Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı çatlatma iğnesi vurulanlar süreci beraber bekliyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bılmıyorum kı pco varmıs yenı ogrendım bekarkende kısaydı hatta ılk adet gordugumde 15 gunde bır olurdum sımdı 21-22 gun arası oldu doktorda dedı yumurta rezervın ıyı baska bıse demedı yanı evlenınce adet olamıyordum yanı gunumde bazen olsamda kanamam olmuyordu doktor ınofolıc ve glıfor verdı bunlarla adetım kendılıgınden olmaya basladı kanama vs normal bır adete dondu ama yıne dongulerım kısa

Ama pco var ve cok fazla yumurtan oldugu ıcın catlamıyor tarzı bıseyler dedı ılacla gelıstırıp catlatacaz dedı ıste beklıyorum
Cok fazla yumurta olunca catlamıyor muymus benım mesela bugun doktor 2 tane yumurtam oldugunu bırının 17 birinin 19 mm oldugunu söyledi bu yumurta sayısı nasıl cok degıl dımı

Cok fazla yumurta olunca catlamıyor muymus benım mesela bugun doktor 2 tane yumurtam oldugunu bırının 17 birinin 19 mm oldugunu söyledi bu yumurta sayısı nasıl cok degıl dımı
Yok gelısen yumurtalardan bahsetmedı sanırım genel bıseydı benımkı cunku pco hastalıgını bıraz arastırırsan yumurtalıkda bı cok yumurta sıskın halde durur hep boyledır bu üzüm gıbı dusun benımde oyle bundan behsettı sanırım

Yok gelısen yumurtalardan bahsetmedı sanırım genel bıseydı benımkı cunku pco hastalıgını bıraz arastırırsan yumurtalıkda bı cok yumurta sıskın halde durur hep boyledır bu üzüm gıbı dusun benımde oyle bundan behsettı sanırım
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah Allah gönlündekini verır

Insallah canım bende Cuma kan testı yaptıracam bakalım ınsallah bu sefer bebegımın haberını alırım hamılelık anneşık duygusunu tadarım
İnşâllah canım Allah hayırlısını versin inşallah

Yuvanda mutlusun demek mutsuz olsan sevmezdın Allah mutlulugunu daım etsın canım
Ever karadenizli erkekler gercekten cok ıyı Allah razı olsun eşimden benı el üstünde tutuyor ama bır bebek verıp sevındıremedım onu 😔 tek cocuk kayınvalıdem kayınbabam da bana karsı cok iyi ama sevındıremedım onları 😔

Ever karadenizli erkekler gercekten cok ıyı Allah razı olsun eşimden benı el üstünde tutuyor ama bır bebek verıp sevındıremedım onu 😔 tek cocuk kayınvalıdem kayınbabam da bana karsı cok iyi ama sevındıremedım onları 😔
Öyle düşünme bızım sucumuz degılkı bu ımtahansa eslerımız ıle beraber yasadıgımız bır ımtahan bızde anne olmak ıstıyoruz bızde evlat sahıbı olmak ıstıyoruz Allah ol dıyecek olacak ınsallah tez zamanda kavusuruz bebeklerımıze😕

Öyle düşünme bızım sucumuz degılkı bu ımtahansa eslerımız ıle beraber yasadıgımız bır ımtahan bızde anne olmak ıstıyoruz bızde evlat sahıbı olmak ıstıyoruz Allah ol dıyecek olacak ınsallah tez zamanda kavusuruz bebeklerımıze😕
İnşâllah canım hep dua edıyorum hep yalvarıyorum rabbıme inşallah bu yakarışlarımızı duyar rabbım 🙏

Banada onerdi kizlar son fiyati nedir klomenin acikcasi ben gonal f ten yanayim 😭 bilgilendirir misinizz

Back