Terkedildim acım geçmiyor

Devam edeceğim uzun süreli bir paket aldım ve terapimi heyecanla bekliyorum ikincisi perşembe günü. Sadece bu ilişki özelinde değil takıntı oz saygı oz sevgi bağımlılık ilişkide yaptığım hatalar asla sinirimin olmaması hayırsa hayırı anlamamak bitti bu ilişki mesela bunu anlayamam vs hepsini tek tek konuşacağım uzun süreli bir yolculuk tabi ama kendimi tanımış olacağım. O s..rfsjz bana dediki senin kendine saygın yok son görüşmemizde çünkü ortak arkadaşımla görüşünce eski sevgilimde mekana gelmisti bir önceki onu bile bile hala o ortak arkadaşınla görüsuyorsun haklıydı ama kendime saygimin olmaması arkadaşımla görüşüyorum diye degildi. Onun peşinden bu kadar koşmaktandi. Başta belki hatam vardi evlenme 2 3 sene diyince ben olmaz bekleyemem demem o da güven vermediği için sonra alel acele başka arkadaşlarımla plan yapmam ama sonrasında hemen pişman oldum bir özür dile iki özür dile iki aydır köpek olmak ne oz ssygimi burda kaybettim

Benim zargana ayrılırken ben senin ayaklarına kapanıp öpeecek biriydim demişti ama netice gururu bilmem neyi sevgisinden aşkından büyük beş para etmez o yüzden sonuçta etki etmediği için
Hahaah bana da sen el ele verelim desen ben ayaklarına güller dökerdim dedi nasıl bir gulse bit kahve iccem dedim diye ki date degildi direkt silip attım ama derdi o değil başta yanında olmamammis zaten sürekli sen de zor dönemde yanımda olma mayası yok önüne bak vs dedi ana sebep buydu ama hiç demedi ki ben seninle her şeye varım gel destek ol bana her şeyi benden bekledi. Ki zaten sevse onca pişmanlıktan sonra affederdi uzatmazdi

Kız sakın satma ahhaaja 2018 de ayrıldıgım erkek arkadasım almisti bana o dönemlerde yeni yeni moda oluyodu cok uzdu benı o dönem ama asla atmadım kaç yıl geçti kullanmaya kıyamıyorum dursun bunlar da geçeçekkk , bende dört gun önce trkedildim evlenmek istemediğim ciddi adım atmadığım için üstüne ıntıharla tehdıt ettı bende tak etti öl dedim üstüne bisürü hakaret yedim hssjsjs ama pikap almıştı atmayı dusunmuyorum böyle seyler atılmaz

Ben ona pikap aldim plak aldim hiç birini atmamış masasında duruyor hala aldığım esek bile masasında duruyor ama ben ona bakınca onu hatırlıyorum o yüzden atmak istiyorum sen aşık miydin bakınca üzülmüyor musun anılar canlanıyor kafamda

O dönem cok aşıktım sonra geçti üzülüyorsun geçiyor sonra attıklarına pişman oluyorsun

O dönem cok aşıktım sonra geçti üzülüyorsun geçiyor sonra attıklarına pişman oluyorsun
Satacağım ya açıkçası çünkü onu verirken bana mektubu da vermişti çok mutlu bir doğum günüydü hayatimdaki en güzel doğum günümdü anımsatıyor o yüzden satmak mantıklı sonra istersem kendim alırım

Terapide daha iyi anlaşılır tabi ama terkedilme korkusu var olabilir bence bilinçaltında. Aslında mantıklı kararlar alıp uygulayabiliyorsunuz ama sonrasında kaybetmek kaygısı öyle bir sarıyor ki kendinizi suçlu çıkarmak için her şeyi didikleyerek tekrar düşünüyorsunuz sonra onun peşinden gitmeye başlıyorsunuz. Sonra karşı taraf size eskisi gibi saygı duyamamaya başlıyor değeriniz onun gözünde azalmaya başlıyor.
Bu davranışlarınız özgüveninizi de çok zedeleyen bir şey, zihniniz diyor ki bu kadın bi öyle diyor bi böyle yapıyor ben buna nasıl güveneyim.

koca pikapi plagi neden atsin? atinca ne olacak ben olsam ben de atmazdim.
ne anısı canlanacak, cok arabesk gereksiz halleriniz var.
ayrica eski whatsapp mesajlarını atmistiniz. tamam eskiden cok seviyormus vs ama bir gün asklar biter yani. yeni halinin size ne sevgisi ne merhameti var. umrunda bile degilsiniz.
biraz sevgisi olsa o tarz mesajlasmazdi.
zamaninda sevmedi demiyorum, elbet sevmistir. ama her sevgi ölümsüz degil ki? siz de eskiden birilerini sevdiniz simdi sümüğünüzü atmazsiniz belki de.
eski sevgili diye bir sey var. eskiyince artik umrunda olmuyor.
muhtemelen adami size verdigi bir deger vardi ama blöf icin ayrilip ayrildiktan sonra birileriyle date cikip bir de "herkes bana yirmi kere yeni birini onerdi, otuz kisi mesaj yazdi" diye sacma sapan konuşmalarıniz adami iyice soğutmustur. insan bazen iliski icindeyken göremiyor karsisindakinin tirt biri oldugunu, ayrildiktan sonra bir anda dank ediyor. sizi cocuga da bundan olmus.
birakin artik madem aday adaylariniz da çok onlarla takilin, kafanizi dagitin.

O ilk date degildi özellikle dedim isim verdim cikmam dedim o net bahane ki ayrilmistik o zamanda. Onun derdi bana belirsiz bir plan sunmasina rağmen ben 2 3 sene bekleyeyim. Ama ne hikmetse bir ay sonra geleceğim belirsiz beni bekleme önüne bak diyebiliyor. Ben otuz kiisi var dediğimde durduk yere demedim sürekli önüne bak dediği için ben başkasıyla olmak istemiyorum istesem olurdum dedim ki bir kere ciktim hiç iyi hissetmedim. O normal arkadaşlarımla çıkmama konsere gitmeme dağ da bayırda gezdin konsere gittin erkeklerle gittin diye iftara atti kanıt yoktu elinde
Ayrildiktan sonra tirtlik bir durum olmadi yani ben barışmak istedim sadece asıl onun tirt olduğunu benim anlamam lazimdi. Durumu yoksa çok önceden söylemeliydi plan yapıp bekletip skn dakika battım diyince insan doğal olarak evlenmek istemediği için yalan mı söylüyor bu diye düşünüyor ki istemiyorsan açıkça söyle bana da demistim. Yani bir buçuk senelik ilişkide durumunu açıkça bana söylemediyse bekletip son dakika söylediyse ne diyebilirdim ki o an Allah askina evet sonradan pişman oldum ama o an ne duyebilirdim karşımda seninle gelecek kurmak istiyorum ama sabret diyen erkek de yok durum bu karar senin diyecek kadar duygusuz. Beb ağlayınca niye ağlıyorsun ağlayacak ne var dedi aynı zamanda. Yani tirt olduğunu anlayan kişi benim olmam lazımdı. Plak pikap vs atmasın ama oyuncağı bile atmamış gerçi fotoğrafları sildim dedi arşivleyip önemi yok bunlarin

Ayrıca ben madem battin aralik ayında niye 2 3 sene de evleniriz kesin degil ama daha geç olmaz diyebildin dedim madem paran yok ve geleceğin belirsiz sonradan hep böyle dedi çünkü. Yani ben ayrilmasam sen ayrilacaktin dedim O da dediki senin demenle olan bir seu yok dedi

En azından bu toksik ilişkide kendini soktuğun durumun farkında olup psikolojik destek almak istemen güzel bir adım. Terapiye devam et umarım çok daha iyi olursun.

Ki hala param olsaydı
En azından bu toksik ilişkide kendini soktuğun durumun farkında olup psikolojik destek almak istemen güzel bir adım. Terapiye devam et umarım çok daha iyi olursun.
Yani ben de böyle düşünüyorum ama bazi kisiler burda da yorum yapanlardan erkek arkadaşımda hiç suç olmadığını benim yüzümden bittigini ima ediyor o da öyle demişti

Ki hala param olsaydı

Yani ben de böyle düşünüyorum ama bazi kisiler burda da yorum yapanlardan erkek arkadaşımda hiç suç olmadığını benim yüzümden bittigini ima ediyor o da öyle demişti
Senin eski konuları gördüm,burda mesajlarını SS alıp attın hatta. Kendini çok fazla ezdirmişsin, ayrılık olmasına rağmen birkaç kere yazmışsın. Adam sana o kadar hakaret etmiş birçok imalarda bulunmuş. Sen hâlâ paran yoksa ben sana bakarım paramla gezeriz diyordun. Yani demek istediğim kadın erkek fark etmez kim olursa olsun çok fazla verici olmak, kendini görmezden gelmek, başkasına kendinden daha fazla değer vermek sağlıksız bir durum. Ben de zamanında hatalar yaptım. Şimdi düşününce kendime gülüyorum,ben nasıl yapmışım bunları diye.Hatasız kul olmaz elbet. Şimdi ise engeli açar mı yazar mı diye düşünüyorsun. Sal gitsin akışına bırak. Kendi hayatına odaklan, mutlu olmak için elinden geleni yap.

erkek daima maddi olarak daha güçlü olduğu ilişkide olmak ister hatta bir sure sonra bunu anlamış olmanız , onun çok bahsetememsi hiç şaşırtmadı. böyle olunca kompleks yapıyorlar, direkt geri adım atma ve en ufak meselelerde alınma durumu gibi. çünkü sizin arkadaşınızla görüşme meselesini bile hemen neresinden anlamış. kompleksi erkekle uğraşılmaz size bunu net olarak söylemeliyim. sonra sevgilerinin önüne bu geçiyor ve roller değişiyor, prenses olan oymuş gibi davranmanız gerekiyor, ben seni beklerim dalan demişsiniz asla hak etmez bunlar. kendi denginizi bulunca ne kadar da rahat hissettiğinizi anlayacaksınız. şu an böyle hissetmeniz çok normal.

Çünkü bana zor günümde yanımda yoktun dedi tek sorunun para olduğunu söyledi başta eğer ben seninle devam ederim deseydim şu an Hala birlikteydik onun pişmanlığiyla yazdıkça yazdim ama haklısınız. Yani ben cok çabaladım yanında olurum dedim. İsteseydi vazgeçmedi o kolay olanı tercih etti ppara sorunlari çözüp öyle ilişki yapmak istedi çünkü bir jnsan bir ay önce el ele vermeni istedim diyip bir ay sonra el ele verecek bir şey yok diyemez

Bir şey sorabilir miyim farklı bir hesapla farklı konu açan kişi siz misiniz acaba ? Evlenir miydiniz yoksa vaz mı geçerdiniz ? Bu soruyu farklı üyelikten sizin sorduğunuzu düşünüyorum nedense bilemedim

Aynen öyle bana sen 50 k kazanıyorsun ben sıfır davul bile dengi dengine olmaz dedi ama aynı gün yine bana serviste dedihin şeyler hala kulağımda ben 2 sene bekleyemem dedin şeklinde konuştu. Ben de net konuşmadığın ve sözünü tutmadığın için çünkü başta gerekirse ise girerim demisti ben yalan söyledin sandim dedim. İyi öyle sanman daha güzel olmuş. Benim cebimde para yokken ben sevgililik yapamam dedi. Ama bence sevgisi bitti. Bu kadar kısa sürede bitmesi de bana sağlıklı gelmiyor yani iki psra iki evlilik konusunda farkında olmadan Baskı yaptım diye bu olmamalıydı. Bana bitti bu ilişki dedi ben de Bana sözler verdin şimdi böyle vazgeçtim demek bu kadar kolay değil dedim. Srtik söz vermiyorum bitti dedi. Ağladım başta aglama dedi sonra onca sıkıntım var swnin zirlamani çekemem geldiğime pişman ettin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…