalım mı dedi
Ben bunu duyunca salterler koptu ben aşk acısı çekiyorum çözemiyorum niye gelecek planında ben yoktum madem olmayacaktı neden böyle şeyler soyledin diyorum yatırım yaptım sonuç alamadım hala kesin dehol vs dedi en son s... yapalim mi diyince tamam ayrılalım.dedim.
İkincisi elli kişi yazdı kısmı tabiki elli kişi değil o lafın gelişi iki üç kişi yazdı ama ben sadece biriyle iki kez date ciktim o da ikinci ayda önüne bak sürekli dediği için kafam dağılsın diye.
Nihayet yazmis adam dediğin kısimda ilk ayrıldığımız zaman zaten dört gün yazdı dördüncü gün yani cuma günü haftasonu ne yapacaksın diyince yazdim ve date olmadığını asla isterse çocuğa yapabileceğini ve çıkmayacağımda dedim burda bir kıskandırma yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…