• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aaa daha bugün eşime anlattım normalde yumurtam sağdaydı ama bugun sol tarafımda aynı ağrıyı hissediyorum demiştim çatlatmadan sonraki iki günlük ağrı şimdi solumda var… ama benim yumurtamda çok büyük değildi 15 mm yumurtam kontrolde doktor çatlatma iğnesi yapalım dedi. Belki 18 19 mm olsaydı daha inançlı olurdum 😶 ama 15 mm yumurtam çatlamazsa bu kadar etki olmazdı herhalde vucudumda…
Aa evet canım şu an bende öyle hissediyorum benim bu ay 20 mm i aşmıştı 1 tanesi 2 tane de küçük vardı onların mm bilmiyorum ama sadece mm olarak büyümesi yeterli değil içinin kaliteli olması lazım

Aa evet canım şu an bende öyle hissediyorum benim bu ay 20 mm i aşmıştı 1 tanesi 2 tane de küçük vardı onların mm bilmiyorum ama sadece mm olarak büyümesi yeterli değil içinin kaliteli olması lazım
Herkes boyuttan bahsedince insan bir karamsarlığa düşüyor 😃 inşallah kaliteli ve güzel bir yumurtam olmuştur. Hepimizin inşallah sağlıklı olur da bebeiş müjdesini alırız ✨

Aynen kuzum bekleyelim benim ikinci kez çatlatma iğnesi ilkini yaptığımda çok ümitlenmiştim yapıyordum 7 günden sonra hergün en son negatifi gördüm üstelik ederim gecikti 4 5 gün testler negatif hep çok canım sıkılıyor ağlıyorudum sonra adet oldum dedim daha yok çatlatma hgs çekildi sonraki ay doktorum 4 5 ay içinde kalman kolay olabilir dedi olmadı bekledim beş altı ay.sonraısnda yeni doktor buldum şuan onla yola devam ediyorum o da bana bu ay kolmen ve çatlatma iğnesi uyguladı ama merak ediyorum tabi ama test yapmayacam die kendime söz verdim beklemedeyim bu ay da olmazsa artık tüp bebek merkezine gidicem direk.yumurta olgunlaşması 16mm den sonra çatlatma oluyor seninki 15 ise zaten 36 saat sonra çatladığı için o sürede iğnenin etkisiyle gelişir yine inş güzel bir şekilde çatlar,kaç tane yumurtan vardı iğneyi yaparken
Yaaa öylemi sizinde baya zor bir süreç olmuş ama rabbim içinize yumurtalarınıza bereket versin inşallah güzel haber alırsınız bu ay ✨ rabbim emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin inşallah yorucu yıpratıcı bir süreç beklemek hele daha zor 😞

Yaaa öylemi sizinde baya zor bir süreç olmuş ama rabbim içinize yumurtalarınıza bereket versin inşallah güzel haber alırsınız bu ay ✨ rabbim emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin inşallah yorucu yıpratıcı bir süreç beklemek hele daha zor 😞
Teşekkür ederim canım benim 🙏Allah’ım bekleyen herkesin kucağını boş bırakmasın inş bu ay hepimiz güzel haberler alırız 🙏

Kızlar bende 20 ocakta ovitrelle oldum ve 14. Gün test yaptım negatif çıktı. Beklenen adet tarihim 9-10 şubat şuan da beklemedeyim🙏🏻

Back