• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Yani olur heralde, herkesin vücudundan farklı günde atılıyormuş. Ben biraz önce evde bi çubuk testim vardı onunla denedim, az bişey silik çift çizgi çıktı. Bol su içiyorum, belki de benden kısa sürede atılacak hormon, bugün 3. Gün çünkü benim
Açıkcası ben çok ümitli değilim kendimden yani bı ay hamile olmayacak gibi hissediyorum kendimi

Ne yalan söyliyim bende de aynı his var, bu ay için pek de umutlu sayılmam
Bugün doktorumla konuştum (Merhaba Zehra Hanım, her yumurtlama ağrılı olmaz. Igneden sonra kontrol yapmiyoruz normalde, gerekmez yani. Endiselenmeyin, biraz daha rahat olursak daha iyi gelecektir 🙏) mesajını alıntı yaptım aynı böyle dedi

Bugün doktorumla konuştum (Merhaba Zehra Hanım, her yumurtlama ağrılı olmaz. Igneden sonra kontrol yapmiyoruz normalde, gerekmez yani. Endiselenmeyin, biraz daha rahat olursak daha iyi gelecektir 🙏) mesajını alıntı yaptım aynı böyle dedi
İnşallah canım, normalde de yumurtlama dönemlerimi ağrılı geçirmiyorum aslında işte ama insan bir umut belirti arıyormuş cidden 🤦🏻‍♀️

Merhabalar femara kullanıpta kanaması olan varmı acaba daha önce klomen kullandım böyle birşey olmamıştı adetim biteli 5 gün olsu bugün tekrar kanamam başladı

Bende 6 ocakta iğnemi vurundum bugün iğneden sonraki 7.günüm son 2 gündür kasık ağrılarım ve kasık batması ve bel ağrısı başladı. Yüksek ihtimal iğnenin etkisiyle olsa gerek mide bulantısı ve iştah artması var. heyecanla bekliyorum bende 1 yıldır deniyoruz bu ay iğne vurundum umarım 2025 bize güzel haberler getirir hepimize hayırlı evlatlar nasip eder☺️🌸😍 birde kaç gün sonra çıkar sizce testte

Bu arada pcosu olanlar benim kardeşimde vardı hint yağı kullandı 2 gün önce doktora gitti ve doktorda şaşkın bir şekilde pcosunun geçtiğini olmadığını söyledi denemekte fayda var derim

Merhabalar femara kullanıpta kanaması olan varmı acaba daha önce klomen kullandım böyle birşey olmamıştı adetim biteli 5 gün olsu bugün tekrar kanamam başladı
Ben 2 ay femara kullandım bir kanama yaşamadım canım, doktoruna ulaşma şansın varsa bir sorsan bence iyi olur

Bende 6 ocakta iğnemi vurundum bugün iğneden sonraki 7.günüm son 2 gündür kasık ağrılarım ve kasık batması ve bel ağrısı başladı. Yüksek ihtimal iğnenin etkisiyle olsa gerek mide bulantısı ve iştah artması var. heyecanla bekliyorum bende 1 yıldır deniyoruz bu ay iğne vurundum umarım 2025 bize güzel haberler getirir hepimize hayırlı evlatlar nasip eder☺️🌸😍 birde kaç gün sonra çıkar sizce testte
Ben de senden 2 gün sonra vurulmuşum iğneyi 😍 inşallah hepimiz güzel haberler alırız. 12. Günde test yapılırsa doğru sonucu vereceğini söylüyorlar. Tabi kan testi çok daha doğru sonuç verir evdeki testlere göre. Sen evde test yaparak iğne etkisinin geçip geçmediğini kontrol etmiş miydin?

Arkadaşlar selam, bu ay içerisinde yeni yılla beraber femara/klomen ve benzeri ilaçlar kullanarak çatlatma iğnesi olacak arkadaşlar için birbirimizi takip edelim diye bu başlığı açıyorum. dikkat ettiğimiz noktalar, gün gün belirtilerimizi paylaşabiliriz. Kasım ayında femara kullandım ancak çatlatma iğnesi olmadan çatlamayı bekledik, olmadı kistleşti yumurtalarım. bu nedenle aralık ayında ara verdik kistler temizlendi. 31 Aralık 2024 itibariyle de femara kullanmaya başladım, cumartesi günü 5. günümde kontrole gidicem bu ay bi aksilik olmazsa çatlatma iğnesi ile devam edeceğiz. Yakın dönemde iğne olan veya olacak olanlar sizler de konuyu güncellerseniz irtibatta kalalım :halay:
2025 isteyen herkese sağlıklı bebişler getirsin diyorum :emir_bebek:
Bende bugün çatlatma iğnesi yaptım ilk defa yaptım inslaahh hepimize umut olur

Test konusunda birşey demedi adet gecikmesini bekle dedi kasık ağrısı var belim ağrıyor bendeki değişiklikler bunlar ama iğne hormonlu ya o yüzden olabilir
Peki size de iğne yapıldıktan sonra başka ilaç verildi mi bana progesteron verdi de

İğneyi bana ilk gebelikte doktor vurdu siz kendiniz mi vurdunuz
Bide 5 yıl önce unuttum tabi alttan bakıyor ya yumurta boyları ıcın çatala cıkmıyorduk değil mi yatarak bakıyordu çatal benım için sıkıntı

Kızlar selam pcosum var bu dr klomen verdi yumurtalarım büyüsün diye reglimin 5. Günü başladım ilaca ilaç bitti 2 gün sonra yani bugun yumurtalarıma baktı solda 10mm bir tane yumurtam var henüz gelişmemiş reglimin 11. Günü iki gün sonra tekrar kontrole cağırdı sizce büyür mü yaa klomen kullanıp takıp ettiren varmı sizin kaçıncı günler büyüme oldu Birde bana çatlama iğnesinden bahsetmedi

İğneyi bana ilk gebelikte doktor vurdu siz kendiniz mi vurdunuz
Bide 5 yıl önce unuttum tabi alttan bakıyor ya yumurta boyları ıcın çatala cıkmıyorduk değil mi yatarak bakıyordu çatal benım için sıkıntı
Canım ben çatala çıkıyorum her gittiğimde yumurta boyutu için 🤷🏻‍♀️

Back