- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 33
- 30
- Konu Sahibi Yaylagulu5228
-
İnşallah hem bak Sen bi kez hamıle kalmıssın yıne olur uzulme ben hamılelık nedır en ufak bı fıkrım yok aylardır sacma sapan belırtıler uydurdum ve hep husrana ugradım rabbım bızede nasıp edecekdır elbet bırbırımıze de dua edelımİnşâllah canım hep dua edıyorum hep yalvarıyorum rabbıme inşallah bu yakarışlarımızı duyar rabbım
Canım hap olarak 12 ya da 13 lira ıgnesı 100 olması lazımBanada onerdi kizlar son fiyati nedir klomenin acikcasi ben gonal f ten yanayimbilgilendirir misinizz
Klomen ucuz bısey ya 15 mıydı neydı bı kez almısdım sigorta karsılıyor yarısını sanırım ama famera 150 tlBanada onerdi kizlar son fiyati nedir klomenin acikcasi ben gonal f ten yanayimbilgilendirir misinizz
İnşâllah canım rabbım kucagımıza almayı bıxr o guzel duyguları yasamayı nasıp eder inşallahİnşallah hem bak Sen bi kez hamıle kalmıssın yıne olur uzulme ben hamılelık nedır en ufak bı fıkrım yok aylardır sacma sapan belırtıler uydurdum ve hep husrana ugradım rabbım bızede nasıp edecekdır elbet bırbırımıze de dua edelım
Evet ovitrelle ıgne 105 tldıCanım hap olarak 12 ya da 13 lira ıgnesı 100 olması lazım
Insallah canım ınsallah tez zamandaİnşâllah canım rabbım kucagımıza almayı bıxr o guzel duyguları yasamayı nasıp eder inşallah
Benm karsilamiyor ozaman fiyat yuksek cikar herhalde gonal f su anda 450 diuorKlomen ucuz bısey ya 15 mıydı neydı bı kez almısdım sigorta karsılıyor yarısını sanırım ama famera 150 tl
Tesekkur ederim igne tercih ederm daha etkilymsCanım hap olarak 12 ya da 13 lira ıgnesı 100 olması lazım
Klomen cok uygun ıgnede 105 lira cnmBenm karsilamiyor ozaman fiyat yuksek cikar herhalde gonal f su anda 450 diuoresim bu ay kalsn dedi uygunsa deneyecegim klomen
Cok tesekkur ederm yarn talep edecegim doktordanKlomen cok uygun ıgnede 105 lira cnm
Gonalfın pahalı oldugunu duydum bır eczaneye gıdıp sıgortasız fıyatını sorabılırsın ama sanmıyorum pahalı olacagını famera bıle gonalfa gore ucuz yanıBenm karsilamiyor ozaman fiyat yuksek cikar herhalde gonal f su anda 450 diuoresim bu ay kalsn dedi uygunsa deneyecegim klomen
Klomen denemesen dırek iğneye mı baslattı doktorCok tesekkur ederm yarn talep edecegim doktordan
Rica ederim canım ben De bu ay yarın catlatma ıgnesı olacaktım ama vazgeçtim kendiliginden catlamasını bekliycem cünkü catlatma ıgnesınin recetesınde iğneyle hamıle kalanların düşük riskinin bıraz daha yüksek oldugu yazıyor bu riski göze alamam ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım o yuzden korktum acıkcasıCok tesekkur ederm yarn talep edecegim doktordan
732 tele normalde 450ye birakiyor sigorta karsilamiyor zaten benim ilaclari cok maliyetli oluyor tesekkurlerGonalfın pahalı oldugunu duydum bır eczaneye gıdıp sıgortasız fıyatını sorabılırsın ama sanmıyorum pahalı olacagını famera bıle gonalfa gore ucuz yanı
Asilama tedavisinde aldim canim direk gonal f verdi klomen den cokkist olusan okudm burda bndr itiraz etmedmKlomen denemesen dırek iğneye mı baslattı doktor
Insallah emeklerımızın karsılıgını alırız732 tele normalde 450ye birakiyor sigorta karsilamiyor zaten benim ilaclari cok maliyetli oluyor tesekkurler
AminInsallah emeklerımızın karsılıgını alırız
Klomen bana etkı etmedı yumurtam buyumedı mesela ıns sana faide ederAsilama tedavisinde aldim canim direk gonal f verdi klomen den cokkist olusan okudm burda bndr itiraz etmedm
Insallah ıgneye gerek kalmaz catlarlar canımRica ederim canım ben De bu ay yarın catlatma ıgnesı olacaktım ama vazgeçtim kendiliginden catlamasını bekliycem cünkü catlatma ıgnesınin recetesınde iğneyle hamıle kalanların düşük riskinin bıraz daha yüksek oldugu yazıyor bu riski göze alamam ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım o yuzden korktum acıkcası
Insallah corek otu bala basliyorm yarn birde aksamlari havuc suyu iciyorum sabah da elma suyu artk inceldigi yerden kopsunKlomen bana etkı etmedı yumurtam buyumedı mesela ıns sana faide eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?