- 10 Ekim 2022
- 202
- 72
- 23
Bugün kaçıncı gününYarın vericem canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kaçıncı gününYarın vericem canım
Benim değişik canım aslında regli günüm 23 Aralık. Ama yumurtam erken büyüdüğü için iğneyi reglinin 11. Günü oldum. Döngüm 30 günde bir. İğnenin de 13. Günüydü bakalım hayırlısıBugün kaçıncı günün
Bnm adetimde 22 Aralık bn klomende kullandım yumurtam büyümüyor cnku anladım yarın varsa eğer muhakkak çikar inşallah haberdar et ağrın fln vrmiBenim değişik canım aslında regli günüm 23 Aralık. Ama yumurtam erken büyüdüğü için iğneyi reglinin 11. Günü oldum. Döngüm 30 günde bir. İğnenin de 13. Günüydü bakalım hayırlısı
Cnm etkisini bilemezeinki ağrı olmazsa yada ağrı olursa iğne etkisini gösteriyor anlamına gelmez ama şunu biliyorum iğne hormon yüklüyor vücut gebe gibi hissedyrmusKızlar ben pazar günü iğne oldum ama arada gelen kasık ağrımdan başka bir belirtim yok iğnenin etkisi mi olmadı a
Benim ilk ya ne olur ne olmaz bi fikrim olmadığından bi danışmak istedim teşekkür ederim cevapladığın içinCnm etkisini bilemezeinki ağrı olmazsa yada ağrı olursa iğne etkisini gösteriyor anlamına gelmez ama şunu biliyorum iğne hormon yüklüyor vücut gebe gibi hissedyrmus
Destekleyici ilaç verdi mi doktor duphaston vs gibiKızlar ben pazar günü iğne oldum ama arada gelen kasık ağrımdan başka bir belirtim yok iğnenin etkisi mi olmadı acaba
Yok ben onu iki ay öncesi adet düzenim için kullanmıştım bu sefer vermediDestekleyici ilaç verdi mi doktor duphaston vs gibi
Ne dmk cnm birlikte bu yollardan geçiyoruz birbirimize muhakkak yardımcı olczBenim ilk ya ne olur ne olmaz bi fikrim olmadığından bi danışmak istedim teşekkür ederim cevapladığın için
Demekki yolunda gidiyor pozitif düşün bana duphastonda verdi son günüm bugün ilactaYok ben onu iki ay öncesi adet düzenim için kullanmıştım bu sefer vermedi
İlk ya daha belki negatif olursa gelecek zamanlarda diyebilir inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur bebiş haberlerini veririz buradanDemekki yolunda gidiyor pozitif düşün bana duphastonda verdi son günüm bugün ilacta
İnsallah cnm bnm yeni yıla +1 ile gireriz insallahİlk ya daha belki negatif olursa gelecek zamanlarda diyebilir inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur bebiş haberlerini veririz buradan
Ay inşallahhh inşallahhhhhİnsallah cnm bnm yeni yıla +1 ile gireriz insallah
İnşallah hemen yazarım burdann. Hiçbir belirtim yok benim sadece kasık ağrısı o da her reglide olur benim zatenBnm adetimde 22 Aralık bn klomende kullandım yumurtam büyümüyor cnku anladım yarın varsa eğer muhakkak çikar inşallah haberdar et ağrın fln vrmi
Duphaston neden verdiDemekki yolunda gidiyor pozitif düşün bana duphastonda verdi son günüm bugün ilacta
Bebek varsa tutunması için yoksa ztn adet oluyosun cnm ilaç bugün son varsa adet olmam yoksa pazar adet olurumDuphaston neden verdi
Ay birdaha ki ay ben de mi istesem doktorumdan. Çünkü benim 2 kimyasal gebeliğim var tutunmuyor malesefBebek varsa tutunması için yoksa ztn adet oluyosun cnm ilaç bugün son varsa adet olmam yoksa pazar adet olurum
Doktor kndi yazıyor ama bilmiyorum bnm yumurtam çatlamıyor o yüzden veriyrAy birdaha ki ay ben de mi istesem doktorumdan. Çünkü benim 2 kimyasal gebeliğim var tutunmuyor malesef
Bence sen de bir test yaptırKızlar az önce sarımsı akıntı geldi hafif pembelikte vardı sanki adet oluyorum sulu akıntımda var bn adetimi çok ağrılı olurum şuan yaşadığım kasık ağrısı ondan bı tık az adetime 5 gün var ağrı erken degilmi