Temmuz ayında transfer olacaklar

ay en sık duygudum sylerden biri neden bebek yapmıyorsun kac yil oldu . Millet mi düşünemiyor yoksa fesatligina mi soruyolar anlamıyorıum hani şeymi duymak istiyolar acaba diye düşünüyorum cidden
benim cocugum olmuyor tedavi görüyorum anlam verremiyorum yaşlısından gencine anne olandan bekarına hep aynı düşüncede insanlar cok garip
Çünki nasıl bi yara yaptıklarının farkında değil hayatları evlenmek çocuk yapmaktan ibaret asla dert gelirmi bizife bulurmu diye düşünen insanlardan değiller bizim bazı kısımlar

ay en sık duygudum sylerden biri neden bebek yapmıyorsun kac yil oldu . Millet mi düşünemiyor yoksa fesatligina mi soruyolar anlamıyorıum hani şeymi duymak istiyolar acaba diye düşünüyorum cidden
benim cocugum olmuyor tedavi görüyorum anlam verremiyorum yaşlısından gencine anne olandan bekarına hep aynı düşüncede insanlar cok garip
Arkadaşlar insanlar çok ama çok acımasız. Benim bir çocuğum var ikinciyi de çok istiyorum ama olmuyor. Benim yanımda da durmadan benim hemen oldu. İstedim hamile kaldım hiç beklemedim vs... bu cümleleri duymaktan bıktım ve en yakınınızdaki arkadaşlardan duymak çok acı oluyor. Yani bir tane olsa o acımasız eleştiriler yine bitmeyecek. Aradaki yaş farkı çok olacak daha neyi bekliyorsun falan filan... artık olmadığını istediğimi tedavi gördüğümü söylüyorum buna rağmen ısrarla söyleyenler var. Sanki kolay evlat sahibi olmak kendi hünerleri. Allah nasip ettiği için oldu demiyorlar da. Ha bir de ilk anneliğiM 30 umda Oldu. Ben 23 ümde doğurdum falan filan. Bu işler kısmet meselesi . Neyi ispat etmeye çalışıyorlar anlamış değilim. Evlilik te çocuk sahibi olmak ta nasip kısmet meselesi. Kimsenin kendi başarısı değil bunu anlamıyorlar. Ama şunu biliyorum ki bir insanın kalbini kırarak huzurlu olamazsın. O övündüklerinle imtihan edilirsin. Sadece huzurlu insanların huzurunu kaçırmaya çalışmak bence bu yapılan😕

Arkadaşlar insanlar çok ama çok acımasız. Benim bir çocuğum var ikinciyi de çok istiyorum ama olmuyor. Benim yanımda da durmadan benim hemen oldu. İstedim hamile kaldım hiç beklemedim vs... bu cümleleri duymaktan bıktım ve en yakınınızdaki arkadaşlardan duymak çok acı oluyor. Yani bir tane olsa o acımasız eleştiriler yine bitmeyecek. Aradaki yaş farkı çok olacak daha neyi bekliyorsun falan filan... artık olmadığını istediğimi tedavi gördüğümü söylüyorum buna rağmen ısrarla söyleyenler var. Sanki kolay evlat sahibi olmak kendi hünerleri. Allah nasip ettiği için oldu demiyorlar da. Ha bir de ilk anneliğiM 30 umda Oldu. Ben 23 ümde doğurdum falan filan. Bu işler kısmet meselesi . Neyi ispat etmeye çalışıyorlar anlamış değilim. Evlilik te çocuk sahibi olmak ta nasip kısmet meselesi. Kimsenin kendi başarısı değil bunu anlamıyorlar. Ama şunu biliyorum ki bir insanın kalbini kırarak huzurlu olamazsın. O övündüklerinle imtihan edilirsin. Sadece huzurlu insanların huzurunu kaçırmaya çalışmak bence bu yapılan😕
benimde cevrem cok yapıyor acımsaıszca geliyor banada. eltim mesela oh iyiki dogurmusum yavrrrrrrum benim durrmadan yanımda bunu sölüyor bizde bölye bi aileyiz iste coluklu cocuklu gürültülü diyor ee ne diyebilirm ki gecende sey dedi (ben daha ozaman tüpe başlamamıştım) ay bazı arkdaslarımın cocugu olmadı tüp yaptılar cok üzülüyorum ben onlara anne olmak icin cok cabalıyolar ..hmm dedim sadece okadar sacma cümle ki. Diger sacmalık ablam ve anemden geldi ablam 2.ye hamile kaldı neymis benle paylaşmadılar bi süre sonra söylediler söylerkende annem aynen şunu dedi: ablan şimdi sana hemen söylemek istemedi senin cocugun olmuyor ya, oda senin iyiligini düşündü!! doğurdukttan sonrada görüşmeyelim ozaman dedim. aa aa neden dedi ee iyiligimi düşünüyor ya dedim. en en yakınımdan gördüm ben acımasız cümleleri .. simdi hamile kalırsamda kalp atışına kadar asla sölemicem vee tüp oldugunuda asla asla sölemicem

Çünki nasıl bi yara yaptıklarının farkında değil hayatları evlenmek çocuk yapmaktan ibaret asla dert gelirmi bizife bulurmu diye düşünen insanlardan değiller bizim bazı kısımlar
kesinlikle bende en yakın arkdasımla hep bu cümleyi söylerim ''hayattki en büyük başarıları cocuk yapmak olsa gerek'' başka övünebildikleri birtek sey bile yok bu tiplerin

inşallah hamileyim diye de yazmak nasip olur her brimze
hadi hayırlısı olsun çiifter çifter gelsin :) ikizler üçüzler gelsin:)
hepimiz de yazarız canım benim..
inşallah amin..
ALLAH hayırlısı ile sağlıcakla evlatlarımıza kavuşalım inşallah amin

Selam kızlar:) Ben de 24 Haziran’da opu oldum. Rahim dinlendirme aşamasındayım, reglimi bekliyorum. Temmuz ayı hepimize uğurlu gelsin inşallah pozitifleri görelim:)

İnşallah transferler de aynı zamana denk gelir :) opu’dan sonra 4 günde regli gelen de var 14 gün süren de. Ben de bi an önce olayım kafasındayım bakalım:)
Ayy insallah sınra da hamileyiz haberileride veririz insalah . Bende sabırsızlıkla adet olmayi bekliyorum ağrım oluyo hemen kontrol ediyorum😁 kaç adet transfer edilcek söylendimi ?

X