- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
- Konu Sahibi Yaylagulu5228
İnşâllah canım cuma belli olacakInsallah ıgneye gerek kalmaz catlarlar canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşâllah canım cuma belli olacakInsallah ıgneye gerek kalmaz catlarlar canım![]()
İnşallah etkılerını gorursun canımInsallah corek otu bala basliyorm yarn birde aksamlari havuc suyu iciyorum sabah da elma suyu artk inceldigi yerden kopsun
Duymustum evet gebelil olisabilmesi icin kalinlasmasi gerekiyormus. Hem regl zamanlarinda hem de gebeligebhazirlanirken kalinlasirmsİnşallah etkılerını gorursun canımBana doktor bırde estrofem verdı bu ay rahımde ıncelık varmıs duydunuzmu bunu
Bakalım kullanıyorum adet olursan bırak dedı bellemedeyım cuma bellı olacakDuymustum evet gebelil olisabilmesi icin kalinlasmasi gerekiyormus. Hem regl zamanlarinda hem de gebeligebhazirlanirken kalinlasirms
Gonlunce olsun insallahBakalım kullanıyorum adet olursan bırak dedı bellemedeyım cuma bellı olacak![]()
Saol ınsallah hepımızınGonlunce olsun insallah![]()
Yakınmışız canim bende OrduluyumBu arada köyünü köyüme cok benzettım bende samsunluyum burnumda tütüyor☺
AminnnVucut ısımı ölçmüyorum ama ıkı uc gundur belım cok agrıdı gece uyuyamıyordum artık bugun hafıflemısdı bugunde gogus agrılarım basladı ya ınanırmısın sabah kalktım yururken bıle agrıyo kıyafet gıyerkende acıyor acaba dıyorum ılaclardanmı yoksa hamıle mı kaldım ınsallah oyledır cunku aylardır bu anı beklıyorum rabbım isteyen herkese nasıp etsın ınsaşlah
Evet haklısın daha yeni vurundum bende 105 liraEvet ovitrelle ıgne 105 tldı
Evet canım ne guzel o yuzden benzıyor demek ıgnenın kacıncı gunundesın senYakınmışız canim bende Orduluyum![]()
Pazartesi vurundumEvet canım ne guzel o yuzden benzıyor demek ıgnenın kacıncı gunundesın sen
Bende cuma vurundum aramızda üc gün var ılk deneyımınmı ben ılk kez denedım umarım sonuc alırızPazartesi vurundum
Evet canım ilk deneyimimBende cuma vurundum aramızda üc gün var ılk deneyımınmı ben ılk kez denedım umarım sonuc alırız![]()
Ben hazıran 28 de vuruldum kabul mu![]()
Insallah benım doktorum bısey demedı elımızden gelenı yapıyoruz ama gerısı Allaha kalmıs dedı senın doktorun nasıl boyle net konusabıldıkı tup bebekde bıle yüzde yüz bi olma payı yok ama tabı ınsallah hepımız hayırlı sonuc alır mucızelerımıze kavusuruzEvet canım ilk deneyimiminşallah güzel haber alırım doktorum bu ayıda katarsak 3 ay içinde inşallah güzel haber alacağız dedi
![]()
Şöyleki ılacı kullandım gıttım ıkı kez kontrole doktorum ıstedıgım boyuta geldı dedı 21-22 bıseyler dedı ama net bısey demedı bana catlatma ıgnemı vuruldum ıste he bıde rahımde ıncelıkvar dedı bı hap verdı kalınlassın dıye onu kullanıyorum bıde ılk gunler cok karnım ve goguslerımın ucları agrıdı sonra belım uc gun agrıdı uyuyamıyordum bıle o derece sonra bel agrım hafıfledı sukur sımdı arada karnım agrıyo ve goguslerımın tamamı agrıyo dokunamıyorum ınsallah hamıleyımdır ondandır bu belırtılerinşallah güzel bir haber verirsin
süreci paylaşırmısın
Vallaha bilmiyorum canımInsallah benım doktorum bısey demedı elımızden gelenı yapıyoruz ama gerısı Allaha kalmıs dedı senın doktorun nasıl boyle net konusabıldıkı tup bebekde bıle yüzde yüz bi olma payı yok ama tabı ınsallah hepımız hayırlı sonuc alır mucızelerımıze kavusuruz
Hadi inşallah canımŞöyleki ılacı kullandım gıttım ıkı kez kontrole doktorum ıstedıgım boyuta geldı dedı 21-22 bıseyler dedı ama net bısey demedı bana catlatma ıgnemı vuruldum ıste he bıde rahımde ıncelıkvar dedı bı hap verdı kalınlassın dıye onu kullanıyorum bıde ılk gunler cok karnım ve goguslerımın ucları agrıdı sonra belım uc gun agrıdı uyuyamıyordum bıle o derece sonra bel agrım hafıfledı sukur sımdı arada karnım agrıyo ve goguslerımın tamamı agrıyo dokunamıyorum ınsallah hamıleyımdır ondandır bu belırtıler
Insallah guzel haberler alrız test sonucumu yazıcam sızde yazınHadi inşallah canım![]()
Tamam canim ne zaman yapıcaksın testInsallah guzel haberler alrız test sonucumu yazıcam sızde yazın