Terkedildim acım geçmiyor

İş yerini değiştirsen peki olmaz mı ? Orda çalışmaya devam ederken farklı iş ilanlarına baksan? Orda onu sana hatırlatacak çok detay var. Aynı ofiste çalıştınız şimdi ofisleriniz ayrı ama olsun

Ya da o iş yerinden ayrılmazsın ama aldığın terapiyle birlikte ona verdiğin abartılı anlamı, takıntılı durumu aşarsın belki zamanla.

Ofisler ayrı hatta blokta ayrı şu an ama atiyorum servis yediğimiz yemek geçtiğimiz mekanları görüyorum onu görmesem bile gerçi geçen hafta denk geldim

Ya da o iş yerinden ayrılmazsın ama aldığın terapiyle birlikte ona verdiğin abartılı anlamı, takıntılı durumu aşarsın belki zamanla.
Isyerimde üçüncü yılım işimi ve arkadaslarimi seviyorum. Patronlarım beni çok sever hatta cuma günü patronum beni aradı kötüsün yardımcı olacağımız bir şey vsr mi izin alıp dinlenmek ister misin vs dedi güzel bir ortamimiz var bana değer veriyorlar alttan alıyorlar hep yardımcı oluyorlar bu kafayla yeni bir işe başlarsam zorlanirim

Nasıl çalışıyorsun sen ya? 2 aydır sabahtan akşama kadar burdasın. Onu da geçtim başka platformlarda da yazıyormuşsun. Ne ara çalışıyorsun? Bir de her yerde aynı şeyleri yazmaya ve konuları bu kadar aktif kullanmaya devam edersen yakında eski sevgilin de dahil yakınların da görür konularını. 2 aydır her gün ama her gün kkda ilk sıralarda konun var.

Hımm , o zaman bu süreçte farklı iş aramak pek mantıklı olmaz. Bulunduğun iş ortamında da sana destek oluyorlar, arkadaşlarınla iyi anlaşıyormuşsun ne güzel.Genelde iş ortamında dedikodular döner.

Konularım yok buraya bildirim geliyor konuşuyoruz bu başlık altında. Şu an sadece burdayım susludeki hesabımı sildim. Bildirim gelince de yazıyorum çünkü gerçekten deşarj oluyorum örneğin onun yanına gidecektim buradakiler kafamı açtı ve asla gitmeyeceğim ya da seviyor sanıyordum burda kafama vura vura anlattılar sevilmedigimi anladim. Gerçekten kk kafamı aciyor bu süreçte iyi geliyor bana ona yazacağıma konusucagima gelip buraya yazıyorum. İletişimim olmuyor

Yani dedikodu dönse de haberim yok. Ama işimi seviyorum rahat ve destekleyici kişiler değiştirmek beni olumsuz etkiler belki ilerde ama şu an için devam etmek daha mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…