7 aylık bir ilişki içindeyim maddi durumumuz evlilik için yeterli.25/26 yaslarimiz. Düzenli bir işimiz ve maddi gelirimiz var. Evlilik konusunu ben açmadan kendisi açmisti ilişkinin baslarindayken. Bir seneye kalmaz evleniriz demisti ancak 7 ay geçtikten sonra konu yine gündeme geldi ve aynı cümleyi yeniden duydum yani seneye yazın evleniriz şeklinde bir cümle kurdu. 2024 de tanışmıştık 2025 in sonuna doğru bir şeyler bekliyordum ancak 2026 yyazi gibi evleniriz gibi bir cümle geçti Ona neyi bekliyoruz demedim evlilik delisi gozukmemek için. Ama bazı şeyleri artık yaşamak istedigimden bir an önce olmasını istiyorum cinsellik gibi. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz 3 haftada 3/4 günlüğüne geliyor en son geldiğinde benim isteğim doğrultusunda bir ön sevisme yaşadık ama olaydan sonra çok pişman oldum

ve içimde kötü bir his var. Sanki bir şeylerin büyüsü bozulmuş gibi hissediyorum ya da içimdeki pişmanlık böyle mi düşündurtuyor bilemedim. Belki de abartiyorum. Ama neden beklediğimizi anlayamiyorum biraz daha birikim yapacağını söyledi ama kendine ait bir arabası, düzenli maaşı biraz birikimi ve ailesinde olmasına rağmen boş bir evleri var. Annesiyle telefonda olsa bile tanıştım. Tanistirdi. Ciddi olmasa bunu yapmazdı diye düşünüyorum.ama yine de bilemedim kendimi çok üzgün hissediyorum