- 10 Ekim 2022
- 202
- 72
- 23
Korkuyrm hüsrana uğrarim diyeBence sen de bir test yaptır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkuyrm hüsrana uğrarim diyeBence sen de bir test yaptır
Hep aynı durumdayız inşallah bir an önce kurtuluruz bebişlerimiz gelir bizeKorkuyrm hüsrana uğrarim diye
Amin inşallah yaHep aynı durumdayız inşallah bir an önce kurtuluruz bebişlerimiz gelir bize
Ya olsun umut kaybetmeyin Benim ilk çatlatma iğnem ama hep olacakmış gibi hissediyorum hepimiz içinBenim testim tamamen negatif döndü kızlar artık regl beklicem
Ne zmn yptinBenim testim tamamen negatif döndü kızlar artık regl beklicem
Amin canım inşallah hep duamdasınızYa olsun umut kaybetmeyin Benim ilk çatlatma iğnem ama hep olacakmış gibi hissediyorum hepimiz için
2 saat önce filan yaptımNe zmn yptin
Bnce kan ver testlere güven olmaz2 saat önce filan yaptım
Canım ben de tekrar yaptım bugün belli belirsiz var gibi iğnenin 13. Günü testim tamamen negatifti ben de umudu kesmiştim. Bugün 15. Gün tekrar bi test yaptım kasık ağrım karın ağrım filan olunca. Silik çizgi görüyor gibiyim ama kamera da asla çıkmıyor kendim de görüyor muyum görmüyor muyum halüsinasyon mu görmeye başladım anlamadım böyle bir şey yaşayan var mıKızlar bnde elendim sanırım bugün erken test yaptım çıkmadı göğüs ağrısı kasik ağrısı devam ediyor 21rinde kan veririm ama ümidim kalmadı
Efekt yapınca böyle belli olduCanım ben de tekrar yaptım bugün belli belirsiz var gibi iğnenin 13. Günü testim tamamen negatifti ben de umudu kesmiştim. Bugün 15. Gün tekrar bi test yaptım kasık ağrım karın ağrım filan olunca. Silik çizgi görüyor gibiyim ama kamera da asla çıkmıyor kendim de görüyor muyum görmüyor muyum halüsinasyon mu görmeye başladım anlamadım böyle bir şey yaşayan var mı
Umutlandırmıyım ama ince kıl gibi görüyorum sankiEfekt yapınca böyle belli oldu
Ben de görüyorum ama çok çok silik yok gibi bir de karnım çok ağrıyor sanki regl olmuşum gibi yine kimyasal olmasından çok korkuyorumUmutlandırmıyım ama ince kıl gibi görüyorum sanki
İnşallah canım dualarınızı bekliyorumİyi düşün iyi olsun lütfen
Canım bnde cizgini gördum doktorun kan ver dediği tarihte kan ver bnde testle ugrasmicm 14. Gün negatif cikmistiCanım ben de tekrar yaptım bugün belli belirsiz var gibi iğnenin 13. Günü testim tamamen negatifti ben de umudu kesmiştim. Bugün 15. Gün tekrar bi test yaptım kasık ağrım karın ağrım filan olunca. Silik çizgi görüyor gibiyim ama kamera da asla çıkmıyor kendim de görüyor muyum görmüyor muyum halüsinasyon mu görmeye başladım anlamadım böyle bir şey yaşayan var mı
Belirtin varmı cnm bnm sarı sümuksu akintida geliyor alt karın doluluğu var otursam fln batıyor gögus desen hassasti bugün 2 kere ağrıdı fln bilmiyrm ya en iyisi stres yapmamak hepimiz güzel haberler alırız insallahCanım ben de tekrar yaptım bugün belli belirsiz var gibi iğnenin 13. Günü testim tamamen negatifti ben de umudu kesmiştim. Bugün 15. Gün tekrar bi test yaptım kasık ağrım karın ağrım filan olunca. Silik çizgi görüyor gibiyim ama kamera da asla çıkmıyor kendim de görüyor muyum görmüyor muyum halüsinasyon mu görmeye başladım anlamadım böyle bir şey yaşayan var mı
Ben şeyden korkuyorum canım daha önce 2 kimyasal gebeliğim var doktor hamile kalır kalmaz ilaç başlicaz iyi takip et demişti şimdi yine kimyasalsa diye çok korkuyorumCanım bnde cizgini gördum doktorun kan ver dediği tarihte kan ver bnde testle ugrasmicm 14. Gün negatif cikmisti
Göğsüm ağrıyor bi de karnım çok ağrıyor oturururken de hafif sol kasık batmam varBelirtin varmı cnm bnm sarı sümuksu akintida geliyor alt karın doluluğu var otursam fln batıyor gögus desen hassasti bugün 2 kere ağrıdı fln bilmiyrm ya en iyisi stres yapmamak hepimiz güzel haberler alırız insallah