• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim acım geçmiyor

Herkes bi şeyler yaşıyor, dersini alırsa olgunlaşıyor. Umarım profesyonel desteğe devam edersin, hatalarından ders çıkarır, kendini tanırsın. Kendini tanıyıp ne istediğini bildiğinde de doğru enerjileri çalıştırırsın, en önemlisi bu.
Devam edeceğim uzun süreli bir paket aldım ve terapimi heyecanla bekliyorum ikincisi perşembe günü. Sadece bu ilişki özelinde değil takıntı oz saygı oz sevgi bağımlılık ilişkide yaptığım hatalar asla sinirimin olmaması hayırsa hayırı anlamamak bitti bu ilişki mesela bunu anlayamam vs hepsini tek tek konuşacağım uzun süreli bir yolculuk tabi ama kendimi tanımış olacağım. O s..rfsjz bana dediki senin kendine saygın yok son görüşmemizde çünkü ortak arkadaşımla görüşünce eski sevgilimde mekana gelmisti bir önceki onu bile bile hala o ortak arkadaşınla görüsuyorsun haklıydı ama kendime saygimin olmaması arkadaşımla görüşüyorum diye degildi. Onun peşinden bu kadar koşmaktandi. Başta belki hatam vardi evlenme 2 3 sene diyince ben olmaz bekleyemem demem o da güven vermediği için sonra alel acele başka arkadaşlarımla plan yapmam ama sonrasında hemen pişman oldum bir özür dile iki özür dile iki aydır köpek olmak ne oz ssygimi burda kaybettim

Benim zargana ayrılırken ben senin ayaklarına kapanıp öpeecek biriydim demişti ama netice gururu bilmem neyi sevgisinden aşkından büyük beş para etmez o yüzden sonuçta etki etmediği için
Hahaah bana da sen el ele verelim desen ben ayaklarına güller dökerdim dedi nasıl bir gulse bit kahve iccem dedim diye ki date degildi direkt silip attım ama derdi o değil başta yanında olmamammis zaten sürekli sen de zor dönemde yanımda olma mayası yok önüne bak vs dedi ana sebep buydu ama hiç demedi ki ben seninle her şeye varım gel destek ol bana her şeyi benden bekledi. Ki zaten sevse onca pişmanlıktan sonra affederdi uzatmazdi

Bir de son soru kızlar şimdi bunun bana bu dönemde aldığı bir bavul ıvır zıvır hediye vardi ne bileyim instagramdan bir kolyeyi beğenmişim hemen almış hediye olarak bana. İşte kendisi geziye gitmis benim sevdiğim oyuncağı almış tatilde beğendiğim bir şey vardı onu almisti vs ben bunların hepsini çöpe attım. Ancak bizim bir anı kutumuz var içinde mektuplar bana yazdığı sayfalarca notlar aşk sözleri hatta birinde şey yazmış "şartlar durum ne olursa olsun ben hep senin yanında olacağım " bunu ona gösterince sartlar bitti reklamlar basladi diye dalga gecti kendi duygusuna da saygısı yok. İşte notlara bak ne şair adammisiz vs diyor bu aradi en son kasim da yazdığı not var aşırı uzak tarihte değil. Benim elim hala bunları atmaya gitmedi bir de son olarak instax var ben çok seviyorum diye onu almisti onu da atamadım ama kullanamiyorum da canım acıyor. Bunları şimdi atmalı miyim instax satmali miyim. Yoksa acim tam bitince mi atmak mantıklı şimdilik gözümün önünde degiller
Kız sakın satma ahhaaja 2018 de ayrıldıgım erkek arkadasım almisti bana o dönemlerde yeni yeni moda oluyodu cok uzdu benı o dönem ama asla atmadım kaç yıl geçti kullanmaya kıyamıyorum dursun bunlar da geçeçekkk , bende dört gun önce trkedildim evlenmek istemediğim ciddi adım atmadığım için😂 üstüne ıntıharla tehdıt ettı bende tak etti öl dedim üstüne bisürü hakaret yedim hssjsjs ama pikap almıştı atmayı dusunmuyorum böyle seyler atılmaz

Kız sakın satma ahhaaja 2018 de ayrıldıgım erkek arkadasım almisti bana o dönemlerde yeni yeni moda oluyodu cok uzdu benı o dönem ama asla atmadım kaç yıl geçti kullanmaya kıyamıyorum dursun bunlar da geçeçekkk , bende dört gun önce trkedildim evlenmek istemediğim ciddi adım atmadığım için😂 üstüne ıntıharla tehdıt ettı bende tak etti öl dedim üstüne bisürü hakaret yedim hssjsjs ama pikap almıştı atmayı dusunmuyorum böyle seyler atılmaz
Ben ona pikap aldim plak aldim hiç birini atmamış masasında duruyor hala aldığım esek bile masasında duruyor ama ben ona bakınca onu hatırlıyorum o yüzden atmak istiyorum sen aşık miydin bakınca üzülmüyor musun anılar canlanıyor kafamda

Ben ona pikap aldim plak aldim hiç birini atmamış masasında duruyor hala aldığım esek bile masasında duruyor ama ben ona bakınca onu hatırlıyorum o yüzden atmak istiyorum sen aşık miydin bakınca üzülmüyor musun anılar canlanıyor kafamda
O dönem cok aşıktım sonra geçti üzülüyorsun geçiyor sonra attıklarına pişman oluyorsun

O dönem cok aşıktım sonra geçti üzülüyorsun geçiyor sonra attıklarına pişman oluyorsun
Satacağım ya açıkçası çünkü onu verirken bana mektubu da vermişti çok mutlu bir doğum günüydü hayatimdaki en güzel doğum günümdü anımsatıyor o yüzden satmak mantıklı sonra istersem kendim alırım

Terapide daha iyi anlaşılır tabi ama terkedilme korkusu var olabilir bence bilinçaltında. Aslında mantıklı kararlar alıp uygulayabiliyorsunuz ama sonrasında kaybetmek kaygısı öyle bir sarıyor ki kendinizi suçlu çıkarmak için her şeyi didikleyerek tekrar düşünüyorsunuz sonra onun peşinden gitmeye başlıyorsunuz. Sonra karşı taraf size eskisi gibi saygı duyamamaya başlıyor değeriniz onun gözünde azalmaya başlıyor.
Bu davranışlarınız özgüveninizi de çok zedeleyen bir şey, zihniniz diyor ki bu kadın bi öyle diyor bi böyle yapıyor ben buna nasıl güveneyim.

koca pikapi plagi neden atsin? atinca ne olacak ben olsam ben de atmazdim.
ne anısı canlanacak, cok arabesk gereksiz halleriniz var.
ayrica eski whatsapp mesajlarını atmistiniz. tamam eskiden cok seviyormus vs ama bir gün asklar biter yani. yeni halinin size ne sevgisi ne merhameti var. umrunda bile degilsiniz.
biraz sevgisi olsa o tarz mesajlasmazdi.
zamaninda sevmedi demiyorum, elbet sevmistir. ama her sevgi ölümsüz degil ki? siz de eskiden birilerini sevdiniz simdi sümüğünüzü atmazsiniz belki de.
eski sevgili diye bir sey var. eskiyince artik umrunda olmuyor.
muhtemelen adami size verdigi bir deger vardi ama blöf icin ayrilip ayrildiktan sonra birileriyle date cikip bir de "herkes bana yirmi kere yeni birini onerdi, otuz kisi mesaj yazdi" diye sacma sapan konuşmalarıniz adami iyice soğutmustur. insan bazen iliski icindeyken göremiyor karsisindakinin tirt biri oldugunu, ayrildiktan sonra bir anda dank ediyor. sizi cocuga da bundan olmus.
birakin artik madem aday adaylariniz da çok onlarla takilin, kafanizi dagitin.

koca pikapi plagi neden atsin? atinca ne olacak ben olsam ben de atmazdim.
ne anısı canlanacak, cok arabesk gereksiz halleriniz var.
ayrica eski whatsapp mesajlarını atmistiniz. tamam eskiden cok seviyormus vs ama bir gün asklar biter yani. yeni halinin size ne sevgisi ne merhameti var. umrunda bile degilsiniz.
biraz sevgisi olsa o tarz mesajlasmazdi.
zamaninda sevmedi demiyorum, elbet sevmistir. ama her sevgi ölümsüz degil ki? siz de eskiden birilerini sevdiniz simdi sümüğünüzü atmazsiniz belki de.
eski sevgili diye bir sey var. eskiyince artik umrunda olmuyor.
muhtemelen adami size verdigi bir deger vardi ama blöf icin ayrilip ayrildiktan sonra birileriyle date cikip bir de "herkes bana yirmi kere yeni birini onerdi, otuz kisi mesaj yazdi" diye sacma sapan konuşmalarıniz adami iyice soğutmustur. insan bazen iliski icindeyken göremiyor karsisindakinin tirt biri oldugunu, ayrildiktan sonra bir anda dank ediyor. sizi cocuga da bundan olmus.
birakin artik madem aday adaylariniz da çok onlarla takilin, kafanizi dagitin.
O ilk date degildi özellikle dedim isim verdim cikmam dedim o net bahane ki ayrilmistik o zamanda. Onun derdi bana belirsiz bir plan sunmasina rağmen ben 2 3 sene bekleyeyim. Ama ne hikmetse bir ay sonra geleceğim belirsiz beni bekleme önüne bak diyebiliyor. Ben otuz kiisi var dediğimde durduk yere demedim sürekli önüne bak dediği için ben başkasıyla olmak istemiyorum istesem olurdum dedim ki bir kere ciktim hiç iyi hissetmedim. O normal arkadaşlarımla çıkmama konsere gitmeme dağ da bayırda gezdin konsere gittin erkeklerle gittin diye iftara atti kanıt yoktu elinde
Ayrildiktan sonra tirtlik bir durum olmadi yani ben barışmak istedim sadece asıl onun tirt olduğunu benim anlamam lazimdi. Durumu yoksa çok önceden söylemeliydi plan yapıp bekletip skn dakika battım diyince insan doğal olarak evlenmek istemediği için yalan mı söylüyor bu diye düşünüyor ki istemiyorsan açıkça söyle bana da demistim. Yani bir buçuk senelik ilişkide durumunu açıkça bana söylemediyse bekletip son dakika söylediyse ne diyebilirdim ki o an Allah askina evet sonradan pişman oldum ama o an ne duyebilirdim karşımda seninle gelecek kurmak istiyorum ama sabret diyen erkek de yok durum bu karar senin diyecek kadar duygusuz. Beb ağlayınca niye ağlıyorsun ağlayacak ne var dedi aynı zamanda. Yani tirt olduğunu anlayan kişi benim olmam lazımdı. Plak pikap vs atmasın ama oyuncağı bile atmamış gerçi fotoğrafları sildim dedi arşivleyip önemi yok bunlarin

Ayrıca ben madem battin aralik ayında niye 2 3 sene de evleniriz kesin degil ama daha geç olmaz diyebildin dedim madem paran yok ve geleceğin belirsiz sonradan hep böyle dedi çünkü. Yani ben ayrilmasam sen ayrilacaktin dedim O da dediki senin demenle olan bir seu yok dedi

Devam edeceğim uzun süreli bir paket aldım ve terapimi heyecanla bekliyorum ikincisi perşembe günü. Sadece bu ilişki özelinde değil takıntı oz saygı oz sevgi bağımlılık ilişkide yaptığım hatalar asla sinirimin olmaması hayırsa hayırı anlamamak bitti bu ilişki mesela bunu anlayamam vs hepsini tek tek konuşacağım uzun süreli bir yolculuk tabi ama kendimi tanımış olacağım. O s..rfsjz bana dediki senin kendine saygın yok son görüşmemizde çünkü ortak arkadaşımla görüşünce eski sevgilimde mekana gelmisti bir önceki onu bile bile hala o ortak arkadaşınla görüsuyorsun haklıydı ama kendime saygimin olmaması arkadaşımla görüşüyorum diye degildi. Onun peşinden bu kadar koşmaktandi. Başta belki hatam vardi evlenme 2 3 sene diyince ben olmaz bekleyemem demem o da güven vermediği için sonra alel acele başka arkadaşlarımla plan yapmam ama sonrasında hemen pişman oldum bir özür dile iki özür dile iki aydır köpek olmak ne oz ssygimi burda kaybettim
En azından bu toksik ilişkide kendini soktuğun durumun farkında olup psikolojik destek almak istemen güzel bir adım. Terapiye devam et umarım çok daha iyi olursun.

Ki hala param olsaydı
En azından bu toksik ilişkide kendini soktuğun durumun farkında olup psikolojik destek almak istemen güzel bir adım. Terapiye devam et umarım çok daha iyi olursun.
Yani ben de böyle düşünüyorum ama bazi kisiler burda da yorum yapanlardan erkek arkadaşımda hiç suç olmadığını benim yüzümden bittigini ima ediyor o da öyle demişti

Ki hala param olsaydı

Yani ben de böyle düşünüyorum ama bazi kisiler burda da yorum yapanlardan erkek arkadaşımda hiç suç olmadığını benim yüzümden bittigini ima ediyor o da öyle demişti
Senin eski konuları gördüm,burda mesajlarını SS alıp attın hatta. Kendini çok fazla ezdirmişsin, ayrılık olmasına rağmen birkaç kere yazmışsın. Adam sana o kadar hakaret etmiş birçok imalarda bulunmuş. Sen hâlâ paran yoksa ben sana bakarım paramla gezeriz diyordun. Yani demek istediğim kadın erkek fark etmez kim olursa olsun çok fazla verici olmak, kendini görmezden gelmek, başkasına kendinden daha fazla değer vermek sağlıksız bir durum. Ben de zamanında hatalar yaptım. Şimdi düşününce kendime gülüyorum,ben nasıl yapmışım bunları diye.Hatasız kul olmaz elbet. Şimdi ise engeli açar mı yazar mı diye düşünüyorsun. Sal gitsin akışına bırak. Kendi hayatına odaklan, mutlu olmak için elinden geleni yap.

Terkedildim 2 ay oldu daha önce de konu açmıştım. Ama bilmeyenler için bir daha yazayim. 1.5 yıllık beni çok seven sabahtan akşama kadar bana yazan arayan biriydi sürekli sürprizler hediyeler onunla olduğum zamanlar cok mutluydum. Ancak ben haziran itibariyle evlilik konusunu hiç açmadığı için gündeme getirdim ağustos gibi bana ocakta baslariz yaza kadar evlenmiş oluruz demisti. Keşke ben hiç evlilik acmasaydim ama bilmiyorum geleceğe dair konuşulsun önümü göreyim istedim yaşım 29 çünkü. Onun kendi işi var küçük çaplı bir girişim başarılı biri aslında ama maddi yönden çok iyi değildi sanırım bana hiç ne kazandı vs bahsetmiyordu ama aşağı yukarı anlamaya başlamıştım çok bir şey kazanmiyordu olan kazandığı parayı da benimle seyahat edip bana cicek ve hediyeler alıp kendini donduruyordu. Ocak yaklaşınca kasim aralik gibi bana sürekli işlerinin iyi gitmediğinden bahsetti. Evlenirsek de 2 sene sonra dedi daha uzar mi dedim hayır sanmam dedi ama kesin mi dedim bu işlerde kesinlik olmaz dedi. Daha önce de bana sözünü tutmadığı için ya da en basitinden bir annesiyle vs böle tanistirmadigi için ben yine oyalanirim diye düşündüm ayrilmak istemiyorum ama nasıl olucak diye ağladım onda o gün üzüntü görmedim. Bir lavobaya gittim geldik tamam ayrılalım dedim. O da vay be böyle mi bitecekti dedi. Biz ayrıldık ama ben hemen pismab oldum ona yazdım havadan sudan o da bana yaziyordu 4 gün böyle konustuk. Bana baftasonu ne yapcaksin diye mesaj attı ben bir kiz arkadaşımla girusme yapmistim bir de uniden arkadaşım vardı erkekti ama buraya atanmıştı gelmişken kahve içecez dedim. Beni her yerden engelledi çıkardı instagramdan bitti bu iş benimle muhatap olma dedi ama ben bunu bahane olduğunu düşündüm çünkü cocukla date çıkmadığımi adını da söyledim istersen yaz dedim ve rahatsız olduğun içinde çıkmayacağim dedim ama asla barışmadi telefonda bana el ele tutuşup her şeyi yaparız demeni bekledim ayrilmani değil dedi. Bende bana belirsiz bir gelecek planı sunduğu için mecbur kaldım dedim. Çünkü bana önceden eğer işler gitmezse ne yaparsın demistim gerekirse ise girerim demisti ama yapmadi. Sonrasında ben barışmak için çok uğraştım tam iki ay sadece 20 gün yazmadığım bir süre oldu onun dışında hep iletişimde kaldım. Biz bir 8 ocakta konustuk benden özür diledi yüzümü sevdi ben ağladım bana kendine iyi bak dedi sorun sevgi değil seni seviyorum ama önüne bak dedi. Ben de başkasıyla evlensem mutlu olucak misin dedim kader dedi. Sonra ben tabi devam ettim. Çünkü beni seviyor sanıyordum onsuz nefes alamıyordum. Biz geçen cumartesi birlikte kaldık ama hiç o sevdiğin adam gibi değildi buz gibiydi bana diyor ki evlenirsen çocuğunun adını benim ismimi koyarsın vs bir kişiyle o önüne bak dediği için kahve içtin mesela biraz kiskandi nerde buluştun ne giydin bunu mu beğendin bs diye sonra bunu söylediğin iyi oldu dedi araya erkek girdiyse bitmiştir ama ben demeden önce de bitti bu ilişki imkansız benim bir maddi geleceğim yok ben sifir kazanıyorum borcum var sen 50 k davul bile dengi dengine dedi. Otelde iki ayrı yataklı seçmişim mesela onun yanına yattım oksurdum diye tamam anladık Hastasın vs dedi sonra ben diğer yatağa geçtim hiç çağırmadı bile. Date cikmadigimi söylemeden önce daha sıcaktı göğsüne vs yatirmisti ama yine de bana bu ilişki bitti diyordu. Onj söyleyince iyice kötü davrandi ama yalan söylemek istemedim zsten ciktim sen önüne bak dediğin icin ama olmadı dedim. Sen biriyle konuştum mu dedim ben kimseyle bulusmmadim senin gini dedi. Cebimde para mı var ne bulusmmasi dedi. Olsa ne yapardin dedim sana yazardım hatta evlenirdik bile dedi. Ben dedim ki sen bekle Toparlan ben seni beklerim çok seviyorum tamam evlilik bs de gündemde olmasjn o hala ben istemiyorum bu halde ben kadin parasını kabul etmem dedi. Ona instagramina bakayim kimseye yazmadiysan dedim. Ben sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim dedi. O zaman takipleselim dedim senin naptigini görmek istemiyorum dedi. Neyse ben bunu asla ikna edemedim maddi sorun olsa sadece bir şekilde barışırdi bu arada hakikaten parası yok bu kısım yalan degil. Biz biraz konustuk sonra konuşma kesildi bana beni rahatsiz etme dedi. Ayrılalı iki ay oldu son iletişimi keseli 2 gün ben çok üzgünüm. Ölecek gibi hissediyorum nasil iyileşirim nasıl geçer hatta öyle çaresiz kaldım ki sen nasıl unuttun onca seyi bana akıl ver dedim zaman dedi. Üzülme geder dedi. Aleyna tilki sana güvenmiyorum ve Sertap erenler iyileşiyorum şarkılarını dinlemiş benden ayrıyken yani şarkı sözleri de toksik ilişki ve bana güvenmeme konusu. Bu çocuk istese dönerdi ben çok çaba harcadim cumartesi kaldığımızda sakallarını okşadım sarıldım çok sevdim ama olmadı konustum yine olmadı. Bugün bir terapistle on görüşme yaptım online ama çok tatmin olmadım ikinci on görüşmeyi yapacagim başka biriyle. Nasıl geçecek normal hale geleceğim aşktan deli gibi bir şey oldum. Terk edilip iyilesenler sürecinden bahsedebilir mi biraz okuyunca rahatlıyorum.
erkek daima maddi olarak daha güçlü olduğu ilişkide olmak ister hatta bir sure sonra bunu anlamış olmanız , onun çok bahsetememsi hiç şaşırtmadı. böyle olunca kompleks yapıyorlar, direkt geri adım atma ve en ufak meselelerde alınma durumu gibi. çünkü sizin arkadaşınızla görüşme meselesini bile hemen neresinden anlamış. kompleksi erkekle uğraşılmaz size bunu net olarak söylemeliyim. sonra sevgilerinin önüne bu geçiyor ve roller değişiyor, prenses olan oymuş gibi davranmanız gerekiyor, ben seni beklerim dalan demişsiniz asla hak etmez bunlar. kendi denginizi bulunca ne kadar da rahat hissettiğinizi anlayacaksınız. şu an böyle hissetmeniz çok normal.

Senin eski konuları gördüm,burda mesajlarını SS alıp attın hatta. Kendini çok fazla ezdirmişsin, ayrılık olmasına rağmen birkaç kere yazmışsın. Adam sana o kadar hakaret etmiş birçok imalarda bulunmuş. Sen hâlâ paran yoksa ben sana bakarım paramla gezeriz diyordun. Yani demek istediğim kadın erkek fark etmez kim olursa olsun çok fazla verici olmak, kendini görmezden gelmek, başkasına kendinden daha fazla değer vermek sağlıksız bir durum. Ben de zamanında hatalar yaptım. Şimdi düşününce kendime gülüyorum,ben nasıl yapmışım bunları diye.Hatasız kul olmaz elbet. Şimdi ise engeli açar mı yazar mı diye düşünüyorsun. Sal gitsin akışına bırak. Kendi hayatına odaklan, mutlu olmak için elinden geleni yap.
Çünkü bana zor günümde yanımda yoktun dedi tek sorunun para olduğunu söyledi başta eğer ben seninle devam ederim deseydim şu an Hala birlikteydik onun pişmanlığiyla yazdıkça yazdim ama haklısınız. Yani ben cok çabaladım yanında olurum dedim. İsteseydi vazgeçmedi o kolay olanı tercih etti ppara sorunlari çözüp öyle ilişki yapmak istedi çünkü bir jnsan bir ay önce el ele vermeni istedim diyip bir ay sonra el ele verecek bir şey yok diyemez

Bu çocuk benim peşimden o kadar koşardı ki ayrildik işler tersine döndü mal gibi iki ay köpek oldum. En son artık beddua ettim bana açıkça seni sevmiyorum de bitsin şu acim seviyorum param olsa evlenirdik diyip içimde umut yaşatma dedim. Engellemiş beni iyi oldu en azından yazıp durmam ama öfkem asla geçmiyor istiyorum ki o da sürünsün acı çeksin. Pişman olsun. Bir haftadır her gün kusarak uyanıyorum. Melatonin alıp uyuyorum neşem gitti soldum. Bu kadar zayıf olmak istemiyorum terapiye başladım ama daha ilk seans tanışma oldu uzun sürecek ama benim tahammülüm kalmadı. Gelsin özür dilesin benden devam etmesek bile tamamlansın şu içimdeki his istiyorum. Bir de sizin bu aciniz ne kadsr sürdü ne zaman tekrardan aşık oldunuz ve kac yasindaydiniz. Benim yaşım da küçük degil. Sorumluluklarim var toparlamam lazim

Çünkü bana zor günümde yanımda yoktun dedi tek sorunun para olduğunu söyledi başta eğer ben seninle devam ederim deseydim şu an Hala birlikteydik onun pişmanlığiyla yazdıkça yazdim ama haklısınız. Yani ben cok çabaladım yanında olurum dedim. İsteseydi vazgeçmedi o kolay olanı tercih etti ppara sorunlari çözüp öyle ilişki yapmak istedi çünkü bir jnsan bir ay önce el ele vermeni istedim diyip bir ay sonra el ele verecek bir şey yok diyemez
Bir şey sorabilir miyim farklı bir hesapla farklı konu açan kişi siz misiniz acaba ? Evlenir miydiniz yoksa vaz mı geçerdiniz ? Bu soruyu farklı üyelikten sizin sorduğunuzu düşünüyorum nedense bilemedim

erkek daima maddi olarak daha güçlü olduğu ilişkide olmak ister hatta bir sure sonra bunu anlamış olmanız , onun çok bahsetememsi hiç şaşırtmadı. böyle olunca kompleks yapıyorlar, direkt geri adım atma ve en ufak meselelerde alınma durumu gibi. çünkü sizin arkadaşınızla görüşme meselesini bile hemen neresinden anlamış. kompleksi erkekle uğraşılmaz size bunu net olarak söylemeliyim. sonra sevgilerinin önüne bu geçiyor ve roller değişiyor, prenses olan oymuş gibi davranmanız gerekiyor, ben seni beklerim dalan demişsiniz asla hak etmez bunlar. kendi denginizi bulunca ne kadar da rahat hissettiğinizi anlayacaksınız. şu an böyle hissetmeniz çok normal.
Aynen öyle bana sen 50 k kazanıyorsun ben sıfır davul bile dengi dengine olmaz dedi ama aynı gün yine bana serviste dedihin şeyler hala kulağımda ben 2 sene bekleyemem dedin şeklinde konuştu. Ben de net konuşmadığın ve sözünü tutmadığın için çünkü başta gerekirse ise girerim demisti ben yalan söyledin sandim dedim. İyi öyle sanman daha güzel olmuş. Benim cebimde para yokken ben sevgililik yapamam dedi. Ama bence sevgisi bitti. Bu kadar kısa sürede bitmesi de bana sağlıklı gelmiyor yani iki psra iki evlilik konusunda farkında olmadan Baskı yaptım diye bu olmamalıydı. Bana bitti bu ilişki dedi ben de Bana sözler verdin şimdi böyle vazgeçtim demek bu kadar kolay değil dedim. Srtik söz vermiyorum bitti dedi. Ağladım başta aglama dedi sonra onca sıkıntım var swnin zirlamani çekemem geldiğime pişman ettin dedi

Back