Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı çatlatma iğnesi vurulanlar süreci beraber bekliyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşâllah canım hep dua edıyorum hep yalvarıyorum rabbıme inşallah bu yakarışlarımızı duyar rabbım
İnşallah hem bak Sen bi kez hamıle kalmıssın yıne olur uzulme ben hamılelık nedır en ufak bı fıkrım yok aylardır sacma sapan belırtıler uydurdum ve hep husrana ugradım rabbım bızede nasıp edecekdır elbet bırbırımıze de dua edelım

İnşâllah canım rabbım kucagımıza almayı bıxr o guzel duyguları yasamayı nasıp eder inşallah

Klomen ucuz bısey ya 15 mıydı neydı bı kez almısdım sigorta karsılıyor yarısını sanırım ama famera 150 tl
Benm karsilamiyor ozaman fiyat yuksek cikar herhalde gonal f su anda 450 diuor esim bu ay kalsn dedi uygunsa deneyecegim klomen

Cok tesekkur ederm yarn talep edecegim doktordan
Rica ederim canım ben De bu ay yarın catlatma ıgnesı olacaktım ama vazgeçtim kendiliginden catlamasını bekliycem cünkü catlatma ıgnesınin recetesınde iğneyle hamıle kalanların düşük riskinin bıraz daha yüksek oldugu yazıyor bu riski göze alamam ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım o yuzden korktum acıkcası

Gonalfın pahalı oldugunu duydum bır eczaneye gıdıp sıgortasız fıyatını sorabılırsın ama sanmıyorum pahalı olacagını famera bıle gonalfa gore ucuz yanı
732 tele normalde 450ye birakiyor sigorta karsilamiyor zaten benim ilaclari cok maliyetli oluyor tesekkurler

Insallah ıgneye gerek kalmaz catlarlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…