Terkedildim acım geçmiyor

Annesine düşkün olmamak değil bu, terbiyesiz ve öküz olmak.
Öve öve bitiremediğin herif bu mu gerçekten? Belliymiş üslubu, tarzı. 1.5 sene rüyalar aleminde olduğuna hiç inanmıyorum.

Ben de ayrıldığımda çok kötü olmuştum ki bizim 3 aylık bi ilişki falandı ama inanılmaz hızlı ve dolu geçmişti aşık değildim kim tipinden bile tereddütlüydüm yanıma çok yakıştırmıyorum içten içe ama hissettirdiği duygular o heyecan sevilme hissi vs bunları yitirmek zoruna gidiyor insanın

En iyisi zaten açar hasan herif hiç sallama
Zerre korkma benim lavuk da ayrılırken seni benim gibi sevmeyecek diye anırmıştı hatta kim niye sevmesin onlar kim hayatta her zaman iyinin sınırı yok ondan daha iyi seven bir sürü erkek var

Normal değil bebeğim nesi normal oldun saygısız vicdansız bir herif buna öz annesine böyle muamele eden püften sebepten üstelik hayatına giren kadına acır mı hiç

Öve öve bitiremediğin herif bu mu gerçekten? Belliymiş üslubu, tarzı. 1.5 sene rüyalar aleminde olduğuna hiç inanmıyorum.
Bir de şunu da anlatayım. Bir ara twitterda şey vardı araba var benim annem onun annesi ben ve o var. Nasıl otururdunuz diye o dedkki annem önde oturacak tabiki. Ben dedim ki iki anne varken bu uygun mu. O da dediki anneler arkaya geçer ama tek annem olursa sen geçersin vs güya annesine önem veriyor ilk buluştuğumuz zamanlarda da ben anneme iyi bir gelecek sunmak istiyorum bir de hayatımda olacak kadına Allah var sevgiliyken sundu çok mutlu ama sonuç bu. Uyuşturucu bağımlısı gibi bağımlı oldum. Ama işin içinden cikmam lazım

Ayrılmayı siz mi istediniz

Normal değil bebeğim nesi normal oldun saygısız vicdansız bir herif buna öz annesine böyle muamele eden püften sebepten üstelik hayatına giren kadına acır mı hiç
O gün bunu arkadaşlarıma anlattim. Belki de siz bayramda tatildesiniz sabah sizi bilerek aradi rahatsız etmek için kizdi sabrını zorlamistir annesi dedi. Ama bence annesi oğlunun tatile gittiğinde bile haberi yoktu. İki kez annesine yanımda ters davrsndi ve direkt hadi güle güle diyip kapattı. Aynı şeyi bana da yapti. Hadi güle güle kendi başının çaresine bak moduna büründü. Bir önceki sevgilim annesine aşırı saygiliydi ben anneme sinirlenince bana kızıyordu bu annesine böyle davranınca çok garipsemistim

Siz onu her yerden görebileceğiniz bir yerde miydiniz depresif olduğunu nerden gordunuz

Siz onu her yerden görebileceğiniz bir yerde miydiniz depresif olduğunu nerden gordunuz
Yuzde on kötüyse yüzde doksan rüya gibiydi cok mutlu etti. Ondan bağımlılık geliştirdim başkası böyle ince olmaz diyorum sevgiliyken tabi ayrılırken iğrençti. O da zaten senin yuzunden bu güzel ilişki bitti dedi. Ama kaybetmek istemeyen her türlü etmezdi tabiki bahane. Anne konusu da bugün annesine böyle davranan gerçekten evlensek ilerde bana da böyle davranır miydi diyorum

Aaa üç ay miydi benim 1.5 sene sürdü inşallah unutmasi çok uzun surmez

Anasına hakaret edip sevgilisinin yanımda kendinden geçen herif ilerde anasının yanında eşine hakaret edip kendinden geçer

Anasına hakaret edip sevgilisinin yanımda kendinden geçen herif ilerde anasının yanında eşine hakaret edip kendinden geçer
Hakaret değilde planını ona göre yapsaydın hiç kimseye ben arayamam sabah sabah hafi beni rahatsiz etme güle güle dedi annesine o an ben çok üzülmüştüm

Yok değildik Wp durumuna sürekli göndermeli şarkılar araba storyleri atıp duruyordu keza Twitter hesabından Tweetler atmaya da devam ediyordu benim tabii onun hesabını keşfettiğimden haberi yoktu

Aaa üç ay miydi benim 1.5 sene sürdü inşallah unutmasi çok uzun surmez
evet kısacıktı ama sevme şekli bana güzel geldi ilgisi alakası her şeyi baya anlam yükledim taktım kafaya o yüzden bi süre benden kolay unutursun inan ki yeni bir erkek kalbini pür pır etsin yerin dibine batsın banane ondan dersin

Bu arada kızlar sizle konuşmak cok iyi geliyor eğer buraya yazmasaydım pazartesi ofis kapısına dayanmistim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…