Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı çatlatma iğnesi vurulanlar süreci beraber bekliyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tembuz ayı çatlatma iğnesi vurulanlar süreci beraber takip edelim
Canım seni telaşlandırmak istemem ama ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ve catlatma ıgnesının recetesınde normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski cok daha fazlaymış catlatma ıgnesının bu ay ben klomene başladım ama bunu öğrendiktrn sonra catlatma ıgnesı olmuycam bugun yumurtalarım 17 ve 19 mm doktor 1 2 gune catlar dedı cuma gel yumurta catlarmış mı ona bakarız dedi inşallah hakkında hayırlısı olsun

Receteyı bılmıyordum ama bende ıgne ıle dusuk yapanı cok gordum bu sıtede ınsallah saglıklı bebeklerımıze kavusurız kızlar

Receteyı bılmıyordum ama bende ıgne ıle dusuk yapanı cok gordum bu sıtede ınsallah saglıklı bebeklerımıze kavusurız kızlar
Ben de yeni öğrendim ve hep cevremde catlatma ıgnesı ile hamıle kalanlar hep düşük yapıyor o yuzden n cok korktum vaz gectım inşallah 1 2 gune kendiliginden catlar amın canım inşallah

Ben Gaziantepliyim ama samsunda yasıyorum eşim samsunlu sızın köyümüz hangi ılcede
Valla dusuk yapmayanda var ama ıgnesız yumurtan catlıyorsa vurdurma zaten ama benım yumurtalarım gelısmıyor ve catlamıyordu pco var mecburum buna ınsallah guzel sonuclar alırız benım koyum asarcık ılcesnde sız nerde yasıyorsunuz

Yok gelısıyor da catlıyor da bakalım cuma gıdecegım doktorum inşallah güzel seyler söyler inşallah sonuc guzel olur

Insallah canım ne kadarlık evlısın ne kadardır bebek ıstıyorsun dertleselım bızı kımse anlamıyor
2 yıl olmasına 2 hafta var 1 yıldır cocuk düşünüyorum 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım Allah inşallah nasıp eder sen ne kadarlık evlisin ne zamandır cocuk düşünüyorsun

İki hafta once bır yıl doldu bır yıldır ıstıyorum bır kez klomen kullandım etkı etmedı doktor degıstırdım sımdı famera dıye bı ılac kullandım ılk kez ve ovitrella vuruldum cuma kan testı yap dedı doktorum bugun ıdrar yaptım bısey cıkmadı beklemek cok zor günler gecmıyor

İlk hamılelıgınde belırtılerın neydı canım benım cok belırtım var ama ıgneyı ılk kez oldugumdan ıgnedenmı yoksa gebelıkmı bılemıyorum

İlk hamılelıgınde belırtılerın neydı canım benım cok belırtım var ama ıgneyı ılk kez oldugumdan ıgnedenmı yoksa gebelıkmı bılemıyorum
Benim de cok belirtim vardı bel agrısı batmalar gaz vajınal yumusaklık yogun akıntı yogun göğüs ağrısı vucut ısısı artısı

Benim de cok belirtim vardı bel agrısı batmalar gaz vajınal yumusaklık yogun akıntı yogun göğüs ağrısı vucut ısısı artısı
Vucut ısımı ölçmüyorum ama ıkı uc gundur belım cok agrıdı gece uyuyamıyordum artık bugun hafıflemısdı bugunde gogus agrılarım basladı ya ınanırmısın sabah kalktım yururken bıle agrıyo kıyafet gıyerkende acıyor acaba dıyorum ılaclardanmı yoksa hamıle mı kaldım ınsallah oyledır cunku aylardır bu anı beklıyorum rabbım isteyen herkese nasıp etsın ınsaşlah

İnşâllah canım inşallah olmuştur ben catlatma ıgnesı denıycektım ama son anda o Receteyı okuyunca vazgeçtim ilk hamılelıgım düşük oldu bunu da kaybetmek istemiyorum inşallah cuma günü kontrolde yumurtalarım catlarmış olur

Insallah ıstedıgın gıbı catlamıs olur canım
ınsallah oyle olur canım ılk hamılelıgını ıgnenın kacıncı gunu ogrendın bugun onbırıncı gunumdu benım

Insallah ıstedıgın gıbı catlamıs olur canım

ınsallah oyle olur canım ılk hamılelıgını ıgnenın kacıncı gunu ogrendın bugun onbırıncı gunumdu benım
22. Gunu adetten 3 gun sonraydı

Baya gec ogrenmıssın doktor bana 14 gunu kanda baktır dedı benım adetım dundu ben 21 gunde bır adet oluyorum çünkü ama ıdrarda bısey cıkmıyor daha erken oldugundan
Anladım canım neden adet döngün o kadar az benimki 30 33 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…