Terkedildim acım geçmiyor

Hakaret değilde planını ona göre yapsaydın hiç kimseye ben arayamam sabah sabah hafi beni rahatsiz etme güle güle dedi annesine o an ben çok üzülmüştüm
Olsun ya baya terslemiş senşn yanında yapmasın bari ne kadar düşüncesiz hiç bir sorun görmüyor birinin başka bir insanın yanında bozmakta yarın öbür gün seni de üçüncü bir kişinin yanında bozacaktı bu adam şahsen ben kaldıramam böyle terbiyesizliği

Aynisi ya bana da sevme şekli bağımlılık yaptı gerizekali çocuk en son görüştüğümüzde bile ayrilirken alnımdan optu. Göğsüm açıldı diye fermuarimi çekiyor falan sonra umrumda degilsin diyip engelliyor

İlerdesine gerek yok, son süreçte yaşadıkların ve duyduğun hakaretler saç baş yoldurur cinsten.

Bu arada kızlar sizle konuşmak cok iyi geliyor eğer buraya yazmasaydım pazartesi ofis kapısına dayanmistim ben.
sakın ya için soğumaz hiç bi hamlede boşuna enerjini harcayıp üzme kendini buraya yaz kâğıda yaz dejarj ol çünkü böyle modeller sen sayıp sövdükçe daha çok zevk alıyorlar arsızlaşıyorlar. Benim pişman olduklarımı yapmanı istemem.

Benim zargana ayrılırken ben senin ayaklarına kapanıp öpeecek biriydim demişti ama netice gururu bilmem neyi sevgisinden aşkından büyük beş para etmez o yüzden sonuçta etki etmediği için

Bir de son soru kızlar şimdi bunun bana bu dönemde aldığı bir bavul ıvır zıvır hediye vardi ne bileyim instagramdan bir kolyeyi beğenmişim hemen almış hediye olarak bana. İşte kendisi geziye gitmis benim sevdiğim oyuncağı almış tatilde beğendiğim bir şey vardı onu almisti vs ben bunların hepsini çöpe attım. Ancak bizim bir anı kutumuz var içinde mektuplar bana yazdığı sayfalarca notlar aşk sözleri hatta birinde şey yazmış "şartlar durum ne olursa olsun ben hep senin yanında olacağım " bunu ona gösterince sartlar bitti reklamlar basladi diye dalga gecti kendi duygusuna da saygısı yok. İşte notlara bak ne şair adammisiz vs diyor bu aradi en son kasim da yazdığı not var aşırı uzak tarihte değil. Benim elim hala bunları atmaya gitmedi bir de son olarak instax var ben çok seviyorum diye onu almisti onu da atamadım ama kullanamiyorum da canım acıyor. Bunları şimdi atmalı miyim instax satmali miyim. Yoksa acim tam bitince mi atmak mantıklı şimdilik gözümün önünde degiller

İlerdesine gerek yok, son süreçte yaşadıkların ve duyduğun hakaretler saç baş yoldurur cinsten.
Siz o kadar haklısınız ki bana kizmakta akıl vermekte keşke sizin ve burdaki diğer kadınlar kadar ozsaygim ve sevgim olsa bu gurursuzluk beni de çıldırtıyor. Terapi için notlarımı aldim üçüncü seansımda ilişkiden konuşacağız ama birinci seansimda terapisti dedi ki anne ve babanın hatta genel olarak ailedeki iliskiler sıkıntılı ve şu an sizde bir ilişki sorunuyla karşı karşıyasiniz. Annem ve babam sürekli bosanalim derdi ama boşanmazlardi. Ben de sürekli iliskimde ayrılalım diyip düşünmeden etmeden konuşurdum hatta o benjm bu ilişkiye saygım var sürekli ayrılalım deme demisti. En son görüştüğümüzde sürekli ayrılalım diyordun bak ayrildik sonunda gördün mü dedi. Yani ben tıpkı annem ve babamın ilişkisi gibi ayrılmayı blöf olarak kullaniyordum. Daha ilk seansta bunu farkettim.

Ben ayrıldığımız gün anında her şeyini yok etmiştim çiçek böcekler aldığı kitaplar falan hiç tutma at hepsini

Ben o kadsr rezillik yaptım ki sen sadece bir kere konuşmuşsun benimkinin yanında solda sıfır kalır

Haha doğru tahmin etmişim Boğa toprak grubu burcu kolay kolay bir şeyi bırakmaz topraklar
Onun burcu teraziye aslan bunu da yorumlar mısınız gerçi benim astroloji çok garip burc boğa toprak yükselen yengeç şu ay hava olan yay ucu de alakasiz bilginiz varsa yorum almak isterim

Herkes bi şeyler yaşıyor, dersini alırsa olgunlaşıyor. Umarım profesyonel desteğe devam edersin, hatalarından ders çıkarır, kendini tanırsın. Kendini tanıyıp ne istediğini bildiğinde de doğru enerjileri çalıştırırsın, en önemlisi bu.

Karşılıklı olmuş bir nevi neyse ya Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz çok yakın zamanda ben de terk edilme değil de farklı bir olay yaşadım istediğim kalp kıran üzen kişi yaşadığını yaşasın ...

yo senin adım atacağını tahmin eder peşinden koşmanı bekler ona bu zevki asla yaşatma
Yani engellemiş zaten her yerden nerden atak yapcam ki belki farklı numara falan maks onu da yapmam hatta hızını alamayıp iş telefonumdan da engellemiş ben ordan asla yazmadim bile

Ben o kadsr rezillik yaptım ki sen sadece bir kere konuşmuşsun benimkinin yanında solda sıfır kalır
Evet yani sen baya ağlamış etmişsin dik durdum aslında çok da sert çıkışlar yaptım bildiğin ettim ağzına hakkını aldı defolup gitti hayatımdan. Ki ben bile o yaptığım hamleler için pişmanım ama fevrilik ve sabırsızlık var benim yapımda da.

Onun burcu teraziye aslan bunu da yorumlar mısınız gerçi benim astroloji çok garip burc boğa toprak yükselen yengeç şu ay hava olan yay ucu de alakasiz bilginiz varsa

Onun burcu teraziye aslan bunu da yorumlar mısınız gerçi benim astroloji çok garip burc boğa toprak yükselen yengeç şu ay hava olan yay ucu de alakasiz bilginiz varsa yorum almak isterim
Ay o kadar bilsem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…