- 1 Kasım 2019
- 87
- 97
- 40
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
AMİİİİN:) Yok henüz o aşamaya gelmedik, regl sonrası ilk muayenede söylenir sanırım. Bu arada ben de kimselere bahsetmeyenlerdenim, en temizi. Boş beleş konuşan çok etrafta, muhattap olmaya gerek yok. Burası da bi nevi rahatlama merkezi olacak inşallah:)Ayy insallah sınra da hamileyiz haberileride veririz insalah . Bende sabırsızlıkla adet olmayi bekliyorum ağrım oluyo hemen kontrol ediyorumkaç adet transfer edilcek söylendimi ?
Kesinlikle zaten kısmet olurda hamilelik oluşursa gerçekten söylemeyede gerek yok o detayıda bilmesinler kendi aileme dahi sölemicem...AMİİİİN:) Yok henüz o aşamaya gelmedik, regl sonrası ilk muayenede söylenir sanırım. Bu arada ben de kimselere bahsetmeyenlerdenim, en temizi. Boş beleş konuşan çok etrafta, muhattap olmaya gerek yok. Burası da bi nevi rahatlama merkezi olacak inşallah:)
Bende sizin gibi kimseye bahsetmiyorum.Bu tarz konuları sadece konuyla ilgili bilgisi olan akıl danışabileceğim insanlarla konuşmak istiyorum. Yoksa herkes bir yorum yapıyor, akıl veriyor kafalar iyice karışıyor.Kesinlikle zaten kısmet olurda hamilelik oluşursa gerçekten söylemeyede gerek yok o detayıda bilmesinler kendi aileme dahi sölemicem...
Ben direk 2 embriyo istedim.. zaten yaşım geldi geçiyor dedim sağlı sollu kistim var dedim 4 yıldırda kalamamişim doktorda kabul etti
Hadi bakalım inşallah süreç sonunda pozitifleri görürsün:) Allah yardımcın olsun.Yarın da benim transfer im.var kızlar dua edin❣❣
Kesinlikle öyle, düşünmeden konuşan patavatsız insan o kadar çokki. Allahım inşallah dualarımızı kabul eder, isteyen herkese de nasip eder. Aminn.Bende sizin gibi kimseye bahsetmiyorum.Bu tarz konuları sadece konuyla ilgili bilgisi olan akıl danışabileceğim insanlarla konuşmak istiyorum. Yoksa herkes bir yorum yapıyor, akıl veriyor kafalar iyice karışıyor.
Hayırlı olsun şimdiden umarım her şey yolunda gider.Yarın da benim transfer im.var kızlar dua edin❣❣
Amin Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.Kesinlikle öyle, düşünmeden konuşan patavatsız insan o kadar çokki. Allahım inşallah dualarımızı kabul eder, isteyen herkese de nasip eder. Aminn.
Çok teşekkür ederim cnm ikinci transfer olduğu için biraz tecrübe liyimAmin Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Canım hayırlı olsun inşallah inanıyorum bu sefer olacak ikimizde çok bekledikYarın da benim transfer im.var kızlar dua edin❣❣
Allah razı olsun artık beklemedeyiz
Transfer oldun muAllah razı olsun artık beklemedeyiz
EvetTransfer oldun mu
Hadi hayırlısı olsunEvet5. Gün embriyosu yerleştirildi çok şükür
Ben opudan sonraki 5.günün gecesi adet oldum .Çatlatma iğnesi olarak lucrin kullandım .Hemşire lucrin erken adet olmanı sağlar demişti ve öyle oldu..Herkese merhaba22 hazıranda opu oldum. Tranferim bu ay olucak. Opudan kaç Gun sonra adet oldunuz?
Hayırlı olsun canımEvet5. Gün embriyosu yerleştirildi çok şükür
Hayırlı olsun . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah . 3 gün sonra da Allah kısmet ederse sıra bendeEvet5. Gün embriyosu yerleştirildi çok şükür
Allah razı olsun, darısı sizlerin olsun.Bu aşama bile mucizevi birşey. İsminizi okuyarak rahme enjekte ediyorlar embriyoyu ve siz ekrandan görüyorsunuzHayırlı olsun canım